אני כבר לא מדבר על כול חברות "האולטרה" שצצו פתאום ודורשות מחיר בשמיים.
יסלח לי מראש גיא רגואן שאני עושה שימוש בחברה שהוא מביא - סליחה.
מה המוניטין או ההיסטוריה של פיליום שעד אתמול לא הייתה קיימת והיום ממותגת כמוצר אולטרה?
ב 2022 גם מוניטין עיסקי ואודיופילי ניתן לבנות מהר מאוד.
זה שעד אתמול אתה לא הכרת אותה לא אומר שהיא לא הייתה קיימת. זה גם לא אומר שאין לה מוניטין וזה גם לא אומר שהיא היי אנד או אולטרה או ברמת סוברו פשע שנת 88. החברה כבר 8 שנים מייצרת. אז אתה לא שמעת עליה. So what.
לא חושב שזה לעניין שלקחת דווקה את החברה הזו ולא עצרת לרגע לחשוב על המשמעות של היבואן. אתה יודע, קצת כבוד לפרנסה של בן אדם ש-״במקרה״ יכול להיות מושפע באופן ישיר או עקיף מ-״משפט מחץ״ כמו זה שכתבת. הרי התחלת אותו בהתנצלות מראש. אזי אתה מבין בדיוק על מה אני מדבר. בו לא ניתמם. הרי את סיפור הבורג שרואים מהצד כבר שמענו. מה זה עכשיו, פרק 2 ההמשך?
עכשיו יגידו שאני בא להגן על היבואן. גם יגידו שההגנה הזו תקנה לי 99% הנחה על רכישה של מגבר הדגל. בלה בלה בלה.... הכתבים הם בלוף.... בסדר, שמענו.
אז אומר כאן שהיבואנים בארץ לצערי לא צריכים הגנות מאיש. יש להם עור של פיל אפריקאי. זה בא עם דרישות התפקיד. ולמה לצערי? כי 99% מאיתנו פה לא היו שורדים את העיסוק בתחום הזה יותר מיומיים. בריכות השיט שהם צריכים לשחות בהן כדי להתפרנס הפכו לשגרע (כן, ב-ע). ואין פה יבואן אחד שיגיד אחרת. במרוצת השנים שמעתי סיפורים וראיתי מקרים מסמרי שיער.
תשמע מר חורש היקר, לא יודע מה קורה שם אצלך אבל משום מה התגובות שלך בתקופה האחרונה נראות לי קצת לוחמניות. רודפות צדק להוכיח אחרת ולו רק לשם ההתעקשות. לא יודע לשים את האצבע בדיוק. אבל יש כזה וייב. אולי השתפשפו עליך קצת יותר מידי סיפורי ציוד מעופשים.
אני לא מחפש להתנגח. באמת שלא. אני לא שם. מיצתי את זה מזממממן.... אבל בחיית דינק, קצת יותר סבבה ופחות מהסגנון השני.