רמקולים Stirling BBC LS3/6 במבחן - רטרו מרגש

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
בקיצור,
השרשור שהיה על הרמקול הזה, ושבו אני זוכר הערות עוקצניות שלי ושל הילד מאשדוד, החמוד...(נמרוד?) זה עם הדיפיוזרים - התברר כנכון בדיוק. עשינו הכללות לא מבוססות, שנשענות אך ורק על סטראוטיפים ודעות קדומות - וצדקנו. ;)

זה נורא משעשע שבשרשור אחד אתה כותב שיגאל סבו הצליח להפיל לך את הלסת עם רמקולים מוניטורים בריטיים, וכאן בדיוק ההפך :p

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
בקיצור,
השרשור שהיה על הרמקול הזה, ושבו אני זוכר הערות עוקצניות שלי ושל הילד מאשדוד, החמוד...(נמרוד?) זה עם הדיפיוזרים - התברר כנכון בדיוק. עשינו הכללות לא מבוססות, שנשענות אך ורק על סטראוטיפים ודעות קדומות - וצדקנו. ;)

נבו, לא נמרוד:rolleyes:

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
ברגע שנקשרת לצליל הבריטי הזה קשה ללכת אחורה ... אני נהגתי לאהוב צליל יותר מדוייק והיום כבר לא. תנו לי את בר רפאלי ואני אבהה בה 5 דקות ואז אלך להתכרבל עם האישה הפרטית והנעימה שלי.
דרך אגב להפתעתי יש הבדלים גדולים (מאד !) גם בין הרמקולים הבריטים ממסוגת הbbc. השוויתי למשל ספנדור והרבט' והם שתי חיות שונות לגמריי. גם בתוך המשפחה עצמה יש הבדלים - למשל את ההרבט' 5 אני ממש לא אוהב ולעומת זאת ה 7 מככב אצלי בהצלחה.

כנראה ששמעת את ה -5 עם אלקטרוניקה לא טובה.
אתה כנראה היחיד בעולם שחושב שה -7 עולה על ה -5...

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
זה נורא משעשע שבשרשור אחד אתה כותב שיגאל סבו הצליח להפיל לך את הלסת עם רמקולים מוניטורים בריטיים, וכאן בדיוק ההפך :p
לא בדיוק הפיל את הלסת. התוצאה היתה מפתיעה ומעניינת. הפיל את הלסת זה רק לסרי עם ה- ENSEMBLE. להזכירך זה היה לפני קרוב לעשור; המיאוס מהסאונד הבריטי עוד לא שקע. אני מניח שהיום זה היה משאיר רושם קצת אחר.
בכל מקרה, תמיד יש משהו מרשים בלקחת מקור מדהים ומגבר שפותח רמקול ללא כל פרופורציה. זה תמיד נשמע יותר מרשים מרמקול מדהים ומגבר דרדה'לה. חוץ מזה, זה אחלה רמקולים - מי אמר שלא?

נבו, לא נמרוד:rolleyes:
סליחה!

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
יש לי חיבה לכל הרמקולים הקופסתיים הבריטים.
יש להם צליל נעים,ומחירם יחסית אינו דורש תרומת כליה.
נמר תודה על הכתיבה :בעד:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
לא אנחנו נלמד את הבריטים איך עושים מוזיקה,לא באולפנים,לא בהקלטות,לא באולמות,לא במיקצועיות ובמיוחד לא ביצירה.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ביצירה קלאסית קל ללמד את הבריטים. סך הכל 3 מלחינים בריטים.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אטמוס - תתפלא, אבל אני ממש לא היחיד שמעדיף את ההרבט' 7 על ה 5. דווקא בגלל שברמקולים האלה האיזון מאד עדין, וקל מאד להיגרר אל האובר - דואינג. מתוק יכול ליההפך מתוק מדי אם מוסיפים אפילו קצת מעבר לנדרש. לטעמי , הhl5 מאד טבעי ופתוח אבל הבאס שלו נטה להימרח בכל חלל או אלקטרוניקה ששמעתי אותו. אצל יגאל בתצוגה שמנו את ה 5 מול ה 7 וניסינו העמדות ואלקטרוניקות שונות וה 7 היה טוב יותר, הדוק יותר, נכון יותר - בכל התצורות. ויגאל, למרות שמוכר הרבה יותר 5 מאשר 7, נטה להסכים אתי ...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
כנראה לא הובנתי עקב ניסוח.לא היתה כוונה ליצירה קלאסית לכן לא כתבתי קלאסית.(האמת שאני לא בקיא בקטע הקלאסי ואני לא יודע איפה הם עומדים...)
התכוונתי ליצירה בכלל.

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
133
נקודות
43
לא בדיוק הפיל את הלסת. התוצאה היתה מפתיעה ומעניינת. הפיל את הלסת זה רק לסרי עם ה- ENSEMBLE. להזכירך זה היה לפני קרוב לעשור; המיאוס מהסאונד הבריטי עוד לא שקע. אני מניח שהיום זה היה משאיר רושם קצת אחר.
בכל מקרה, תמיד יש משהו מרשים בלקחת מקור מדהים ומגבר שפותח רמקול ללא כל פרופורציה. זה תמיד נשמע יותר מרשים מרמקול מדהים ומגבר דרדה'לה. חוץ מזה, זה אחלה רמקולים - מי אמר שלא?

אכן, אחלה רמקולים
אטמוס - תתפלא, אבל אני ממש לא היחיד שמעדיף את ההרבט' 7 על ה 5. דווקא בגלל שברמקולים האלה האיזון מאד עדין, וקל מאד להיגרר אל האובר - דואינג. מתוק יכול ליההפך מתוק מדי אם מוסיפים אפילו קצת מעבר לנדרש. לטעמי , הhl5 מאד טבעי ופתוח אבל הבאס שלו נטה להימרח בכל חלל או אלקטרוניקה ששמעתי אותו. אצל יגאל בתצוגה שמנו את ה 5 מול ה 7 וניסינו העמדות ואלקטרוניקות שונות וה 7 היה טוב יותר, הדוק יותר, נכון יותר - בכל התצורות. ויגאל, למרות שמוכר הרבה יותר 5 מאשר 7, נטה להסכים אתי ...

לא יודע על איזה באס מרוח אתה מדבר, לא ניתקלתי בבעיה כזו. ה - 7 לא מגיע לרמה של ה - 5 בכל מה שקשור בגוון הצליל הטבעי של שחזור כלים וקולות וגם לא לעדינות של הרמוניות וגם לא לפרזנטציה. שלא לדבר על הוורסיה החדשה - 5+ שהיא בכלל ליגה אחרת (ממליץ להאזין אם לא יצא לך).

gayle

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
אוי הבורות...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_British_classical_composers

והנה כמה מוכרים ככה בשלוף:
Britten
Byrd
Dowland
Elgar
Gibbons
Holst
Ireland
Purcell
Rutter
Gilbert and Sullivan
Vaughan Williams

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
יש לך גראנד אוטופיה או שהתמונה זה חלום?
(אם כן, שריין לי זמן אני מגיע לשמוע, גם אם אתה לא רוצה להזמין אותי :))

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
,זה שאפשר לשמוע אותו כל היום זה ברור

שיהיה אפשר לשמוע עם הציוד, כל ציוד, מוזיקה כל היום זו דרישת סף, לא אות הצטיינות.

ציוד שאי אפשר להאזין לו ממושכות הוא, בהגדרה, כישלון.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אוי הבורות...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_British_classical_composers

והנה כמה מוכרים ככה בשלוף:
Britten
Byrd
Dowland
Elgar
Gibbons
Holst
Ireland
Purcell
Rutter
Gilbert and Sullivan
Vaughan Williams

אוי ה- (לא רוצה להגיד).

הכוונה ב-3 היא שיש מעט מאוד. כאן ספרת 11 מלחינים על מאות שנות מוסיקה.

תבדוק כמה יש בשאר מדינות אירופה ורוסיה. אתה תבין שאנגליה ממש לא בחוד החנית בלשון המעטה.

הסיגנון הזה של לקרוא ״בור״ לאדם אחר דוחה אותי. במיוחד כשלא מבינים את ה״עקיצה״.
אבל יאללה, נכיל אותך. אתה כנראה זקוק לחיבוק.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
סכנה זה כאשר המגבר חלש מידי.
שנית. לא מוכרחים להישתמש באמת בכל הכוח של המגבר. אבל רזרבות זה תמיד טוב.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
סכנה זה כאשר המגבר חלש מידי.
שנית. לא מוכרחים להישתמש באמת בכל הכוח של המגבר. אבל רזרבות זה תמיד טוב.

כמו מנוע בנזין גמיש ומתוכנן נכון, עם מומנט גבוה בשל׳ד נמוך

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אגב - הנתונים של הטרנטה שלי
הספק משולב : 345 כ"ס .
מומנט משולב : 65.5 קג"מ.
הנעה: אחורית
גיר: רציף 6 הילוכים עם בקרה אלק' ECV-T
מה אתה אומר ? גמיש?

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אגב - הנתונים של הטרנטה שלי
הספק משולב : 345 כ"ס .
מומנט משולב : 65.5 קג"מ.
הנעה: אחורית
גיר: רציף 6 הילוכים עם בקרה אלק' ECV-T
מה אתה אומר ? גמיש?

מה זה קורבט?;)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור