קלאס D או לא קלאס D...

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
עם כל הכבוד לשניכם, אין צורך בגישה כל כך אקטיביסטית.
קצת אורך רוח בימים טרופים אלה יכול לעשות הבדל גדול.
צריך להירגע כבר.

צריך שיפסיק להתסיס ולהיות פרובוקטיבי.
נמר הגדיר טוב מאוד מה מטרת הפורום.
נמר הוא המארח ולא מקובל ולא ראוי לחרבן בסלון המארח ברמיזות עוקצניות ומלגלגות על שאר האורחים.
דעתו של רוברטס ידועה לכולם.
במקום לעזור לשואלים בתחום שהוא מתמצא (לפי הצהרתו "הצנועה") הוא מתרכז בניגוח ובעקיצות חסרות טעם שנמאסו כבר ממזמן.

אחרי המון דיאלוגים (שתמיד הגיעו לטונים צורמים) איתו בכל 3 הפורומים בעברית אני יכול להבטיח לך ש:
1.לא מדובר באדם שבא לשתף בכיף את ידיעותיו הטכניות ויש פה כמה שהתנצחו איתו גם בתחום הזה שהוא אמור להתמצא....
2. לא מדובר באדם שמעוניין ללמוד מאחרים.
3. מדובר באדם שבא עם אג'נדה אחת ואין בלתה ושום דבר לא יסית אותו ממטרתו ואם הדיון לא הולך לכיוון שמתאים לו אז הוא ימצא אמתלה לחתוך.
4. לא מדובר באדם עם ניסיון שמיעתי רב ואין הוא מעוניין להתנסות בתחום. הוא בעצמו מעיד שהוא "לא שומע"....

אז תגיד לי אתה מה יש לכימאי עם חוש טעם פגום, שלא מבדיל בין גבינה צפתית לגבינה בולגרית לעשות בפורום של אניני טעם ?
נשאר לאותו כימאי להטריל עם ההרכב הכימי...
וזה בדיוק מה שרוברטס עושה פה וזה נמאס.
ארז

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
Yb, הוא פשוט עולה לחלק על העצבים הרבה יותר מלאחרים. קשה להיות אדישים לכאלה. והוא נהנה מהצומי אבל בטוח שלא מהתוכן. אז מדי פעם מכה על האף זה טוב.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
@ארז וחני הוא מניפולטור ותככן מהדרגה הגבוהה ביותר .....הכל התחיל בזה שהצעתי שהדוקטור המקורב ל ZS יצטרף לדיון בצורה הכי עניינית (לינק) ומכאן ארז נפל עלי בצורה הכי מגעילה שיש בלי שהיה לי שום עימות קודם איתו (לינק)....בושה וחרפה לפורום ההתנהגות הזו.

נערך לאחרונה ב:

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אז מדי פעם מכה על האף זה טוב.

אני יכול להבין את דבריך.
עלינו לגלות צניעות, ולקבל אותו בקהילה כמו שהוא. תמיד היו ליצני חצר, בדרך כלל הרגו אותם כשהם איבדו קשר עם המציאות.. (הפסיקו להצחיק), או עיצבנו את המלך.:)

כך הוא בוחר להתנהג לאחרונה, וסיבותיו איתו... אני לא תמיד זוכר אותו כך.

.

e&k

עוסק בתחום
מעורבות
61
נקודות
28
@ארז וחני הוא מניפולטור ותככן מהדרגה הגבוהה ביותר .....הכל התחיל בזה שהצעתי שהדוקטור המקורב ל ZS יצטרף לדיון בצורה הכי עניינית (לינק) ומכאן ארז נפל עלי בצורה הכי מגעילה שיש בלי שהיה לי שום עימות קודם איתו (לינק)....בושה וחרפה לפורום ההתנהגות הזו.
של נעליך מעל רגליך וטול קורה מבין עיניך כשאתה מדבר על האיש הזה !
אמר את דעתו ולדעתי צודק בנושא ולאור הניסיון שלו אתך כתב את שנכתב , מהיכרות רבת שנים מדובר בהפך המוחלט מתיאוריך את האיש היקר הזה .
ובנימה עוד יותר אישית , רוברט נראה שאתה נהנה ממנעמי הפורום ופה ושם גם משעשע ומשתעשע אבל אתה לא באמת נכלל כאן כשאר החברים בדעותיך ..אז בחייאת לפחות כשיוצאים עליך עם מראה ולא נעים לך אל תטיח האשמות מגעילות כאשר אתה הוא הגורם .
חשוב היטב לפני שהאצבע נופלת לך על המקלדת וגם שקול את תגובותיך כאן בהמשך , תודה (ורד)

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
תמיד היו ליצני חצר, בדרך כלל הרגו אותם כשהם איבדו קשר עם המציאות.. (הפסיקו להצחיק), או עיצבנו את המלך.:)

הנה קטע מוסיקלי משעשע שאינו היי-אנד לא בסאונד ולא בתמונה..

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
ראבאק חברים! חלאס!
פתחתי שרשור בשאלה על הגברה קלאס D, אך כעת אני רואה הגענו לסאדו-מאזו:)
זה נחמד אולי לכול מיני אך לא לכולם- למה להפוך פורום לסאדו?
לדעתי אפשר לצאת למטבחון ולהמשיך שם...
אומנם למדדתי כמה ביטויים חדשים לי תוך כדי קריאה של כול האבוג'ארס הזה, אמה מה...

עדיף שתגידו האם מי שהוא מכיר מגברי כח או אולי מונובלוקים שלא מפלצות וכוחניים יחד עם זאת? (לא קלאס D)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
ראבאק חברים! חלאס!
פתחתי שרשור בשאלה על הגברה קלאס D, אך כעת אני רואה הגענו לסאדו-מאזו:)
זה נחמד אולי לכול מיני אך לא לכולם- למה להפוך פורום לסאדו?
לדעתי אפשר לצאת למטבחון ולהמשיך שם...
אומנם למדדתי כמה ביטויים חדשים לי תוך כדי קריאה של כול האבוג'ארס הזה, אמה מה...

עדיף שתגידו האם מי שהוא מכיר מגברי כח או אולי מונובלוקים שלא מפלצות וכוחניים יחד עם זאת? (לא קלאס D)
ח ח ח אל תתבעס הרמתה לרוברט להנחתה והוא הנחית.עכשיו הכדור בצד השני,כמו בכדורעף אתה יודע...:)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
זה לא שפוי מה שקורה פה......בשירשור הזה לא כתבתי מילה אחת על ClassD ולא הייתי מעורב בשרשור זה כלל!!! .......הדבר היחיד שכתבתי הוא (לינק) שאני מציע שהחבר של @zs שהוא דוקטור לאלקטרוניקה יכתוב פה באתר ונלמד כולנו ממנו.

מכאן התחיל העליהום עלי של @ארז_וחני ו @matanoosh .........בושה וגועל נפש !!!

כולם מוזמנים לבדוק את רצף הארועים - מתחיל בדף הקודם.

נערך לאחרונה ב:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
זה לא שפוי מה שקורה פה......בשירשור הזה לא כתבתי מילה אחת על ClassD ולא הייתי מעורב בשרשור זה כלל .......הדבר היחיד שכתבתי הוא (לינק) שאני מציע שהחבר של @zs שהוא דוקטור לאלקטרוניקה יכתוב פה באתר ונלמד כולנו ממנו.

מכאן התחיל העליהום עלי של @ארז_וחני ו @matanoosh .........בושה וגועל נפש !!!

אם היית קצת, קצת, קצת שותק ומתאפק, ולא מרגיש חובה עליונה לענות לכל פיפס, להתייחס לכל דבר ואולי לקחת לפעמים צעד אחורה, הרבה גועל היה נחסך כאן, ולא רק בשרשור הזה. אני לא בא לחנך אותך, או כל אחד אחר, כולנו ילדים גדולים, רק שכדאי שתסתכל לפעמים לאן הווכחנות והצורך לומר תמיד את המילה האחרונה מביא אותנו. נחמד לך להיות האיש שרבים כאן לא סובלים? הרי אתה בטח אדם נעים הליכות ונוח לבריות מחוץ לפורום, אני משוכנע שאתה סופר אינטלגנט ואיש שיחה, אז מה הקטע? למה יצר ההרס הזה? מציע לך לקחת נשימה וכמה צעדים אחורה. להרגיע.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
יאללה פיוס וחזרה לעניינים:)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אם היית קצת, קצת, קצת שותק ומתאפק, ולא מרגיש חובה עליונה לענות לכל פיפס, להתייחס לכל דבר ואולי לקחת לפעמים צעד אחורה, הרבה גועל היה נחסך כאן, ולא רק בשרשור הזה. אני לא בא לחנך אותך, או כל אחד אחר, כולנו ילדים גדולים, רק שכדאי שתסתכל לפעמים לאן הווכחנות והצורך לומר תמיד את המילה האחרונה מביא אותנו. נחמד לך להיות האיש שרבים כאן לא סובלים? הרי אתה בטח אדם נעים הליכות ונוח לבריות מחוץ לפורום, אני משוכנע שאתה סופר אינטלגנט ואיש שיחה, אז מה הקטע? למה יצר ההרס הזה? מציע לך לקחת נשימה וכמה צעדים אחורה. להרגיע.
ולמה אתה חושב שהמלל שלך לא מתאים גם לארז ומתנוש ?

אתה מוציא אותי אשם ומבקש שאבליג על דברי הבלע של שני החברה האלה......למה בכלל הם התיחסו לדברי - שאני מבקש בהם שהדוקטור ישתתף בדיון? ......למה ארז היה צריך לעקוץ אותי כך סתם משום מקום ?

בגלל שהדעות האודיופיליות שלי שונות משלך אתה "מעוות משפט" שעוסק בהתנהלות אנושית בסיסית ובנימוס אלמנטרי......ובעצם זה לא רק אתה......

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
ולמה אתה חושב שהמלל שלך לא מתאים גם לארז ומתנוש ?

אתה מוציא אותי אשם ומבקש שאבליג על דברי הבלע של שני החברה האלה......למה בכלל הם התיחסו לדברי - שאני מבקש בהם שהדוקטור ישתתף בדיון? ......למה ארז היה צריך לעקוץ אותי כך סתם משום מקום ?

אני מתקשה להחליט אם אתה סתם טיפש, מתקרבן מקצועי או מגלומן שבטוח שאתה כל כך מעניין....
ה"עקיצה" שאתה מתייחס אליה ושלטענתך התחילה את העניין בכלל לא כוונה אליך משום שאני לא ראיתי עד עכשיו את ההודעות שלך !
הסתלבטתי קצת על נמר שהבין את ההומור. בכלל לא ידעתי שזה במענה אליך ואין לי כוונה להתייחס אליך.
תראה את צילום המסך שאני ראיתי .
מעניין שזה מה שהפריע לך ולא התגובות שהתייחסתי אליך בעקיפין אך באופן ברור :
תגובה מספר 159 ומספר 161 .
הורדתי לרגע את החסימה בעקבות הדברים ש e&k כתב (לא הבנתי מה הקפיץ אותו לכתוב את זה) ומכאן ראיתי את חוסר ההבנה/התקרבנות/מגלומניה שלך.
אני לא כותב לך על מנת שתענה לי (ממילא לא אראה...) אלא עבור שאר הקוראים.
אולי זה יעזור להם להבין עם מי יש להם עסק...
Screenshot_20200617-183712_Samsung Internet.jpg

תמונות מצורפות

• Screenshot_20200617-183712_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200617-183712_Samsung Internet.jpg
    KB 99.6 · צפיות: 305
נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אתה אמור להתבייש בשפה המכוערת שאתה מגיב אלי ....מה העניין הזה שאתה מכנה אותי טיפש?.... גועל נפש!.

לידיעתך, בעבר, שכשהייתי מדבר עם החברים הטכנוקרטים בפרטי על הוויכוחים והתובנות שלך, כולל הלוגיקה שלך בוויכוחים אלו, כולם היו אומרים לי שאתה סוג של אימבציל (רפה שכל בעברית) ואני מכלה את זמני לשווא.

ולעניין עצמו, מה אני אמור לחשוב על התגובה שלך לנמר, כאשר התגובה של נמר מיוחסת אלי? .....ומה כולה עניתי לך ? מצורפת תגובתי .....ומכאן זה התדרדר עם ידידך @matanoosh הסוציופאט (לפי דבריו הוא).

ארז + חני היקרים,

זכורתני שהודעתם לפני כשבועיים לפורום, בתופים ובמצלתיים, שאתם לא מתייחסים יותר לפוסטים שלי / קשורים אלי.
מה?....כאילו בעיקבות "שחרור הקורונה" השתנתה המדיניות במשפחתכם כלפי?........זכיתי !!!.......תמיד טוב לחזור ולהיות בן בית אצלכם(ורד)
:לב:

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
כמה כוח אתה צריך??
תקציב?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
.

בזמנו המונובלוק של תדי פארדו זכה לתשבוחות.
לא יודע מדוע הפסיק לייצר אותו והאם זה בכלל מתאים לך.
ייתכן שניתן להשיג ביד 2 .
https://www.teddypardo.com/amplifiers-old/teddyampmb100.html

ארז

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
טרנזיסטור מנורות מה זה צריך להניע..?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור