חבל מאד שכל דיון ענייני מגיע לוויכוחים עם ספקנים שמעלים טענות לא מבוססות. תאוריות שלא נבדקו לא תורמות כלום.
שיכוך הוא קריטי לתוצאה, וניתן לבחון את זה בקלות ע"י הוספת מדף שיכוך מתחת לכל רכיב.
נמר פתח פוסט על חשיבות השיכוך וכל מי שניסה יודע שיש לו משמעות מכרעת.
בדבר אחד אתה בטח צודק, אין טעם לשכנע אדם שדבק באמונתו.
על דבר אחד נסכים (סביר להניח שלא) אין לאדם סיכוי לשמוע הבדל אם המגבר שלו עובר טילטולים ובטח לא ויברציות.
אני אוסיף שאולי למעט מגברי מנורות ו/או מגברים ממש ישנים.
חברה שמשחררת מוצר שרגיש לויברציות בעצם משחררת מוצר לא לגמרה תקין. הייתי מצפה מחברה שמוציאה מוצר בעשרות אלפי שקלים/דולרים לטפל בכזה דבר.
מישהו מוכן להתארגן לבדיקה כזאת? שמיעה עיוורת בין מגבר מוגן למגבר מטולטל.
כאן לדעתי טמון העניין. אנשים ששומעים בווליום יותר נמוך - יושפעו פחות לטובה משימוש בשיכוך טובכנראה שאתה רגיל למערכות צעצוע שבקושי הממברנות של הרמקולים שלהן רועדות, או לאזניות.
מערכת רצינית בווליום גבוה מרעידה את הספה שאתה יושב עליה (שיחד אתך שוקלת יותר מרכיבי אלקטרוניקה), ורצפת פרקט, ואת החלונות, וחפצים אחרים בחדר.
עמיר
יווווו.... חפרתם.
2 סטנדים וזהו.
בחיי כמה שטויות כותבים פה. ויברציות ועוד מגלי קול.
מישהו פה מבין קצת באלקטרוניקה?
גלי קול מהרמקולים שלכם לא ירעידו שום מכשיר ולא יזיזו לשום שבב או קבל.
לא מדובר על מעבורת חלל או מטוס קרב.
מה גם לרוב מגברים טובים שוקלים לא מעט, לאן את ירטטו?
וגם נגיד שיש איזה רעד, נראה לכם שזה ישפיע על הסאונד באיזשהי דרך?
מהכרות שלי מעוד תחומי עניין ,בכל תחום עניין יש את רמת הפלצנות והניואנסים שנהפכים כבר ללא היגוניים.
בנוסף השמת סטנד בין רמקולים גם לא ישפיע על הבמה היות וגלי הקול בכלל לא נבנים משם ובטח לא משפיעים על המאזין.
יווווו.... חפרתם.
2 סטנדים וזהו.
בסוף הלכתי על אחד...
תתחדש. אני בטוח שישמע מעולה. לפחות לפי הסטנד שרכשת.
קדימה. עוד חודש תמונות.
בוקר חמים ונעים תתחדש. ותהנה לך אני מאידך לאחר השיפוץ לבית שאני אטוטו עובר גם בקניית סטנד ב"ה . וזה יהיה סטנד אחד ממגבלת תקציב . כי שניים זה יקר והמחירים מטורפים . יש משהו בכייון REGOZO AUDIO מכירים? הדגם הזול .
תתחדש חבר לבריאות
גיאצ'וק תתחדש.
תודה רבה חיים, יקח עוד קצת זמן עד שהסטנד יגיע.תתחדש ותהנה!