- מעורבות
- 1,261
- נקודות
- 113
זהו רמקול מאוד נוח להנעה.
המגבר שלך מניע אותו בקלות.
הוא הודגם עם מגברים של 100 וואט.
וואלה. טוב, אתחיל לחסוך.
זהו רמקול מאוד נוח להנעה.
המגבר שלך מניע אותו בקלות.
הוא הודגם עם מגברים של 100 וואט.
ליאור אלקטרוניקה או לחליפין זוג זיפונים.
בקשר לדריברים של אודיו טכנולוגי, אולי טובים ,אבל קיבלתי לאחרונה סעיף מהנימוס שלהם ,חלאס הם משעממים ,אין התרחשות ,על שקיפות ופרוט לא שמעו שם ,צריך לבוא לשמוע אותם על הבוקר ,אחרת אתה נרדם !
שניצל, גיא כתב שהוא לא מצפה למשהו ב20,000 ש"ח עם דרייברים ברמה של סקאנינג/מחבר WBT/קבל מונדורף..
אז כל זה קיים ב"זיפונים" שלי (עם מידוופר קרבון ברמה יותר גבוהה מAT .
אם היית שומע אותם לפני שהיית משמיץ אותם, הייתי חושב אחרת.
מצד שני יכול להיות שזאת לא התגובה שלך, אלא ידו של אתה יודע מי, מכוונת את המקלדת שלך.
ומצד שני, לא נראה לי שגיא מחפש לקנות איזה פרנקנשטיין שפורק/הורכב/הולחם/הוארק/קיבל הצעה מעליבה מחבר קרוב לטרייד-אין. אבל אני שמח לשמוע שרונן שכנע אותך סופסוף להחזיר את הפורטים לפי התכנון של אלברט וון שוויקרט אחרי שנשאלתי על כך לפני כמה שנים.
אם יש הסבר אחר לתגובה שלך, תעדכן.
שבת שלום,
זיו
לא ברור לי למה התגובה שלך כזו? לא יודע מה רונן המליץ לי לפי התכנון של אלברט ,ולא מבין ידו של מי מכוונת אותי ,אני מניח שאתה מתכוון לעופר ,עופר לא מכוון אותי בכלום ,היתה סתם התבדחות בקשר לזיפונים ואין סיבה להעלב .
מה זה הפרנקנשטיין הזה ? תגיד ממה אתה לחוץ ? ומי בכלל שאל אותך על הפורטים ?,בטח שלא אני ,כל הכתיבה מלאה רמיזות והמנעות מלהעליב ישירות ,דבר חופשי !
מה זה ההצעה המעליבה מחבר ? על מה אתה מדבר רבאק ,
מה זה "זיפונים" ?הזיפונים רמקולים נהדרים.
תענוג לשמוע דרכם מוסיקה, במיוחד המוסיקה הסופנית שזיו מביא בתקליטים.
http://www.dtown.co.il/articles/2835.htmlמה זה "זיפונים" ?
אולי בגלל משהו שרמקול גדול עושה שקטן לא יכול לעשות ? חוץ מזה לגיא יש חתיכת סלון מחובר לחתיכת מטבח וגם לחתיכת הול ,ככה שיש לו לפחות שישים מטר פתוחים , אז הוא לא יכול לקנות ממש קטן .
יכול להיות?גדול גם יכול ליצור בעיות גדולות. לחץ גדול ופתאום יסתבר שגם המגבר לא מסםיק גדול ואולי שגם שמרוב שעסוקים בגדול, מאבדים פרופורציות.
היינו אצלו יחד, היה נחמד אבל כמעט כל רמקול סביר אחר, ישמע טוב יותר.זו רק דעתי. אתם לא חיבים להסכים.
לא אמרת "מה רק גדול יכול לעשות", לא כתבת מה גודל החדר וכ"ו.כי הגודל כן קובע.
יש דברים שרמקול גדול עושה טוב יותר ויש גם דברים שרק גדול יכול לעשות.
גדול גם יכול ליצור בעיות גדולות. לחץ גדול ופתאום יסתבר שגם המגבר לא מסםיק גדול ואולי שגם שמרוב שעסוקים בגדול, מאבדים פרופורציות.
היינו אצלו יחד, היה נחמד אבל כמעט כל רמקול סביר אחר, ישמע טוב יותר.זו רק דעתי. אתם לא חיבים להסכים.