רכיבים מומלצים ל-2019 של המגזין "אודיופיל במשרה חלקית"

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
OccasionalBUYERSGUIDE_2019-cover-2.jpg

https://parttimeaudiophile.com/wp-content/uploads/2020/01/OccasionalBUYERSGUIDE_2019_4.pdf

progression_integrated_2.jpg

תמונות מצורפות

• OccasionalBUYERSGUIDE_2019-cover-2.jpg
    OccasionalBUYERSGUIDE_2019-cover-2.jpg
    KB 125.6 · צפיות: 446
  • progression_integrated_2.jpg
    progression_integrated_2.jpg
    KB 51.9 · צפיות: 421

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
נחמד, מלא ציוד במחירים מפתיעים, אבל לא מכיר את רוב החברות

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
סליחה על הבוטות אבל לא יותר מעוד רשימה בה נרשם מי ששילם, לא לכלול ברשימת הממירים את ה MSB Select II זו בדיחה.
שלא לדבר על ״חוסרים״ לא פחות בולטים בקטגוריות האחרות.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני לא עורך העיתון, למה שלא תשאל את נואל ;).

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
סליחה על הבוטות אבל לא יותר מעוד רשימה בה נרשם מי ששילם, לא לכלול ברשימת הממירים את ה MSB Select II זו בדיחה.

שלא נדבר על מחלקת הרמקולים ה"בריטית"

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
יש מצב שכוונה הייתה לשים חברות עם תג מחיר שפוי (יחסית) וmsb שציינתה די רחוק מזה...:)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נחמד, מלא ציוד במחירים מפתיעים, אבל לא מכיר את רוב החברות

נחמד מאוד ("אודיופיל במשרה חלקית"), מלא ציוד במחירים מפתיעים, מכיר את רוב החברות היטב :).

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
יש מצב שכוונה הייתה לשים חברות עם תג מחיר שפוי (יחסית) וmsb שציינתה די רחוק מזה...:)

כן, רמקולים ב 300000 דולר זה מחיר שפוי, אולי אם אתה רומן אברמוביץ.
ברשימה יש מדרגות מחיר כולל רכיבים יקרים מאוד, זה עדיין לא מאפה על העלמות שמות כמו Solution CH Precision MSB Nagra ועוד כמה חברות ״שוליים״ הנחשבות למובילות בתחום פעילותם

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
גיא, כל המגזינים האלה גם ככה טובים בעיקר לשירותים.
אפס אמינות.
מה אתה מתרגש? :)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
גיא, כל המגזינים האלה גם ככה טובים בעיקר לשירותים.
אפס אמינות.
מה אתה מתרגש? :)

חלילה לא מתרגש, צר לי על אובדן האתיקה העיתונאית, זו לצערי נעלמה לפני שנים רבות ולא רק בתחום האודיו.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
exupgh12,

אין לי כוונה להפוך את השרשור לכזה שיש בו מעל ל-100 פוסטים! כמו כן, גם להרגיז / לא להרגיז, את אלה שרכיבי אודיו שיש להם / שאין להם, או שהציוד שברשותם לא בא להם בעין יפה, או שהרכיב שלהם לא מופיע בדרוג.

כל מגזין כותב על ציוד אודיו שהוא מקבל/רוצה לקבל, המגזינים בריטים אוהבים יותר רכיבי אודיו בריטיים, האמריקאים אוהבים יותר רכיבי אודיו אמריקאים וזה בסדר גמור מבחינתי. יש למגזים יציאות לא מוצלחות ומוצרים איכותיים שנותנים ערך גבוה למחיר שלהם. נוסף לזה, אני לא חושב שכל מה שכתוב במגזיני האודיו הם דברי אלוהים חיים ולא צריכה להיות ההערצה עיוורת. אני אומר לכל אחד ששואל אותי להאמין רק לאוזן שלו, לא לשום סטיגמה שאנשים כותבים בפורומים.

כתבתי על שני מגזינים, האחד אמריקאי, "אודיופייל במשרה חלקית" והשני בריטי, "Wi Fi World", הם לא המיינסטרים והזרם המרכזי. לא כתבתי על "סטריאופייל" מסיבות ברורות, כולם היו מרוצים עם מהמסכנות / מהתוצאות המתקבלות שם וכולם מכירים את המגזין.

לא נדון עם המגזים אמינים, לא לי ולא לך יש את הסמכות / האפשרות לבדוק את דרוג של המגזין. הבעת את דעתך וזה בסדר, אתה לא צריך לעמוד עם הרגליים האחוריות ולבעוט בגלל מגבר אחד MSB שלא מופיע :).

"חלילה לא מתרגש, צר לי על אובדן האתיקה העיתונאית, זו לצערי נעלמה לפני שנים רבות ולא רק בתחום האודיו".

אני משוכנע שאתה חוטא לפעמים בקריאה של סטראופייל / אבסולוט סאונד / מגזינים גרמניים ואחרים ומתגאה בציוד שלך, שמקבל ציון גבוה.

שא ברכה, תומר

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
נהנתי לקרא ולהתרשם, הכל נוצץ ו יפה, תודה.
לא ידעתי שיש אודיופילים שנפגעים עם הציוד שלהם לא מופיע בדירוג, זה כבר לבל אחר.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
exupgh12,

לא נדון עם המגזים אמינים, לא לי ולא לך יש את הסמכות / האפשרות לבדוק את דרוג של המגזין. הבעת את דעתך וזה בסדר, אתה לא צריך לעמוד עם הרגליים האחוריות ולבעוט בגלל מגבר אחד MSB שלא מופיע :).

"חלילה לא מתרגש, צר לי על אובדן האתיקה העיתונאית, זו לצערי נעלמה לפני שנים רבות ולא רק בתחום האודיו".

אני משוכנע שאתה חוטא לפעמים בקריאה של סטראופייל / אבסולוט סאונד / מגזינים גרמניים ואחרים ומתגאה בציוד שלך, שמקבל ציון גבוה.

שא ברכה, תומר

תומר יקירי,

ע"פ תגובתך תחושתי שדווקא אתה הוא זה שנעמד על הרגליים האחוריות ולו משום שנגעתי בעובדה הרגישה הנוגעת לפרסום תכנים ורשימת מומלצים ברוב המגזינים בעולם.

לא שאני מתרגש אם ציוד זה או אחר מופיע או חסר ברשימה זו או אחרת, אך איני רואה כל פסול בהערת הנושא מאחורי העומד מאחורי רשימות מסוג זה ברוב המגזינים ולא רק בתחום האודיו.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תנוח דעתך, אני רגוע ולא נעמד על הרגליים האחוריות. בא לציון גואל, סוף טוב הכל טוב :).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור