הוא כבר ענה שהוא מתכוון לכל סוגי המוזיקה, כך שההערה הספציפית הזו לא נראית לי רלוונטית.מוזיקה שאתה אוהב .
מה יעזור לך פיקולו שנשמע טוב אם אתה
שומע רק מטאל או טראנס??
כל סוגי המוזיקה רצוי ב ויניל או cd/sacd
אם מדברים על לה טראוויאטה, אין כמו ההקלטה של קארלוס קלייבר -- מנצח שמחשב ע"י רבים לגדול ביותר הידועים מהקלטות. אני לא מעריץ כזה גדול שלו, וזו ההקלטה היחידה שלו שאני ממש אוהב ללא הסתייגות, לא מעט בזכות הסולנים. פלאסידו דומינגו במיטבו, והסופראן הנפלאה, Ileana Cotrubas , מוקלטת קרוב, ושומעים נשימות, אבל זה ממש משתלב עם התפקיד שלה כחולת שחפת, אבל זו שחפנית עם קולורוטורה מדהימה. גם ההקלטה מעולה, ויצאה מחדש שוב ושוב -- ב-Discogs יש 35 גירסאות. אני מעריך שהמדהימה מכולם היא multichannel SACD קשה להשגה, ולא מזמן יצאה גם גרסת Blu-ray בסטריאו, שייתכן שה-CDs הצמודים אליה הרוויחו מה-remastering החדש. כמוכן יש כמובן גירסאות LP למיניהן.
הוא כבר ענה שהוא מתכוון לכל סוגי המוזיקה, כך שההערה הספציפית הזו לא נראית לי רלוונטית.
זה טיעון שונה לחלוטין ממה שכתבת קודם:חושב שהיא כן רלוונטית.
לא הייתי בונה סטאפ למוזיקה אלקטרונית בדומה
למוזיקה קלאסית , אופרות וכיוצ.
אלא אם בבעלותו של האיש מערכת קצה בכל ההיבטים.
מערכת כיול מתקדמת או לכל הפחות טיפול אקוסטי
רציני מאוד.
כנראה שהמצב הזה יגרום לכל סטאפ להשמע סביר
במקרה הגרוע של ההקלטה ומדהים במקרה הטוב.
לא בטוח שזה המקרה .
רק הערה בנימה אישית -
לא פגשתי מערכת שנשמעת אותו דבר בכל הסגנונות.
למרות שהמגברים ,הרמקולים , המקור והכבלים
"לא יודעים מהו התוכן".
ההערה הקודמת מתייחסת לחוסר הטעם לבדיקת סוג מוזיקה שבכלל לא מאזינים אליו, אבל אומרים לך שאין מצב כזה, אז ההערה הזו כפי שהיא מנוסחת אכן אינה רלוונטית.מוזיקה שאתה אוהב .
מה יעזור לך פיקולו שנשמע טוב אם אתה
שומע רק מטאל או טראנס??
לא ניכנס אפילו לוויכוח קצר. בהחלט יכול להיות שמשהו דפוק בהזרמה, אבל גם יכולים להיות הבדלים בטעם לגבי מה נחשב הקלטה טובה יותר ומה פחות, וגם יש מצבים שבהם אותה הקלטה נשמעת מצוין במערכת אחת ובינונית באחרת. כך שיתכן שזו טעות, וייתכן שלא.היי עמיר.לא אכנס איתך לוויכוח אין סופי ... ,אבל לגבי ההקלטה אתה טועה בענק.בעייני ובעייניי רן לוי,שאני מכבד את דעותיו התקליטור מוקלט מצויין. כניראה משהו דפוק בהזרמה.
הארסנל.כך הגדלתי משמעותית את ההרסנל האזנה שלי