קלאס D או לא קלאס D...

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
ד"א הוא טכנוקרט מהמעלה הראשונה.
לא רק שהוא טכני אלא הכל מגובה במיספרים.
אז באמת שקשה לדעת מה מצב הרוח אצלך:)
הוא "משלכם" לא " משלנו"

אני מבין את הבחור "שלנו" שלא רוצה להכנס לבנית מגבר קלאס D בעצמו.
הנושא לא ל"רכי לבב" ו"זבי חוטם" בתחום זה. זה קשה להוציא משהו טוב בשיטה זו.
רק "גדולים" יכולים לעשות את זה טוב.
אבל אחרי שהשקיעו ועשו, יכולים להגיע לתוצאות מצויינות שלא נופלות ואף עוברות שיטות אחרות ברמות העל של ה HI END.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אבל אחרי שהשקיעו ועשו, יכולים להגיע לתוצאות מצויינות שלא נופלות ואף עוברות שיטות אחרות ברמות העל של ה HI END.
אתה בלי בושה מכנה בן אדם מלח הארץ יוצא יחידה קרבית דר למתמתיקה באוניברסיטת בש
מרצה בכמה אוניברסיטאות בעולם "זב חוטם"
יעני ארכי פרכי,בבון,פושע,ערס וכל מה שהמילון העברי מוסיף.בינתיים מי שזב חוטם פה זה אתה.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113

אני במקרה יודע מי הוא ״זב החוטם״ המדובר. אני מציע לך, של נעלייך מעל רגליך. מה שהוא יודע על אודיו והנדסה, מעטים כאן יכולים להבין. במילים אחרות, הוא מכיר את ״ספר הזוהר״ של התחום.

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
ZS ונמר חברים יקרים, לא ייחסתי את ה"זבי חוטם" לבחור שהזכרתם. אני לא מכיר אותו וסמוך ובטוח שהוא משכמו ומעלה לפי דבריכם. מה שניסיתי להגיד שתכנון ובנית מגבר קלאס D מאפס הוא לא משהו פשוט. אם לא הובנתי נכון או שהעלבתי מישהו אני מבקש סליחה. (אני עושה את זה כבר פעם שניה היום...)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
. מה שהוא יודע על אודיו והנדסה, מעטים כאן יכולים להבין. במילים אחרות, הוא מכיר את ״ספר הזוהר״ של התחום.
אם כך אולי אתה נמר תספר לנו מה דעתו של הבחור על אינטרקונקטים לדוגמא......@zs לא רוצה להכנס לעניין וכמובן זו זכותו.

יש איזשהו סיכוי לשכנע אותו לכתוב כאן באתר?...... יתכן ש"פולמוס" בינו לביני (ושאר החברים כמובן) יכול להיות מעניין ומפרה.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אם כך אולי אתה נמר תספר לנו מה דעתו של הבחור על אינטרקונקטים לדוגמא......@zs לא רוצה להכנס לעניין וכמובן זו זכותו.

יש איזשהו סיכוי לשכנע אותו לכתוב כאן באתר?...... יתכן ש"פולמוס" בינו לביני (ושאר החברים כמובן) יכול להיות מעניין ומפרה.

מאוד פשוט, הוא בעצמו השקיע באינטרקונקטים.
לגבי ה"פולמוס" בינך לבינו. בחייאת רבאק, זה הדבר היחיד שמעניין אותך?

בלי להעליב, פולמוס בינך לבינו זה כמו שאני אעשה הורדות ידיים עם סבתא.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
בלי להעליב, פולמוס בינך לבינו זה כמו שאני אעשה הורדות ידיים עם סבתא.

אל יאוש, נמר, תמשיך להתאמן ובסוף תהיה חזק כמו סבתא....:p
ארז

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ארז + חני היקרים,

זכורתני שהודעתם לפני כשבועיים לפורום, בתופים ובמצלתיים, שאתם לא מתייחסים יותר לפוסטים שלי / קשורים אלי.
מה?....כאילו בעיקבות "שחרור הקורונה" השתנתה המדיניות במשפחתכם כלפי?........זכיתי !!!.......תמיד טוב לחזור ולהיות בן בית אצלכם(ורד):לב:

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
שוּר.....בּרוּר......
לפני מספר ימים ביקשת שאביא את האקוסטיקאי כדי שתסביר לו את רזי האקוסטיקה.
עכשיו את רוצה להתפלמס עם ד"ר למתימתיקה.

אתה לא חושב שאתה מחזיק מעצמך מעט OVER RATED?
ההתרשמות שלי היא כי הידיעות שלך הם בד"כ תאוריות שטוחות ולא מגובות כל כך במדע ומעשה.

אולי תעשה חושבים עם עצמך?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
רוזי1 מונמי,

בנושאים מסויימים באודיו, דגש מסויימים, אני מרגיש את עצמי כשווה מול שווים גם מול "האיינשטיינים הטכניים
של התחום"........כמובן שאומר זאת בצנעה.

אגב, ברגעים אלו ממש אני חובש את הקסדה ושריון המגן להמשך היום פה בפורום;)

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי1 מונמי,

בנושאים מסויימים באודיו, דגש מסויימים, אני מרגיש את עצמי כשווה מול שווים גם מול "האיינשטיינים הטכניים
של התחום"........כמובן שאומר זאת בצנעה.

במקומך הייתי לובש בגד ים והולך לים.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
במקומך הייתי לובש בגד ים והולך לים.

יש לא מעט "מדוזות" בים.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אכן כן, החברים כאן חישלו אותי ברוב טובם.......

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
ארז + חני היקרים,

זכורתני שהודעתם לפני כשבועיים לפורום, בתופים ובמצלתיים, שאתם לא מתייחסים יותר לפוסטים שלי / קשורים אלי.
מה?....כאילו בעיקבות "שחרור הקורונה" השתנתה המדיניות במשפחתכם כלפי?........זכיתי !!!.......תמיד טוב לחזור ולהיות בן בית אצלכם(ורד):לב:
הרשה לי להאיר את עיניך.
1. אתה מאוס ופאתט.
2. גם אני שמתי אותך על התעלמות, פשוט בניגוד לארז לא הצהרתי על זה כדי לא לתת לך עוד חומר אוננות.
3. לצערי, אני רואה שרוזי1 מתחיל לדבר לעצמו אז אני מנסה להבין על מה הוא עונה, ואז אני נאלץ לקרוא את דברי ההבל שלך.
אתה רוצה שאני אשלח לך בדואר כדור GAGGING אדום, רוברט? או אולי אטבים לפטמות? משהו שיתן לך גירוי קצת יותר משמעותי מאנשים שרודים בך בפורום?
41x5dt%2BjcUL._AC_SX425_.jpg

בניגוד למה שאתה כנראה חושב, אף אחד לא נהנה מזה שאתה עולה לו על העצבים. זכות ההנאה הזאת שמורה רק לך. הייתי יורד על הברכיים ומתחנן שתעזוב אותנו עם שגעון הגדלות שלך, אבל גם זה לא היה עוזר. שום דבר לא עוזר. אתה גורם פה סבל, מחרב את הפורום, ואין מה לעשות איתך.

אתה יודע את מי אתה מזכיר לי? למקרה ששכחת: (הכותרות מספיקות)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ולמרות הכל אני מחבב אותך הרבה יותר מלא מעט חברים כאן......הייתי אוכל אותך בכפית איך שאתה ..... טבעי.....מתקתק שלי(ורד).

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
2. גם אני שמתי אותך על התעלמות, פשוט בניגוד לארז לא הצהרתי על זה כדי לא לתת לך עוד חומר אוננות.

אתה רוצה שאני אשלח לך בדואר כדור GAGGING אדום, רוברט?
מהנ"ל אני מבין שהמזוכיסט לא מרפה...
מעניין כמה אנשים הפעילו עד עכשיו את אופציית ההתעלמות ממנו וכמה עוד צריכים להפעיל עד שיובן שמדובר באדם מאוד משועמם שרק מחפש פרובוקציות על מנת להעביר את היום...
בניגוד למה שאתה כנראה חושב, אף אחד לא נהנה מזה שאתה עולה לו על העצבים. זכות ההנאה הזאת שמורה רק לך. הייתי יורד על הברכיים ומתחנן שתעזוב אותנו עם שגעון הגדלות שלך, אבל גם זה לא היה עוזר. שום דבר לא עוזר. אתה גורם פה סבל, מחרב את הפורום, ואין מה לעשות איתך.
לא נותר לי אלא להסכים - :בעד:

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
מהנ"ל אני מבין שהמזוכיסט לא מרפה...

עם כל הכבוד לשניכם, אין צורך בגישה כל כך אקטיביסטית.
קצת אורך רוח בימים טרופים אלה יכול לעשות הבדל גדול.
צריך להירגע כבר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור