רעידת אדמה ישראלית!!!!

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
גידי

קאווה סן ?? נראה לי שהתכוונת יותר ל- פאט פונג !!!

את הלוטי בכלל לא לשים..סתם מטגנים עם הרבה חמאה ..

שלמה

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אתה טועה

את הלוטי לשים ואז דופקים על השולחן, אבל בצורה שונה קצת משניצל.

הלוטי הכי טוב זה שישנו בחוף לאמי - הוא עובד שם מעל 20 שנה -בדוק.
יש לי צילומים איתו עוד מהזמן שהיה לי מערכת קנווד ובקוסמוי שתו מגייק משרום כדי להתפקס על האימג' של החיים

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
אכן חלומות אודיו...
:D:D:D

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
שיוציא אותנו סוף כל סוף מהחושך אל האור... לא נותר לנו אלא לאחל לו
בהצלחה, ומכל הלב. (ורד)

מעבר לזה אני חושב שהגיע הזמן לשחרר אותו {את אילן} מחבר "מושעה" ולאפשר
לו לכתוב כאן באופן חופשי {בלי לריב כמובן עם חברו משכבר הימים... :)

אני מצטער להודיעך , בצער רב וביגון קודר(broken) , שמצב זה אינו אפשרי בכלל . הנפשות הפועלות אינן יכולות לא לריב (lol). אי לכך ובהתאם לזאת , אם ברצונך להפגישם בפורום , הואל נה בטובך לספק ווסטים ממוגנים לחברי הפורום (lol) ו/או חדר ממוגן (כמובן עדיף חדר האזנה אקוסטי)(lol)

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
בינתיים, חוץ מדיבורים לא ראינו כלום...נמשיך לחלום.

רענן

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הכוונה לרעידת אדמה שהייתה בסין ,:D:D:D בכל מקרה שיהיה בהצלחה ,מצפים לפתיחה!(Y)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ולמרות הליגלוג התמוה?

מה שאני ראיתי הוא מבחר גדול של מגברי מנורות בקונפיגרציות שונות וסוגים שונים,מגברים טרנזיסטורים סטריאו ומונובלוקים גדולים וקטנים מקלס A AB ים של רמקולים מסוגים וחברות שונות חלקם הגדול הי אנד וחלקם לקולנוע מחברות אמריקאיות ומהמיזרח, גולת הכותרת לכל אלו שחושבים בחיוביות שמדובר בזבל סיני הם רמקולים גדולים של גאס אאודיו שנקראים פלאטו, אלו רמקולים קרמים בעלי אלמנטים של אקוטון(מי שמבין משהו לא כל כך ילגלג) רמקולים נוספים אלו הרמקולים של מרק אנד דניאל, אלו רמקולים אמריקאים מדהימים בנויים מקוריאן בעלי אלמנטים מעניינים כמו אייר מויישן, חברה נוספת סאניוניון- רמקולים בעלי אלמנטים של אאוד'יוטכנולוגי שאת המודלים הגבוהים שלהם כמו הדרגון פרינס או הדרגון קווין
כולנו היינו שמחים שיהיה לנו בסלון וכל זה רק על קצה המזלג,
הרעידה אבל לא נמצאת שם אלה במחיר אבל זה לא מעניני
אבל כשנופל עלינו לפתע מין מבול שכזה של ציוד בערמות זה חגיגה ,ופותח אפשריות נוספות
ומענינות בתוך כל השממון המזרח תיכוני.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
פנים אל פנים

פוסט זה נערך עיי כרמי משיקולים השמורים עם מועצת חכמי האתר, לא ידעתי שניתן לערוך את העריכה

נערך לאחרונה ב:

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
שניצל ידידי
אם נעלבת באופן אישי ממה שכתבתי- קבל את התנצלותי הכנה
בו נמשיך בפוסט הפרסומי הזה שפתחת.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שמחתי להערך לראשונה!

למרות שהשפה הלא הולמת אינה שלי לדעתי,בקשר לפוסט שאחרי , לא מדובר בפוסט פירסומי לפחות לפי הכוונה אלא לאינפורמציה כללית .
וכאן רציתי להודיע שכמו שאמיר ,עופר ,ערן ,יאיר תמם,שמי משיח,ניל,ואילן,אמנון,קאשי ועוד אחרים כולם חברים טובים ,וועיסוקי הוא בתחום אחר לגמרי ובענינו מדובר בתחביב גרדא.

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
באיזה סולם ריכטר

זה עדיין בבדיקה.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
ס. ריכטר: "זה עדיין בבדיקה"
בבדיקה?
אתה לא אמור לספק מידע שכזה בזמן אמיתי, מיד עם תנועת הלוחות הטקטונויים ו/או תזוזת הפלטות לבידוד ה-CD? אין לך המכשור הרלוונטי?

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מה שאני ראיתי הוא מבחר גדול של מגברי מנורות בקונפיגרציות שונות וסוגים שונים,מגברים טרנזיסטורים סטריאו ומונובלוקים גדולים וקטנים מקלס A AB ים של רמקולים מסוגים וחברות שונות חלקם הגדול הי אנד וחלקם לקולנוע מחברות אמריקאיות ומהמיזרח, גולת הכותרת לכל אלו שחושבים בחיוביות שמדובר בזבל סיני הם רמקולים גדולים של גאס אאודיו שנקראים פלאטו, אלו רמקולים קרמים בעלי אלמנטים של אקוטון(מי שמבין משהו לא כל כך ילגלג) רמקולים נוספים אלו הרמקולים של מרק אנד דניאל, אלו רמקולים אמריקאים מדהימים בנויים מקוריאן בעלי אלמנטים מעניינים כמו אייר מויישן, חברה נוספת סאניוניון- רמקולים בעלי אלמנטים של אאוד'יוטכנולוגי שאת המודלים הגבוהים שלהם כמו הדרגון פרינס או הדרגון קווין
כולנו היינו שמחים שיהיה לנו בסלון וכל זה רק על קצה המזלג,
הרעידה אבל לא נמצאת שם אלה במחיר אבל זה לא מעניני
אבל כשנופל עלינו לפתע מין מבול שכזה של ציוד בערמות זה חגיגה ,ופותח אפשריות נוספות
ומענינות בתוך כל השממון המזרח תיכוני.

מבדיקה אחת בלבד, שעשיתי מול היבואן לפני כחודש או קצת יותר, ושאינה מייצגת בהכרח שום דבר מלבד הציוד המאוד ספציפי ששאלתי לגביו (סט הגברה מנורות סיני) הבנתי שהמחיר לא אי-אי-אי , אלא יותר אוי-אוי-אוי. אבל זה באמת לא אומר דבר מעבר לסט הספציפי הזה. יתכן שאילן מביא גם ציוד מצויין במחירים תחרותיים. בטח שווה לבדוק ועוד יותר מעניים לשמוע.

אני חושב שהאינטרס של כולנו הוא שתפתחנה עוד חנויות ואולמות תצוגה ולכן למרות התנהגותו בעבר בפורום, אני מאחל לאילן המון הצלחה מכל הלב. (ורד) (ורד) (ורד)
אשמח להגיע ולהאזין בבוא היום.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ס. ריכטר: "זה עדיין בבדיקה"
בבדיקה?
אתה לא אמור לספק מידע שכזה בזמן אמיתי, מיד עם תנועת הלוחות הטקטונויים ו/או תזוזת הפלטות לבידוד ה-CD? אין לך המכשור הרלוונטי?

הנה לך הוכחה חותכת שגם ריכטר הוא כבר לא ריכטר(lol)

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
מר גו'קר היקר, אכן, כן, וידאב על כך הלב מאוד.
ובכלל, הייתכן כי הוא יותר סביטוסלאב מאשר סולם? וגם אם הוא סולם, הייתכן כי הוא ברה מינור? לרעידת האדמה הפתרונים (ולפותרים נכונה: סולם יעקב).
מה היה הנושא כאן?

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
מר ג'וקר היקר
"איך ידעתי" - איך ידעת מה?
התשובה לשאלתך: כן
האנלוגיה שלך פגומה מהיסוד
אין איש שהוא הטריגר שלי
לגבי השאלה שלי "על הנושא כאן": צר לי על תחכום-יתר

נערך לאחרונה ב:

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
לאחר כמעט שנה
לאחר הלהט של השירשור

איך עברה עלינו הרעידה? רעידה של כנף המטוס או שבאמת זכינו לשידרוג נושא האודיו המקומי?
בראי זמן-מה ההתרשמות (לי אין ,לטוב או לרע)?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שמח לשמוע שאין לך לטוב ורע,מקווה שעליך עברה שנה טובה יותר ולקראת ראש השנה שתהיה לכולם שנה ברוכה ובריאות.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אולי תפסיקו כבר עם צחצוחי הלשון?

מרוב התחשבנות אין כאן שום דבר אודיו, נמאס.

חכו חכו שהמונובלוקים שקיבלתי יחזרו מהשיפוץ, אתם כולכם תצטערו :p

שנה טובה ומוזיקלית לכולם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור