חדש יד 2 ?טרנזיסטור מנורות מה זה צריך להניע..?
חדש יד 2 ?טרנזיסטור מנורות מה זה צריך להניע..?
לא שהגדרתי... קודם כול שיתאים מבחינת מימד והכי חשוב סאונד... אך וודאי לא דברים מתורפיםתקציב?
חשבתי על 400-600, אני לא אומר שגם 300 לא יעשה את העבודה כי חשובים לא וואט אלה איכות הוואטכמה כוח אתה צריך??
היה לי אינטגרייתד שלו שע"פ תדי זה זהה עם לא יותר טוב מהמונובלוקים שלו.בזמנו המונובלוק של תדי פארדו זכה לתשבוחות.
לא יודע מדוע הפסיק לייצר אותו והאם זה בכלל מתאים לך.
ייתכן שניתן להשיג ביד 2 .
https://www.teddypardo.com/amplifiers-old/teddyampmb100.html
ארז
מנורות לא אכניס לבית - גם אין מקום וגם לעולם להתעשקתי עם זה...טרנזיסטור מנורות מה זה צריך להניע..?
אלדר, לרוברט אין דיעות יש לו אג'נדה.ארז ומתנוש היקרים !
כמובילי המאבק בכתיבתו של רוברט , אני מוכרח לכתוב לכם שהגעתם לקריזה לא סבירה ביחס לנכתב , סך הכל מדובר
באדם חביב תרבותי וידידותי לבריות , בעל חוש הומור , וגם עם דעותיו לא מתישבות עם הזרם הכללי של אודיופילים מורעלים כמוני וכמוכים , הרי מצווה עלינו לשמור על כבודו של אדם באשר היותו אדם , והאמת לטעמי אתם גולשים בביטויים שלכם לרמה שלא מכבדת זוג אנשים חביבים כמוכם , וודאי שלא מתאים לרמתכם האנושית ,
ממתי אתם מקללים בחופשיות על דפי הפורום ? מה זה?
גם אם נניח מדובר במעופף שמסתובב מעל ראשכם , עדיין לא צריך לקחת אלת בייסבול בכדי להשמיד המעופף , בעיני דווקא
מוסיף חן לפורום למרות שדעותיו מטבע הדברים לא מתיישבות עם שלי ,
קצת הכלה וודאי לא תזיק במקרה הזה , הרי לא מדובר בפגע רע , כמובן שמותר להתווכח עם דעותיו , אבל וודאי לא לרמה של
האגרסיות שפתחתם עם השנים , אולי תמתנו קצת את התגובות שלא מתאימות לאנשים ברמתכם ?
הכל נכון וכמי שהיה מאוד חריף כלפיו הפסקתי להגיב אליו לגמרי, הגעתי למסכנה שזה מיותר ושלא באמת משנה לי מה הוא חושב... מצד שני ההתקרבנות שלו, הדרך שלו להביא תמיד תמיד תמיד את הדיון לאותה נקודה מאוד מקוממת, האובססיביות תמיד לענות ותמיד להגיד את המילה האחרונה, זה גובל בלא פחות אלימות מהאלימות המילולית שהוא חוטף. להביע את דעתו הלא קונבנציונאלית זה סבבה אבל אחרי שהבינו לא חייבים לחפור לשאר חברי הפורום, לנג׳ס, להיות אובססיבים. אדם בגילו צריך גם קצת ביקורת עצמית, לקרוא שירשורים שבהם הוא הגזים ולהגיד לעצמו לא לחזור על זה...ארז ומתנוש היקרים !
כמובילי המאבק בכתיבתו של רוברט , אני מוכרח לכתוב לכם שהגעתם לקריזה לא סבירה ביחס לנכתב , סך הכל מדובר
באדם חביב תרבותי וידידותי לבריות , בעל חוש הומור , וגם עם דעותיו לא מתישבות עם הזרם הכללי של אודיופילים מורעלים כמוני וכמוכים , הרי מצווה עלינו לשמור על כבודו של אדם באשר היותו אדם , והאמת לטעמי אתם גולשים בביטויים שלכם לרמה שלא מכבדת זוג אנשים חביבים כמוכם , וודאי שלא מתאים לרמתכם האנושית ,
גם אם נניח מדובר במעופף שמסתובב מעל ראשכם , עדיין לא צריך לקחת אלת בייסבול בכדי להשמיד המעופף , בעיני דווקא
קצת הכלה וודאי לא תזיק במקרה הזה , הרי לא מדובר בפגע רע , כמובן שמותר להתווכח עם דעותיו , אבל וודאי לא לרמה של
האגרסיות שפתחתם עם השנים , אולי תמתנו קצת את התגובות שלא מתאימות לאנשים ברמתכם ?
חשבתי על 400-600, אני לא אומר שגם 300 לא יעשה את העבודה כי חשובים לא וואט אלה איכות הוואט
ארז ומתנוש היקרים !
"מדידות טובות לא מהוות ביטוח לסאונד טוב"
.
הבאתי לינק שרשום שם שנלסון פס כותב
ולהפיך.ובכלל היום המדידה היא אנדיקציה מסוימת אבל לא זה האורים ותומים להוצאת סאונד טוב.
