קלאס D או לא קלאס D...

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
טרנזיסטור מנורות מה זה צריך להניע..?
חדש יד 2 ?

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
לא שהגדרתי... קודם כול שיתאים מבחינת מימד והכי חשוב סאונד... אך וודאי לא דברים מתורפים
כלפחות דברים שיוכל למקד את עצמי יותר טוב ונכון

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
ארז ומתנוש היקרים !
כמובילי המאבק בכתיבתו של רוברט , אני מוכרח לכתוב לכם שהגעתם לקריזה לא סבירה ביחס לנכתב , סך הכל מדובר
באדם חביב תרבותי וידידותי לבריות , בעל חוש הומור , וגם עם דעותיו לא מתישבות עם הזרם הכללי של אודיופילים מורעלים כמוני וכמוכים , הרי מצווה עלינו לשמור על כבודו של אדם באשר היותו אדם , והאמת לטעמי אתם גולשים בביטויים שלכם לרמה שלא מכבדת זוג אנשים חביבים כמוכם , וודאי שלא מתאים לרמתכם האנושית ,
ממתי אתם מקללים בחופשיות על דפי הפורום ? מה זה?
גם אם נניח מדובר במעופף שמסתובב מעל ראשכם , עדיין לא צריך לקחת אלת בייסבול בכדי להשמיד המעופף , בעיני דווקא
מוסיף חן לפורום למרות שדעותיו מטבע הדברים לא מתיישבות עם שלי ,
קצת הכלה וודאי לא תזיק במקרה הזה , הרי לא מדובר בפגע רע , כמובן שמותר להתווכח עם דעותיו , אבל וודאי לא לרמה של
האגרסיות שפתחתם עם השנים , אולי תמתנו קצת את התגובות שלא מתאימות לאנשים ברמתכם ?

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
בזמנו המונובלוק של תדי פארדו זכה לתשבוחות.
לא יודע מדוע הפסיק לייצר אותו והאם זה בכלל מתאים לך.
ייתכן שניתן להשיג ביד 2 .
https://www.teddypardo.com/amplifiers-old/teddyampmb100.html

ארז
היה לי אינטגרייתד שלו שע"פ תדי זה זהה עם לא יותר טוב מהמונובלוקים שלו.
הפסיק לייצר כי זה לא רווחי ובעייתי לעמוד מול המתחרים ואודיאופילים שמחפשים.... :)
תדי כעת מתמקד רק בספקים

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ארז ומתנוש היקרים !
כמובילי המאבק בכתיבתו של רוברט , אני מוכרח לכתוב לכם שהגעתם לקריזה לא סבירה ביחס לנכתב , סך הכל מדובר
באדם חביב תרבותי וידידותי לבריות , בעל חוש הומור , וגם עם דעותיו לא מתישבות עם הזרם הכללי של אודיופילים מורעלים כמוני וכמוכים , הרי מצווה עלינו לשמור על כבודו של אדם באשר היותו אדם , והאמת לטעמי אתם גולשים בביטויים שלכם לרמה שלא מכבדת זוג אנשים חביבים כמוכם , וודאי שלא מתאים לרמתכם האנושית ,
גם אם נניח מדובר במעופף שמסתובב מעל ראשכם , עדיין לא צריך לקחת אלת בייסבול בכדי להשמיד המעופף , בעיני דווקא
קצת הכלה וודאי לא תזיק במקרה הזה , הרי לא מדובר בפגע רע , כמובן שמותר להתווכח עם דעותיו , אבל וודאי לא לרמה של
האגרסיות שפתחתם עם השנים , אולי תמתנו קצת את התגובות שלא מתאימות לאנשים ברמתכם ?
אלדר, לרוברט אין דיעות יש לו אג'נדה.
אני לא חושב שהוא מוסיף לפורום פרט לתעבורה.
ההיפך,גם בגללו הדיונים משנים כיוון ומתרכזים בויכוחי שטויות במקום בדברים שמעניינים באמת חובבים כמוך (למשל).

זה הופך את הפורום למשהו בסגנון הפורום הכחול, ולדעתי מפספס את יעודו של הפורום (לפחות על פי הבנתי).
יכול להיות שהאיש חביב ונחמד מחוץ לפורום, אבל אין לזה שום חשיבות לגבי דמותו בפורום.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
ארז ומתנוש היקרים !
הכל נכון וכמי שהיה מאוד חריף כלפיו הפסקתי להגיב אליו לגמרי, הגעתי למסכנה שזה מיותר ושלא באמת משנה לי מה הוא חושב... מצד שני ההתקרבנות שלו, הדרך שלו להביא תמיד תמיד תמיד את הדיון לאותה נקודה מאוד מקוממת, האובססיביות תמיד לענות ותמיד להגיד את המילה האחרונה, זה גובל בלא פחות אלימות מהאלימות המילולית שהוא חוטף. להביע את דעתו הלא קונבנציונאלית זה סבבה אבל אחרי שהבינו לא חייבים לחפור לשאר חברי הפורום, לנג׳ס, להיות אובססיבים. אדם בגילו צריך גם קצת ביקורת עצמית, לקרוא שירשורים שבהם הוא הגזים ולהגיד לעצמו לא לחזור על זה...

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
חשבתי על 400-600, אני לא אומר שגם 300 לא יעשה את העבודה כי חשובים לא וואט אלה איכות הוואט

מה גודל החלל שברצונך למלא, ובאיזה רמקול אתה מתכנן להשתמש???

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
ארז ומתנוש היקרים !

שניצל,
אתה אחד הדמויות המוכרות והמוערכות בפורום וניסיונך רב מאוד.
חלק נכבד ממה שעשית/עושה יזכה לבוז ולגלוג מצד רוברט ודומיו.
עד לפני זמן לא רב היית (מטפורית כמובן...) מעלה אנשים כמותו לגג הבניין שלך ומשליך אותו....
קרה לך משהו לא רגיל בתקופה האחרונה - התחלת להיות מתון וסובלני במידה מעוררת התפעלות ואני ממש לא ציני.
מצד אחד זה סבבה לגמרי שהגעת למקום הזה שממש לא אכפת לך שילגלגו על מה שאתה עושה (ואין שום סיכוי שרוברט יתמוך בסטאפ שבנית לתפארת) אך מצד שני אתה צריך להבין שאחרים לא נמצאים במקום שאתה נמצא וזה מרגיז ומפוצץ לקרוא את הרמיזות הלגלגניות שלו שממש חותרים תחת מהות הפורום הזה.
אני מסכים עם רוזי 1 שהזכיר את הפורום הכחול, שם רוברט הוא מלך כמעט ללא התנגדות אבל זה העניין - אם אין התנגדות אז אין את מי לעקוץ, אין אפשרות ללגלג ולבוז , אין מול מי להתריס.

אני כבר מזמן הצעתי לרוברט שיכתוב את דעתו בלי להתייחס לדברים שאני כותב ואני אכתוב את דעתי בלי להתייחס לדברים שהוא כותב.
אתה חושב שהוא הסכים ?
בוודאי שלא.
אגב,
אני עדיין מוכן להצעה הזאת.
כל אחד יכול להביע את דעתו מבלי להתייחס בכלל לדברי השני.
למה זה אפשרי ?
כי הוא יביא בתשובתו את הצד הטכני/טכנוקרטי ואני מגיב על סמך ניסיוני.
שתי הגישות יכולות לדור בפורום הזה כל עוד אין מישהו שמנסה ל ה ו כ י ח שגישתו היא האמת הבלעדית.
הנה לך הצעת פשרה הוגנת.
מקווה שיש לך השפעה עליו.
ארז

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
האמת מה ששניצל רשם זה נכון,נכון מאוד.
אבל גם את הנל רוברט מפיל.
פגשתי אותו כמה פעמים בתערוכות,בחור סבבה אנטליגנט הכל טוב.מגיע למקלדת משתגע...
הבאתי לינק שרשום שם שנלסון פס כותב
"מדידות טובות לא מהוות ביטוח לסאונד טוב"
ולהפיך.ובכלל היום המדידה היא אנדיקציה מסוימת אבל לא זה האורים ותומים להוצאת סאונד טוב.
הייתי בטוח שלזה הוא יתן חשיבות וינסה להגיב עניינית.טעיתי..הוא דילג כאילו לא היה.
אז איפה ההוגנות? נאה דורש נאה מקיים...

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83

הוא מתכוון לסאונד מעולה...
בלי מדידות טובות לא ניתן אפילו להתחיל.
העניין הוא ש-% העיוותים לא משקף את כל תמונת הסאונד ..

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
.
ולהפיך.ובכלל היום המדידה היא אנדיקציה מסוימת אבל לא זה האורים ותומים להוצאת סאונד טוב.
הייתי בטוח שלזה הוא יתן חשיבות וינסה להגיב עניינית.טעיתי..הוא דילג כאילו לא היה.

אז אתה מחולל את המהומות...;)
לאיזו התייחסות ציפית ?
הרי ברור שיש יותר מגישה אחת לעניין וברור גם שמקור ההתכתשויות הוא בניסיון ל ה ו כ י ח לצד השני שהוא טועה.
למה להיכנס לפינה הזאת ?
כתב נלסון פס את מה שכתב...מן הסתם יש גם דוגמאות אחרות שמחזיקות בדיעה הפוכה.
למה דעתו של נלסון פס נחשבת יותר ?

יודע מה, אולי זה נאמר בכלל מתוך אינטרס שיווקי ?.....לך תדע בעולם של היום.
ארז

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
שלום שלמה,
יש לי תשובה אליך שעומדת לי על קצה הלשון אבל דבר אחד לא לקחת בחשבון........נמר בשבועיים האחרונים נתן לי "התראה אחרונה לפני פינוי" .........זה מה שאתה רוצה? .....תשובה אמיתית וכינה שלי תביא ל"צו פינוי" ועדיין נחמד לי כאן (למרות כל העליהום האחרון).

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
הוא מתכוון לסאונד מעולה...
בלי מדידות טובות לא ניתן אפילו להתחיל.
העניין הוא ש-% העיוותים לא משקף את כל תמונת הסאונד ..
אמצא את המשפט ואצטט לך יותר מאוחר...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אז אתה מחולל את המהומות...;)
לאיזו התייחסות ציפית ?
הרי ברור שיש יותר מגישה אחת לעניין וברור גם שמקור ההתכתשויות הוא בניסיון ל ה ו כ י ח לצד השני שהוא טועה.
למה להיכנס לפינה הזאת ?
כתב נלסון פס את מה שכתב...מן הסתם יש גם דוגמאות אחרות שמחזיקות בדיעה הפוכה.
למה דעתו של נלסון פס נחשבת יותר ?

יודע מה, אולי זה נאמר בכלל מתוך אינטרס שיווקי ?.....לך תדע בעולם של היום.
ארז
גם אם נאמר מתוך אנטרס שיווקי ,היתה צריכה להיות התיחסות.הרי מדובר בנתונים לא?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
שלום שלמה,
יש לי תשובה לך אליך שעומדת לי על קצה הלשון אבל דבר אחד לא לקחת בחשבון........נמר בשבועיים האחרונים נתן לי "התראה אחרונה לפני פינוי" .........זה מה שאתה רוצה? .....תשובה אמיתית וכינה שלי תביא ל"צו פינוי" ועדיין נחמד לי כאן (למרות כל העליהום האחרון).
מה החכמה עכשיו...קודם לא היתה לך אזהרה...
ואם תגיב לעניין לא נראה לי שנמר יוציא גזר דין.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אמצא את המשפט ואצטט לך יותר מאוחר...
מבחינה היסטורית, המגבר שמציע את העוצמה הגדולה ביותר, או את עיוות ה- IM הנמוך ביותר, או את ה- THD הנמוך ביותר, או את קצב השינה הגבוה ביותר, או את הרעש הנמוך ביותר, לא הפך להצלחה קלאסית ואף לא יותר מאשר הצלחה צנועה.
אסור לנו עוד לתת למספרי שמע להגדיר את איכות השמע מכפי שנאפשר לניתוח כימי להיות הפוסק של יינות משובחים. המדידות יכולות לספק מידה של תובנה, אך אינן תחליף לשיפוט האנושי.
חשבתי שתהיה התיחסות לנל.
ואין בעיה גם לומר "תרגיל שיווק" ולברוח מהמציאות...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
שניצל,
אתה אחד הדמויות המוכרות והמוערכות בפורום וניסיונך רב מאוד.
חלק נכבד ממה שעשית/עושה יזכה לבוז ולגלוג מצד רוברט ודומיו.
עד לפני זמן לא רב היית (מטפורית כמובן...) מעלה אנשים כמותו לגג הבניין שלך ומשליך אותו....
קרה לך משהו לא רגיל בתקופה האחרונה - התחלת להיות מתון וסובלני במידה מעוררת התפעלות ואני ממש לא ציני.
מצד אחד זה סבבה לגמרי שהגעת למקום הזה שממש לא אכפת לך שילגלגו על מה שאתה עושה (ואין שום סיכוי שרוברט יתמוך בסטאפ שבנית לתפארת) אך מצד שני אתה צריך להבין שאחרים לא נמצאים במקום שאתה נמצא וזה מרגיז ומפוצץ לקרוא את הרמיזות הלגלגניות שלו שממש חותרים תחת מהות הפורום הזה.
אני מסכים עם רוזי 1 שהזכיר את הפורום הכחול, שם רוברט הוא מלך כמעט ללא התנגדות אבל זה העניין - אם אין התנגדות אז אין את מי לעקוץ, אין אפשרות ללגלג ולבוז , אין מול מי להתריס.

אני כבר מזמן הצעתי לרוברט שיכתוב את דעתו בלי להתייחס לדברים שאני כותב ואני אכתוב את דעתי בלי להתייחס לדברים שהוא כותב.
אתה חושב שהוא הסכים ?
בוודאי שלא.
אגב,
אני עדיין מוכן להצעה הזאת.
כל אחד יכול להביע את דעתו מבלי להתייחס בכלל לדברי השני.
למה זה אפשרי ?
כי הוא יביא בתשובתו את הצד הטכני/טכנוקרטי ואני מגיב על סמך ניסיוני.
שתי הגישות יכולות לדור בפורום הזה כל עוד אין מישהו שמנסה ל ה ו כ י ח שגישתו היא האמת הבלעדית.
הנה לך הצעת פשרה הוגנת.
מקווה שיש לך השפעה עליו.
ארז
אני בעקר אומר לגבי הסגנון , לא לגבי ביקורת או הבעת דעה , קצת פניה יותר מתאימה שלכם ששניכם מאוד מוערכים בעיני אפילו עם ביקורת נוקבת היתה מתקבלת אחרת , אבל קטונתי מלשפוט ,
בקשר לשינוי שלי , כנראה זקנתי , או עייפתי , אבל עדיין בתחביב , אולי פשוט רוצה שיהיה נעים ונחמד למרות שגם אני מטבע הדברים לא מסכים עם חלק ניכר ממה שנכתב ,
בכל מקרה זו לא חס וחלילה ביקורת כלפיכם , טוב שיש כמוכם שמהווים הגרעין של האודיופיליה כאן , רק שנראה לי שאתם נשרף לכם הפיוז באופן נדירo_O

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אגב , רוברט לא בז לשניצל ומעשיו , אולי לא מקבל , אל אין עניין של בוז !
זה כנראה עניין של הערכה שאינה קשורה לאודיו !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור