אוי.... אתה פעם נוספת והניתוחים שלך...... אולי תעזוב אותי ותלך לשמוע מוסיקה ?מזיז לו, מזיז לו...
בגלל זה הוא מגיב ומחפש איזה פאקינג רמקולים יש לך ומה הקשר למה שהוא כתב מתישהו...
אולי זה בכלל קונספירציה
אוי.... אתה פעם נוספת והניתוחים שלך...... אולי תעזוב אותי ותלך לשמוע מוסיקה ?מזיז לו, מזיז לו...
בגלל זה הוא מגיב ומחפש איזה פאקינג רמקולים יש לך ומה הקשר למה שהוא כתב מתישהו...
אולי זה בכלל קונספירציה
המדידה נערכה במרחק "50 מהרמקול על ציר הטוויטר.לא שמעתי את האקפלה אבל לפי המדידות של Sterephile יש לו הדגשה פראית בגבוהים
מי דיבר אליך?אוי.... אתה פעם נוספת והניתוחים שלך...... אולי תעזוב אותי ותלך לשמוע מוסיקה ?
נניח רמקול שנמדד Flat במרחק 50" נשמע מאוזן בנקודת הישיבה המרוחקת + הזוית ביחס לרמקול (*) אז אם יש רמקול שהוא מודגש בממדידה ב 50" אז הוא ישמע גם מודגש בנקודת הישיבה .המדידה נערכה במרחק "50 מהרמקול על ציר הטוויטר.
אתה יושב "50 מהרמקול ?
אם היתה נערכת מדידה ממרחק נורמלי, התוצאה היתה שונה לטובה.
סטראופייל מציינים את חסרונות המדידה שלהם, (רק צריך לקרוא).
R
חוץ מלרטון ב 3 פוסטים שונים לא תרמת מאומה לשרשור זה ....יש לך בכלל דעה חוץ מלרטון ?מי דיבר אליך?
גם הציטוט שלי הוא לא של פוסט שלך...
עם משהו מפריע לך, אל תכתוב במקום פומבי מר רוברטס
זה רק נניח.נניח רמקול שנמדד Flat במרחק 50" נשמע מאוזן בנקודת הישיבה המרוחקת + הזוית ביחס לרמקול (*) אז אם יש רמקול שהוא מודגש בממדידה ב 50" אז הוא ישמע גם מודגש בנקודת הישיבה .
(*) המשמעות היא שמאוזן בנקודת הישיבה בפועל היא הנחתה בגבוהים
אני לא זוכר באיזה קורס זה היה אבל לימדו אותנו פילטרים.....כמובן ובאקדמיה לא יפקסו (מלשון פוקוס) על שום תחום ספציפי אלא ילמדו את הקורס הכללי ביותר כך שבעתיד יוכל לשמש אותך בכל תחום אלקטרוניקה שתבחר.אח, הלואי והיה קורס תכנון X-אובר בטכניון.
R
כאמור אני בניתי טוויטר לא וופר לכן זה הגיוני לדבר רק עליו.
אגב, בניתי גם מיד ריבון אבל זה לפעם אחרת.
כן, יש לי דעה.חוץ מלרטון ב 3 פוסטים שונים לא תרמת מאומה לשרשור זה ....יש לך בכלל דעה חוץ מלרטון ?
תזהר, גם אתה תקבל נזיפה...תבנה לך.
ותוכל לספר לנו.
למה שאעלב אם אתה כותב את דעתך על טוויטר ריבון ולא ניתוח פסיכולוגי וסוציולוגי של נפשו של הכותב ?כן, יש לי דעה.
אבל אם אני אכתוב, אתה תיעלב עוד יותר...
אני צריך הסבר !
עם טויטר ריבון על הניר יותר מהיר יותר קל יותר יותר ויותר אז למה 99% מהיצרנים כולל הגדולים והמובילים בוחרים טויטר דינאמי.
סתם רשימה קצרה : וילסון, מגיקו , סאנוס פאבר, טידאל......
כן, הנושא של פותח השירשור הוא טוויטר ריבון ובזה אני די מומחה ויש לי מה להגיד - אתה יכול לדבר בשרשור זה על איזה נושא שמתחשק לך (כל עוד זה לא פוגע אישית בגופו של אדם) - זה פורום דמוקרטי עיוני ....כל עוד הנמר לא מתעצבןאני בניתי טוויטר אז נדבר רק על זה - זה מה שאתה אומר?
האמת זה בולט שאתה מומחה בתחום הריבון ........ אבל פה הבעיה, בשאר הסוגים עושה רושם שאתה לא מבין הרבהכן, הנושא של פותח השירשור הוא טוויטר ריבון ובזה אני די מומחה ויש לי מה להגיד - אתה יכול לדבר בשרשור זה על איזה נושא שמתחשק לך (כל עוד זה לא פוגע אישית בגופו של אדם) - זה פורום דמוקרטי עיוני ....כל עוד הנמר לא מתעצבן
אתה אישית יכול להסתפק גם בטוויטר בד .....באנגלית זה יקרא Low Expectationsרציתי ללכת לשמוע מוסיקה כפי שהמלצת לי, אבל אין לי רמקולים עם טוויטר ריבון
אבל פה הבעיה, בשאר הסוגים עושה רושם שאתה לא מבין הרבה