הייתי בטוח שלזה הוא יתן חשיבות וינסה להגיב עניינית.טעיתי..הוא דילג כאילו לא היה.
אז איפה ההוגנות? נאה דורש נאה מקיים...
שלום שלמה,הבאתי לינק שרשום שם שנלסון פס כותב
ולהפיך.ובכלל היום המדידה היא אנדיקציה מסוימת אבל לא זה האורים ותומים להוצאת סאונד טוב.
הייתי בטוח שלזה הוא יתן חשיבות וינסה להגיב עניינית.טעיתי..הוא דילג כאילו לא היה.
אז איפה ההוגנות? נאה דורש נאה מקיים...
אמצא את המשפט ואצטט לך יותר מאוחר...הוא מתכוון לסאונד מעולה...
בלי מדידות טובות לא ניתן אפילו להתחיל.
העניין הוא ש-% העיוותים לא משקף את כל תמונת הסאונד ..
גם אם נאמר מתוך אנטרס שיווקי ,היתה צריכה להיות התיחסות.הרי מדובר בנתונים לא?אז אתה מחולל את המהומות...
לאיזו התייחסות ציפית ?
הרי ברור שיש יותר מגישה אחת לעניין וברור גם שמקור ההתכתשויות הוא בניסיון ל ה ו כ י ח לצד השני שהוא טועה.
למה להיכנס לפינה הזאת ?
כתב נלסון פס את מה שכתב...מן הסתם יש גם דוגמאות אחרות שמחזיקות בדיעה הפוכה.
למה דעתו של נלסון פס נחשבת יותר ?
יודע מה, אולי זה נאמר בכלל מתוך אינטרס שיווקי ?.....לך תדע בעולם של היום.
ארז
מה החכמה עכשיו...קודם לא היתה לך אזהרה...שלום שלמה,
יש לי תשובה לך אליך שעומדת לי על קצה הלשון אבל דבר אחד לא לקחת בחשבון........נמר בשבועיים האחרונים נתן לי "התראה אחרונה לפני פינוי" .........זה מה שאתה רוצה? .....תשובה אמיתית וכינה שלי תביא ל"צו פינוי" ועדיין נחמד לי כאן (למרות כל העליהום האחרון).
מבחינה היסטורית, המגבר שמציע את העוצמה הגדולה ביותר, או את עיוות ה- IM הנמוך ביותר, או את ה- THD הנמוך ביותר, או את קצב השינה הגבוה ביותר, או את הרעש הנמוך ביותר, לא הפך להצלחה קלאסית ואף לא יותר מאשר הצלחה צנועה.אמצא את המשפט ואצטט לך יותר מאוחר...
אני בעקר אומר לגבי הסגנון , לא לגבי ביקורת או הבעת דעה , קצת פניה יותר מתאימה שלכם ששניכם מאוד מוערכים בעיני אפילו עם ביקורת נוקבת היתה מתקבלת אחרת , אבל קטונתי מלשפוט ,שניצל,
אתה אחד הדמויות המוכרות והמוערכות בפורום וניסיונך רב מאוד.
חלק נכבד ממה שעשית/עושה יזכה לבוז ולגלוג מצד רוברט ודומיו.
עד לפני זמן לא רב היית (מטפורית כמובן...) מעלה אנשים כמותו לגג הבניין שלך ומשליך אותו....
קרה לך משהו לא רגיל בתקופה האחרונה - התחלת להיות מתון וסובלני במידה מעוררת התפעלות ואני ממש לא ציני.
מצד אחד זה סבבה לגמרי שהגעת למקום הזה שממש לא אכפת לך שילגלגו על מה שאתה עושה (ואין שום סיכוי שרוברט יתמוך בסטאפ שבנית לתפארת) אך מצד שני אתה צריך להבין שאחרים לא נמצאים במקום שאתה נמצא וזה מרגיז ומפוצץ לקרוא את הרמיזות הלגלגניות שלו שממש חותרים תחת מהות הפורום הזה.
אני מסכים עם רוזי 1 שהזכיר את הפורום הכחול, שם רוברט הוא מלך כמעט ללא התנגדות אבל זה העניין - אם אין התנגדות אז אין את מי לעקוץ, אין אפשרות ללגלג ולבוז , אין מול מי להתריס.
אני כבר מזמן הצעתי לרוברט שיכתוב את דעתו בלי להתייחס לדברים שאני כותב ואני אכתוב את דעתי בלי להתייחס לדברים שהוא כותב.
אתה חושב שהוא הסכים ?
בוודאי שלא.
אגב,
אני עדיין מוכן להצעה הזאת.
כל אחד יכול להביע את דעתו מבלי להתייחס בכלל לדברי השני.
למה זה אפשרי ?
כי הוא יביא בתשובתו את הצד הטכני/טכנוקרטי ואני מגיב על סמך ניסיוני.
שתי הגישות יכולות לדור בפורום הזה כל עוד אין מישהו שמנסה ל ה ו כ י ח שגישתו היא האמת הבלעדית.
הנה לך הצעת פשרה הוגנת.
מקווה שיש לך השפעה עליו.
ארז