שאלה פילוסופית: האם היית מוותר על מערכת האודיו שלך לאישה שאתה אוהב?

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
אני אוהב את המערכת שיש לי ויש לי מערכת לא רעה כלל אבל לקחת את זה לרמה פנדמליסטית שזה החיים אני מרחם עם משהוא שלוקח כל דבר בלי קשר למערכת זה יכול גם להיות רכב וכו וכו . ולהפוך אותו למקדש .
אצלי המערכת זה כלי לשמוע מוזיקה לתת לי מוזה כשאני מצייר .
ובטח אני לא אעדיף מוצר אלקטרוני על בחורה כמובן כל עוד הבחורה היא לא אחת של סתם סטוץ כי כאלו יש לי בכמויות מסחריות

אם תגיד לך להיפטר מהחתולים?

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
אם תגיד לך להיפטר מהחתולים?
אחי אני בוחר את הבחורות שאיתי על פי זה שהן אוהבות חתולים ולא שומעות מוזיקה מזרחית .
אז הסר חשש מכתחילה לא הייתי מתקרב ממטר לאחת כזאת .

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
בוא נגיד שיש לך מערכת שמע שאתה מחבב מאוד ואישה שאתה אוהב. אשתך רוצה לעצב מחדש את הסלון/מרחב המחייה, באופן שאינו עולה בקנה אחד עם המערכת.

מה היית עושה, מוותר או לא?

כמו בכל דבר, נכנס למו"מ.
החיים לא מורכבים מבחירות דיכוטומיות ואולטימטומים.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הדיון פה כל כך רציני ומושקע...וכל הזמן עולה לי שאלה אחת על מהותה המפלה של השאלה:
מה לגבי הומוסקסואליים אודופיליים? האם היו מוותרים על המערכת בשביל הגבר שהם אוהבים?! ;)

נמר, אני מקווה לקבל תשובה ממך. ולמי שהתגעגע לצבע הורוד:
:p:p:p:p

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
אחי אני בוחר את הבחורות שאיתי על פי זה שהן אוהבות חתולים ולא שומעות מוזיקה מזרחית .
אז הסר חשש מכתחילה לא הייתי מתקרב ממטר לאחת כזאת .

נשמה, אני לא דואג :) פשוט ניסיתי על ידי שאלה להדגיש את העובדה כי זה לא משנה שהבקשה של בן/בת הזוג נוגעת למכשיר אלקטרוני כזה אן אחר, אלא בקשה לוותר על משהו שאתה אוהב.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני עוד בהלם מזה שתומר החזיק temptation ...... לא ידעתי שיש כאלה בארץ.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יש כזה במזכרת בתיה (היה שלי), עולה היום רק 40,000 אירו לזוג באירופה.

תומר

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
o_Oשאלה פילוסופית
העם היתה מוותר על ביצה אחת תמורת עוד מס סנטימטרים !?
תמיד עדיף 2 האופציות אחרת תמיד תרגיש שחסר לך משהו בחיים , או קטן מדיי או ביצה אחת.
אפשר להעמיק בשאלה הפילוסופית : עם העדיף להשאר עם 2 בייצים ותגיע לי בת זוג עם חור ענק דיינו ועם נלך על ביצה אחת עם גדול יותר ותגיע לי משהי שרוצה שפיץ אחרי שפריץ אחרי שפריץ
נראה לי קצת גלשתי

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
נשמה, אני לא דואג :) פשוט ניסיתי על ידי שאלה להדגיש את העובדה כי זה לא משנה שהבקשה של בן/בת הזוג נוגעת למכשיר אלקטרוני כזה אן אחר, אלא בקשה לוותר על משהו שאתה אוהב.

נכון מאוד, בזוגיות יש אנחנו, אבל יש גם אני ויש גם את, ולא מערבבים את שלושתם יחד.

