רעידת אדמה ישראלית!!!!

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
שמח לשמוע שאין לך לטוב ורע,מקווה שעליך עברה שנה טובה יותר ולקראת ראש השנה שתהיה לכולם שנה ברוכה ובריאות.

עברה אחלה שנה, מעניינת ומתאגרת רק שנמשיך ככה.

מאחל לך שנת בריאות ואושר

ולגבי ההתרשמות שלך מרעידת האדמה- יש תובנות?

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ס. ריכטר: "זה עדיין בבדיקה"
בבדיקה?
אתה לא אמור לספק מידע שכזה בזמן אמיתי, מיד עם תנועת הלוחות הטקטונויים ו/או תזוזת הפלטות לבידוד ה-CD? אין לך המכשור הרלוונטי?
6.5
סליחה על העיכוב במענה יואל.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
במקום שבו בעלי תשובה עומדים, גם צדיקים גמורים אינם עומדים.
על אחת כמה וכמה כעת, עם חודש הסליחות, מצווה לנו ועל כל בית ישראל לסלוח איש לחברו שנאמר על הכל יום הכיפורים מכפר וגו'.

ומה לנו, לך ולי, כל אותן שבע שנים, שחלפו כהרף עין, מול אותה ידידות עמוקה מני ים שכבירה ושגיבה ממניין ימים קטנוני ושאר התחשבנויות שרחוקות מאתנו כמרחק כדור הארץ לפרוקסימה קנטאורי. לפחות.

ולעניין עצמו: 6.5 בסולם ריכטר זה לא צחוק.
האם הרעד היה מורגש, שלא לומר מרגש, כנדרש?
אשמח לתשובה הבאה מאמות הסיפים. לפחות.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
כוס אוחתו
קראתי 3 עמודים על מה?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
כוס אוחתו
קראתי 3 עמודים על מה?

חחחחח.... אני אחרי כמה הודעות הסתכלתי על התאריכים והבנתי שזה פוסט משנת תרל"ת.
גם אני לא ממש הבנתי את מהות הערת המת כאן...

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
מר נירו הנכבד
העובדה שנפלה שגגה בקריאתך, אינה מצדיקה אובדן עשתונות לשוני שכזה
לא יפה.

מר גיא הנכבד
מצא מר ריכטר לנכון לענות על שאלתי דאז, ויפה עשה. וכמו שציינתי, מה לנו מניין שנים כזה או אחר. עצם המענה ותוכנו הם החשובים.

ואם כבר
המעניין הוא, מכיוון שהעניין עלה לאחר זמן כה רב, מה היה עם אותה רעידת אדמה ומה היו תוצאותיה הדרמטיות - או שמא רק משל הייתה, מעין אירוע של ממש אך כזה שלא התרחש, עניין ווירטואלי לעתיד לבוא שלא בא.
תיק"ו

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מר נירו הנכבד
לא יפה.

מר גיא הנכבד
מצא מר ריכטר לנכון לענות על שאלתי דאז, ויפה עשה. וכמו שציינתי, מה לנו מניין שנים כזה או אחר. עצם המענה ותוכנו הם החשובים.

ואם כבר
המעניין הוא, מכיוון שהעניין עלה לאחר זמן כה רב, מה היה עם אותה רעידת אדמה ומה היו תוצאותיה הדרמטיות - או שמא רק משל הייתה, מעין אירוע של ממש אך כזה שלא התרחש, עניין ווירטואלי לעתיד לבוא שלא בא.
תיק"ו
האימפולסיביות של פותח השרשור היא כעיין וכאפס לעומת הציניות המקפיאה המופיעה בדיעבד ,
האם ההתלוצצות היא על חשבון פותח הפוסט שלא הצליח בנוסף לנבא באותו זמן גם את קיומו של גז בישראל ,את דרכם פורצת הדרך של זוכי פרס נובל ,
או לחליפין לצפות את עליבות הנפש של המגיבים לאחר 8 שנים ביודעם נכוחה שיש טעות בידי פותח השרשור ,ואין זמן בטוח יותר מלרקד על גויות נרקבות בנות שמונה שנים ,שהרי אז בטוח שמדובר בגוויה שהלכה לעולמה ,
כל הכבוד !,מודה לך מאוד ,הרי אתה בשר מבשרי כמו שברור לכל קורא שעיניו בראשו ,
ואם כבר בכתיבה עסקינן ,והרי אתה עיתונאי שאמון על מקצוע הכתיבה ,ולשונך צחה ,האם תוכל להסביר מדוע לא מבינים אותך הקוראים הבורים ואני ביניהם לצערי ,מדוע אינך ברור ומובן לכל כך הרבה אנשים ? האם כתיבה לא ברורה משדרת לדעתך עומק מחשבתי או שליטה וירטואוזית בעברית שמובנת למתי מעט שזכו ?והרי כתיבה כמקצוע מטבע מצריכה שהקוראים יבינו את מחשבותיך ,תהינה עמוקות ככל שיהיו,
בעיברית קלה יואל - זה ממש לא יפה מה שאתה עושה למרות שסרגי פתח זאת (ואני מאוד מכבד אותו על יכולת הקליעה של ומהיותי מדריך קליעה ספורטיבית בנעורי ,ומפקד מועדון קליעה לאחר מכן) ,אני מבין מהכרותי אותך ,שכתיבה מתלהבת ואימפולסיבית אינה כוס אתה שלך בהיותך חמצמץ משהו ,אבל יש גם טיפוסים כאלו .

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
שניצל כתב:
"אני מבין מהכרותי אותך ,שכתיבה מתלהבת ואימפולסיבית אינה כוס אתה שלך בהיותך חמצמץ משהו ,אבל יש גם טיפוסים כאלו".
1. היפוכה של כתיבה מתלהבת ואימפולסיבית אינה חמצמצות. יצירת הקשר בין השניים מופרכת.
2. התלהבות ואימפולסיביות ללא בקרה רציונלית הם הדברים המובילים בגן רבקה.
3. בעניין ההבנה שלך, מר שניצל, קיבלנו מושג על איכותה גם בהכרזות של פותח שרשור זה. אכן, ביטוי מופתי להבנה.
4. לגבי הכתיבה הייתי עונה לך, ויש מה, אבל יש לי טעם חמצמץ משהו.
5. ואם אתה לא מבין, מילא. יש גם טיפוסים כאלה, שלא מבינים.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
מר נירו הנכבד
לא יפה.

מר גיא הנכבד

ואם כבר
תיק"ו
צוחקים ביזו
כל הפוסט הייתי במתח מתי תפתח החנות ומה יש לה ובסוף אני מבין שהפוסט מ 2008 shame on me

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
צוחקים ביזו
כל הפוסט הייתי במתח מתי תפתח החנות ומה יש לה ובסוף אני מבין שהפוסט מ 2008 shame on me
בטח צוחקים. גם אני צחקתי. חבל ששניצל לקח את זה למקום שאני לא הייתי בו.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
יא משועממים, אין לכם ביצים לגרד??

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בטח שיש :cool: ,אבל הבעיה היא ה..:p.. הזה .​
..... :p
,,,,, :(
..... :(
..... :(
:cool: :( :cool:

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור