גם היו שפופרות גמורות אמרת לי, לדעתי היה ממש טוב.
דחילאק ,קודם יסיימו עם הרמקול...?אני קורא לזה גרף האמבטיה ההפוכה.
אתה שומע *** בהתחלה עד שהמנורות מסיימות הרצה. אחר כך אתה שומע אחלה (אם אין בעיות) ואז המנורות מתחילות לדעוך.
אתה בסרט שהמערכת נשמעת טוב עד שבא צד שלישי ומדווח לך שאתה חי בסרט.
וכל זה חוזר חלילה.
עבור לטרנזיסטור!
כמעט גדול עם כמה מהתכונות הטובות שיש בקטן.כי הגודל כן קובע.
יש דברים שרמקול גדול עושה טוב יותר ויש גם דברים שרק גדול יכול לעשות.
שניצל, גיא כתב שהוא לא מצפה למשהו ב20,000 ש"ח עם דרייברים ברמה של סקאנינג/מחבר WBT/קבל מונדורף..
אז כל זה קיים ב"זיפונים" שלי (עם מידוופר קרבון ברמה יותר גבוהה מAT .
אם היית שומע אותם לפני שהיית משמיץ אותם, הייתי חושב אחרת.
מצד שני יכול להיות שזאת לא התגובה שלך, אלא ידו של אתה יודע מי, מכוונת את המקלדת שלך.
ומצד שני, לא נראה לי שגיא מחפש לקנות איזה פרנקנשטיין שפורק/הורכב/הולחם/הוארק/קיבל הצעה מעליבה מחבר קרוב לטרייד-אין. אבל אני שמח לשמוע שרונן שכנע אותך סופסוף להחזיר את הפורטים לפי התכנון של אלברט וון שוויקרט אחרי שנשאלתי על כך לפני כמה שנים.
אם יש הסבר אחר לתגובה שלך, תעדכן.
שבת שלום,
זיו
כמעט גדול עם כמה מהתכונות הטובות שיש בקטן.
http://www.hifimusic.co.il/אחד-הרמק...244.html?sid=0650d606d14d2d1d4835bd826d6c314d
אני הייתי הולך על זה http://www.hifimusic.co.il/למכירה-YG-Carmel-t21966.html
בעיניי יתאים יותר לחדר/לציוד.
תודה גיא על ההמלצה.
שמעתי את הרמקול הזה כמה פעמים ובתנאים שונים עם ציודים שונים.
הוא ממש לא בשבילי. לא בסאונד שלו, לא בגדול במה שהוא מייצר וממש לא לגודל חלל שלי.
בעבורי לחלל 40מ"ר צריך חיה אחרת לגמרי. אבל זה אני.
אז אני לא מבין איך היית יכול לקנות רמקול בחו"ל שמעולם לא שמעת?
א. כנראה שבגלל זה הוא לא נרכש.
ב. יש מקרים שאם הזמן אתה לומד להכיר ולדעת על מה שווה לקחת הימור.
להמר על רמקול של קרמה או איזה תותח של אוולושן כל אחד בהינתן ההזדמנות הנכונה היה הולך על זה.
ולי היו כמה הזדמניות ברמות האלו, רק שאז באה המדינה החביבה ושיחררה אותי מ-33% על מוצר יד שניה.
אין כמו בארץ אה....
אני באותה בעיה . יש לי רמקול ששויו 4400 בחו"ל ואני רוצה רמקול ששויו יד שניה בחול 3500 יורו.
שלי שווה 19 בחו"ל והרמקול שאני רוצה אחרי כל המכס והשאר והובלה 35K בארץ מה עושים אין לי הסכם הזה :עצוב: