exupgh12,
אין לי כוונה להפוך את השרשור לכזה שיש בו מעל ל-100 פוסטים! כמו כן, גם להרגיז / לא להרגיז, את אלה שרכיבי אודיו שיש להם / שאין להם, או שהציוד שברשותם לא בא להם בעין יפה, או שהרכיב שלהם לא מופיע בדרוג.
כל מגזין כותב על ציוד אודיו שהוא מקבל/רוצה לקבל, המגזינים בריטים אוהבים יותר רכיבי אודיו בריטיים, האמריקאים אוהבים יותר רכיבי אודיו אמריקאים וזה בסדר גמור מבחינתי. יש למגזים יציאות לא מוצלחות ומוצרים איכותיים שנותנים ערך גבוה למחיר שלהם. נוסף לזה, אני לא חושב שכל מה שכתוב במגזיני האודיו הם דברי אלוהים חיים ולא צריכה להיות ההערצה עיוורת. אני אומר לכל אחד ששואל אותי להאמין רק לאוזן שלו, לא לשום סטיגמה שאנשים כותבים בפורומים.
כתבתי על שני מגזינים, האחד אמריקאי, "אודיופייל במשרה חלקית" והשני בריטי, "Wi Fi World", הם לא המיינסטרים והזרם המרכזי. לא כתבתי על "סטריאופייל" מסיבות ברורות, כולם היו מרוצים עם מהמסכנות / מהתוצאות המתקבלות שם וכולם מכירים את המגזין.
לא נדון עם המגזים אמינים, לא לי ולא לך יש את הסמכות / האפשרות לבדוק את דרוג של המגזין. הבעת את דעתך וזה בסדר, אתה לא צריך לעמוד עם הרגליים האחוריות ולבעוט בגלל מגבר אחד MSB שלא מופיע
.
"
חלילה לא מתרגש, צר לי על אובדן האתיקה העיתונאית, זו לצערי נעלמה לפני שנים רבות ולא רק בתחום האודיו".
אני משוכנע שאתה חוטא לפעמים בקריאה של סטראופייל / אבסולוט סאונד / מגזינים גרמניים ואחרים ומתגאה בציוד שלך, שמקבל ציון גבוה.
שא ברכה, תומר