רמקולים Stirling BBC LS3/6 במבחן - רטרו מרגש

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מה זה קורבט?;)
לקסוס GS450h טבלת נתונים

שנת השקה :2006 (מתיחת פנים ב 2008 ) .
מנוע : 3,456 סמ"ק בתצורת V6
הספק : 292 כ"ס ב -6,400 סל"ד.
מומנט : 37.5 קג"מ ב- 4,800 סל"ד.
מנוע חשמל : מצבר ניקל מטאל (Ni-MH )
הספק/מומנט : 197 כ"ס – 28 קג"מ.
הספק משולב : 345 כ"ס .
מומנט משולב : 65.5 קג"מ.
הנעה: אחורית
גיר: רציף 6 הילוכים עם בקרה אלק' ECV-T
מרכב : סדאן 4 דלתות.

אורך : 485 ס"מ.
רוחב : 182 ס"מ
גובה : 143 ס"מ
בסיס גלגלים : 285 ס"מ.
צמיגים: ק' – 225/50/19 א' – 245/40/19.

משקל : 1,865 ק"ג .
תא מטען : 280 ליטר .

בטיחות:

בקרת אחיזה TRC
בקרת בטיחות מרכזית VDIM
בקרת יציבות VSC
ESP
בקרת היגוי עם יחסי העברה משתנים VGRS
התראה לירידת לחץ אוויר בצמיגים TPWS
חלוקת כוח בלימה אלק'- EBD
ABS
מערכת עזר לבלימה BAS
מערכת מתלים משתנים אדפטיבית- AVS
8 כריות אוויר.

מבחן ריסוק : 5 כוכבים במבחני ריסוק של EuroNCAP

ביצועים:

.0-100 קמ"ש : 5.9 שניות.

מהירות מרבית : 250 קמ"ש.

צריכת דלק (יצרן)

סוג דלק (ישראל) : אוקטן 95.

עירונית(ליטר / 100 ק"מ ) : 9.1.

בין עירונית(ליטר / 100 ק"מ ) : 7.1.

משולבת (ליטר / 100 ק"מ ) : 7.9.

.

אחריות : 3 שנים אחריות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פיאט פנדה טורבו.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אם היה לי כזה, הייתי נוסע לאט לאט בדיזנגוף,
לא יודע מה הייתי בוחר את זו או מרצדס,
אוטו עם משקל סגולי גבוה

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
נשמע יותר כמו סמי טריילר או מרכבה סימן 3.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לקסוס זה טויוטיה עם 'ל' .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אוי הבורות...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_British_classical_composers

והנה כמה מוכרים ככה בשלוף:
Britten
Byrd
Dowland
Elgar
Gibbons
Holst
Ireland
Purcell
Rutter
Gilbert and Sullivan
Vaughan Williams

אפילו לא הגבת ולכן אני מגיב שוב. שלא יחשבו לרגע שאתה איזה להיט בידיעות שלך במוסיקה קלאסית.

הבעיה היא שעשית קופי פייסט. וזה לכשעצמו מביך.
שילוב בורות, יהירות וקצת פוציות מצויה. זו הסיבה שאני תמיד בעד לאפשר להורים לחבק את הילדים שלהם.

אז אם במוסיקה קלאסית עסקינן, ואתה מדווח לי על 11 מלחינים בריטים. להלן תגובתי.

תאכלס, אז גם 3 זה בהגזמה. כי גם לאיכות וגם לכמות יש משמעות. אז אם נוציא את פרסל האדיר מהרשימה, נשארנו עם מלחינים של יצירה משמעותית אחת כמו הקונצ'רטו לצ'לו של אלגאר והפלנטות של הולסט, דאולנד עם כמה פזמונים יפים, מחזמרים של גילברט וסאליבן, ועוד כמה שלא בדיוק נפוצים בפלייליסט מי יודע כמה.. נגיד כמו בטהובן ברהמס באך מנדלסון בגרמניה או היידן מוצרט שוברט ומאהלר באוסטריה. וזה עוד לפני שמזכירים את הצרפתים..

אז שוב. אחרי הכל הקופי פייסט שעשית מאיזה אתר שמראה את כל המלחינים האנגלים מוכיח שפשוט ישבת לחפש את זה בשביל ״להוכיח אותי״.

ומדוע אני מגיב לך רק עכשיו. משום שאחד הדברים המתועבים בעיני הוא שילוב של בורות ויהירות. כשזה מגיע עם חבילה של נסיון לעלוב באדם אחר, אני מגיב בהתאם.

gayle

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
אז אם במוסיקה קלאסית עסקינן, ואתה מדווח לי על 11 מלחינים בריטים. להלן תגובתי.

תאכלס, אז גם 3 זה בהגזמה. כי גם לאיכות וגם לכמות יש משמעות. אז אם נוציא את פרסל האדיר מהרשימה, נשארנו עם מלחינים של יצירה משמעותית אחת כמו הקונצ'רטו לצ'לו של אלגאר והפלנטות של הולסט, דאולנד עם כמה פזמונים יפים, מחזמרים של גילברט וסאליבן, ועוד כמה שלא בדיוק נפוצים בפלייליסט מי יודע כמה.. נגיד כמו בטהובן ברהמס באך מנדלסון בגרמניה או היידן מוצרט שוברט ומאהלר באוסטריה. וזה עוד לפני שמזכירים את הצרפתים..
אני לא אגיב למשפטים הילדותיים שלך, זה פשוט מיותר.

בנוגע למלחינים, אתה פה בהינף יד בטלתה את וריאציות אניגמה של אלגר, הקונצ'רטו נפלא שלו לכינור ואת הסימפוניות שלו, כמו גם מארשים מפורסמים מאוד שלו. ממליץ לך לרכוש את היצירות הללו מעבר לביצוע לקונצ'רטו לצ'לו שלו (שבטח יש לך אותו בביצוע דו פרה).
כמובן שכחת שאירלנד (המלחין, לא המדינה) היווה השראה לשופן לכתוב את הנוקטורנים שלו. ממליץ לך גם לשמוע אותם.
אהה, והסימפוניות הנפלאות של וון ויליאמס. כי, כאמור, אין להם משמעות בהיסטוריה של המוסיקה הקלאסית...
ואיך אפשר בלי בריטן? הרי אתה ממשיך לבקר פעם אחר פעם ציוד באמצעות אחת היצירות שלו.

בוא נאמר שאנגליה נמצאת בעשירייה הפותחת בכל הנוגע למוסיקה קלאסית ולשורשים שלה. יש הרבה מה ללמוד ממנה.
בלי קשר לנושא הביקורת שגם בתחום הזה, לעניות דעתי, יש לתחום האודיו הרבה מה ללמוד מההיסטוריה של המוצרים הבריטים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
-ביטלת זה בלי ה׳.

אין משפטים ילדותים. יש תגובה לסיגנון הכתיבה שלך. בדוק את עצמך. לכתוב לאדם ״אוי הבורות״ מבלי בכלל שאתה יודע מה הוא יודע זה לא רק מגעיל ומעליב, זה הרבה מעבר. מזה צירוף המילים הזה לאדם שאתה לא מכיר. ככה לימדו אותך לדבר עם אנשים?

מומלץ לשנות את סיגנון התגובות שלך. עקיצות, התנשאות ורעל ניתן לשפוך בפורומים אחרים. כאן תכבד את הגולשים. גם את אותם ״בורים״ שהקימו את האתר הזה.

מחר אגיב למה שכתבת.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
https://he.wikipedia.org/wiki/ג'ון_פילד

מכיוון שכולם נהנים פה להשוויץ בידע שלהם, אז אזכיר פה רק שמי שלכאורה המציא את צורת הנוקטורן היה ג'ון פילד, שהוא אכן אירי.

gayle

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
https://he.wikipedia.org/wiki/ג'ון_פילד

מכיוון שכולם נהנים פה להשוויץ בידע שלהם, אז אזכיר פה רק שמי שלכאורה המציא את צורת הנוקטורן היה ג'ון פילד, שהוא אכן אירי.
אכן, צודק בלבלתי בין השניים (שניהם ג'ון ופילד מאירלנד :D). שניהם ידועים בזכות יצירות הפסנתר שלהם, אך ג'ון פילד הוא אבי הנוקטורנים.
תודה על התיקון!

gayle

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
אין משפטים ילדותים. יש תגובה לסיגנון הכתיבה שלך. בדוק את עצמך. לכתוב לאדם ״אוי הבורות״ מבלי בכלל שאתה יודע מה הוא יודע זה לא רק מגעיל ומעליב, זה הרבה מעבר. מזה צירוף המילים הזה לאדם שאתה לא מכיר. ככה לימדו אותך לדבר עם אנשים?

מומלץ לשנות את סיגנון התגובות שלך. עקיצות, התנשאות ורעל ניתן לשפוך בפורומים אחרים. כאן תכבד את הגולשים. גם את אותם ״בורים״ שהקימו את האתר הזה.
אני באמת לא מבין על מה ההתלהמות מר נמר. בסה״כ תקנתי שטויות שנכתבו פה ע״י מומחי הפורום.
אני מגיב קונקרטית, אתה הפכת הכל להתלהמות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
1- אתה לא מגיב קונקרטית אתה מוסיף לכל ״עינייני״ עקיצה. ולא שאתה מתמצא מי יודע כמה.
2- אתה מתעסק בתפל ולא בעיקר של מה שכתבתי. כתבתי ולא בציניות, שאין כמעט מלחינים אנגלים.

ולגבי העשיריה הפותחת. בוא נפרק את זה קצת. כמה כבר היו? גרמניה, אוסטריה, צרפת, איטליה ואני לא מדבר על מלחין פה ויצירה שם. אני מדבר על קנונים. כאלה שעצבו את תרבות המוסיקה. בוא תספר לי באיזה מקום אנגליה בתוך העשריה שהמצאת.

ועוד שטות שלך, שהיא כבר מביכה. תסביר לי בבקשה איך ג׳ון איירלנד השפיע על שופן (כפי שכתבת והדגשת בנחרצות) אם הוא נולד כמה עשרות שנים אחרי ששופן מת? אולי כדאי לידע אותו לגבי זה?

אתה יכול ללמוד גם מברקצ שלעומתך מכיר את העובדות קצת יותר לעומק ממך. ואולי אפילו מבור כמוני.

יום טוב.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני באמת לא מבין על מה ההתלהמות מר נמר. בסה״כ תקנתי שטויות שנכתבו פה ע״י מומחי הפורום.
אני מגיב קונקרטית, אתה הפכת הכל להתלהמות.
אני לא מבין מדוע לא ברור לך שזה מעצבן בניסוח ,אין לנו עניין לא לקבל כאן אנשים שיודעים ,אבל זה עניין של המנגינה בתוך המוסיקה ,מעבר לזה ,כאן זה מקום שנעים לאנשים ,ולא מקום להראות ששל מישהו גדול יותר ,נשמח לקרוא את דבריך ,רק לדעתי עדיף שתמתן קצת את זריחת השמש מישבנך ,זה תחביב נחמד ונעים ולא זירת תרנגולי קרב שיפתחו אחד לשני את הצורה ....

gayle

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
1- אתה לא מגיב קונקרטית אתה מוסיף לכל ״עינייני״ עקיצה. ולא שאתה מתמצא מי יודע כמה.
2- אתה מתעסק בתפל ולא בעיקר של מה שכתבתי. כתבתי ולא בציניות, שאין כמעט מלחינים אנגלים.

ולגבי העשיריה הפותחת. בוא נפרק את זה קצת. כמה כבר היו? גרמניה, אוסטריה, צרפת, איטליה ואני לא מדבר על מלחין פה ויצירה שם. אני מדבר על קנונים. כאלה שעצבו את תרבות המוסיקה. בוא תספר לי באיזה מקום אנגליה בתוך העשריה שהמצאת.

ועוד שטות שלך, שהיא כבר מביכה. תסביר לי בבקשה איך ג׳ון איירלנד השפיע על שופן (כפי שכתבת והדגשת בנחרצות) אם הוא נולד כמה עשרות שנים אחרי ששופן מת? אולי כדאי לידע אותו לגבי זה?

אתה יכול ללמוד גם מברקצ שלעומתך מכיר את העובדות קצת יותר לעומק ממך. ואולי אפילו מבור כמוני.

יום טוב.
תקרא שוב את מה שכתבתי. בשום מקום לא מקמתי את ארבע המדינות הללו לפני אנגליה.
כמו גם שתקנתי את עצמי בנוגע לגו'ן אירלנד.
בנוסף, מבטיח לך שאין לך ולו אלבום אחד שלו או של פילד בתקליטייה שלך.
שתה קצת מים תחבק את הילדים שלך ולך תלמד קצת על מוסיקה קלאסית.
גם בשרשור על האקופייז הכבוד שלך לא אפשר לך להודות בטעות שלך ובהתלהמות הפומבית שלך כלפיי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש משפט בערבית שאומר ״ג׳יפה וג׳יב פאסוואה״.

לא קשור לכבוד. ואל תבטיח דברים שאתה לא יכול לשלוט בהם.
אני לא מתלהם, אני מגיב לכאלה שחושבים שהם יכולים לקרוא לאדם ״בור״ ועוד להתלונן שמתלהמים כלפיהם.
וזה מתקשר למשפט בערבית שכתבתי לך. הפירוש הוא ״גם מסריח וגם עושה נאד״.

עכשיו צא לי מהמונית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור