t,v n,uuf
תכלס, זה לא ממש משנה לי מה הגורם.
חביבי תאורטית אין הבדל בין מזרים מדיה אחד למשנהו, הרי כל ה Packets נכנסים ל Buffer שמאחסן מידע ולא רעש, רק לאחר מכן המידע מועבר למעבד, בפועל יש הבדל.
מכיוון שיותר מאדם אחד ענה לך, אולי שתנסה ותחזור אלינו עם תשובה.
הסטייג' של הבאת המידע הוא רק מרכיב אחד במזרים, שהרי בסופו של דבר הוא הופך את המידע לאות אודיו ומוציא אותו בסטנדרט מקובל: toslink, USB וכו.. אז לא כל כך הבנתי את כוונתך כשאתה אומר שתיאורתית אין הבדל בין מזרימים.
דבר נוסף: מה שנכנס לבאפר הן לא הפקטות. שכבת TCP (נפשט ונכנה את זה הדרייבר של 'כרטיס הרשת' במזרים) היא זו שבוררת בין הפקטות, מאחזרת אותן למידע תקין, ומעבירה את המידע עצמו לבאפר (ה'קובץ'), ללא שגיאות. בטח שלא מועבר לבאפר מידע רשת גולמי ( במחשבה שניה כנראה שגם לזה לא התכוונת ושוב לא הבנתי אותך).
אני המלצתי לו לרכוש כבל cat7 איכותי במחיר שפוי , למה אתה הפכת את זה אני לא יודע, זכותך להאמין שכבל רשת ב-1000$ משפר את המידע שעובר רשת תקשורת (שזה שטות גמורה) אבל זה זכותך , אני יבדוק את זה ויראה אם מדובר באכות או סיגנל גבוה יותר בגלל התדר הגבוהה של cat7 שזה לא נראה איכות יותר טובה
כן, אך יש לתת את הדעת שלא כל כבל רשת המתהדר בתקן cat7 הוא אכן כזה. התקן מגדיר את חומר המעטפת (אמור להיות אפילו חסין אש..), את תקן הסיכוך של החוטים, ואף את חומר החוטים עצמם (אמור להיות נחושת טהורה), וכמובן את המחברים. בכל אחד מהשלבים האלה יש יצרנים שחותכים פינות, נקודה. מתכת זולה בציפוי נחושת, מחברים זולים, סיכוך דק ולא צפות מדי וכו..
כבל טוב הוא יותר יקר, והמהדרין יכולים לרכוש כבל שמיועד outdoor שבנוי בתקן עוד יותר מחמיר.