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
שבחורה רושמת לך בהודעה במחשב
"רגע מאמי אני הולכת לעשות כמה גברים"
אל תיקח את זה ללב היא פשוט לא שמה לב שהאות (ג) (ד) אחד ליד השניה במקלדת..חחחח

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
o_Oשאלה פילוסופית
העם היתה מוותר על ביצה אחת תמורת עוד מס סנטימטרים !?
תמיד עדיף 2 האופציות אחרת תמיד תרגיש שחסר לך משהו בחיים , או קטן מדיי או ביצה אחת.
אפשר להעמיק בשאלה הפילוסופית : עם העדיף להשאר עם 2 בייצים ותגיע לי בת זוג עם חור ענק דיינו ועם נלך על ביצה אחת עם גדול יותר ותגיע לי משהי שרוצה שפיץ אחרי שפריץ אחרי שפריץ
נראה לי קצת גלשתי

לא רק גלשת, כי אם התגלצתה, ואכן תשובה מזהירה לשאלה מאד מאד פילוסופית... :)

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
נושא להבנתי היה שונה, אל תכנס למקומות האלה. מערעת כמה שמכוערת לא תהיה לא מזיקה לאף אחד. ואם לאודיופיל זה עיסוקו העיקרי, פגיעה במערכת משמעותה שאישה לא ממש מכבדת אותך וכנראה גם לא אוהבת אותך

אגב, לאשתי תואר ראשון מבצלאל בעיצוב תעשייתי וניסיון עבודה כאדריכלית מעל 20 שנה

יש דברים בפיך:בעד:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
יש סדרה של בדיחות " מה עדיף - אשה או (בירה, אסלה וכו')". המכנה המשותף לכל הבדיחות האלה הא שתמיד יעדיפו את הבירה או האסלה או מה שזה לא יהיה. רדוד לאללה, אבל פייר, מצחיק, כי אם המערכת איננה איזה שני מקררים כמו שמיכאל123 הגדיר את זה, ובכל זאת הגברת מעמידה אולטימטום, הרי שיש לנהוג כמו שנוהגים עם כל סחטן (רמז: במקרה סחיטה יש לסרב על ההתחלה, כי אם נכנעת פעם אחת, יסחטו אותך שוב).

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
אני מותר המון לאשתי בענייני המערכת. אני לא קונה
מעמד יעודי כי היא רוצה מזנוו, מקפיד על מראה חיצוני של הרמקולים ועוד ובכל זאת, כל הזמן עולה מדש הויכוח בין הילדים, אם אמא והמערכת יפלו לים את מי אבא יציל קודם

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

איתי ו. היחידי שיצא גבר (או שאני טועה)?

בלית ברירה, כאשר כלו כל הקיצין ואני עומד בפני התהום, יהיה לה הסבר משכנע, מלווה בעובדת סוציאלית שתמנע את הפירוד, הייתי מוותר על המערכת השמע.
לגבי מתן שאלה חכמה (הומוסקסואליים אודיופיליים...), אולי מישהו נוסף יכול לתת תשובה?

תומר

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לדעתי, אגב, יש פיתרון פשוט לזה:
להביא את האשה *לאחר* שהמסלול האודיופילי הסתיים. ככה היא מקבלת אותך AS IS.
במקרה שלי זה עבד!

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
שלום,

בלית ברירה, כאשר כלו כל הקיצין ואני עומד בפני התהום, יהיה לה הסבר משכנע, מלווה בעובדת סוציאלית שתמנע את הפירוד, הייתי מוותר על המערכת השמע.
לגבי מתן שאלה חכמה (הומוסקסואליים אודיופיליים...), אולי מישהו נוסף יכול לתת תשובה?

תומר[/QUOTE

לדעתי אפשר להחליף את ההיתמכרות רק בהיתמכרות אחרת, האפשרות שניה
יותר טובה להגיע לפשרה,לבנות מערכת מספקת יותר צנועה, ולא לטבוע
באודיופיליה.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
שלום,

תומר

לדעתי, אפשר להחליף את ההיתמכרות רק בהיתמכרות אחרת, אפשרות שניה
יותר טובה להגיע לפשרה, לבנות מערכת הספקת יותר צנועה,ולא לטבוע
באודיופיליה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אישה שמוכנה לגרום לך לוותר על אחת האהבות הכי גדולות שלך היא אישה שניתן בקלות לוותר עליה.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אישה שמוכנה לגרום לך לוותר על אחת האהבות הכי גדולות שלך היא אישה שניתן בקלות לוותר עליה.

נמר,לאודיופילים אין קונפליקט עם עצמם, הקונפליקט תמיד עם האישה, היא
רואה את ההשקעה באהבה הזו מאין בגידה, זה תמיד בא על חשבון הזמן שלא משקעים
במשפחה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור