שמענו המכשיר בשבת כמה חברה מהקבוצה שלנו עם בורקס מטורף וקפה מדהים ,
כולם אודיופילים קרועים , שיודעים מה הם שומעים , מכשיר נחמד , אני לא מסתדר עם הטכנולוגיה הזו אבל שי ומיכאל מהנדסי מחשבים , גם רן מומחה בכיול שלא לדבר על דן נגר שהוא אלוף וכייל נכון , ואני לצערי אוהב נחושת בטונות של שנאים , רמקולים סופר דינמיים וגדולים , יש אולי אנינות טעם במכשיר של 6 קילו , בטח טכנולוגיה מודרנית ,מה שמעניין שלא היתה תמימות דעים , היו שם כמה מכורי טכנולוגיה ( רן ודן) , ואני עם העצבים שלי שחושב כל הזמן שאף אחד לא מבין כלום כל הזמן חתרתי לשמוע האקיופייז הנפלא שלו בלי המכשיר הזה , תראו מה זה עניין הטעם ונטיות לבך , אבל חבורה נהדרת עם אנשים פרופסורים בעבודת מחשב ( מיכאל 123) , ומומחים בכיול ,
אני כנראה לא אודיופיל בכלל , רוצה גדול , דינמיקה מהחלל , במה בגודל של היכל התרבות , ללא פינטס של מיקודינמיקה ושקיפות שרק מעצבנת אותי , אין לי אנינות טעם , אני סתם בהמה שיש לו מזל עם החדר וגם מזל עם חברים כול כך טובים ( אגב , דוד גלבוע העטלף חושב כמוני ) בקיצור , בשבילי זה בערך כמו שעון של סווטש , מראה השעה טוב אבל אני לא שם על היד , יש מכשירים שאתה מפסוט שהם על הסטנד גם כבויים , והנאד הזה לא בשבילי.