ציוד קצה; $30,000 ומעלה בלבד. האומנם?

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
ליאור אלקטרוניקה או לחליפין זוג זיפונים.

שניצל, גיא כתב שהוא לא מצפה למשהו ב20,000 ש"ח עם דרייברים ברמה של סקאנינג/מחבר WBT/קבל מונדורף..
אז כל זה קיים ב"זיפונים" שלי (עם מידוופר קרבון ברמה יותר גבוהה מAT .
אם היית שומע אותם לפני שהיית משמיץ אותם, הייתי חושב אחרת.
מצד שני יכול להיות שזאת לא התגובה שלך, אלא ידו של אתה יודע מי, מכוונת את המקלדת שלך.
ומצד שני, לא נראה לי שגיא מחפש לקנות איזה פרנקנשטיין שפורק/הורכב/הולחם/הוארק/קיבל הצעה מעליבה מחבר קרוב לטרייד-אין. אבל אני שמח לשמוע שרונן שכנע אותך סופסוף להחזיר את הפורטים לפי התכנון של אלברט וון שוויקרט אחרי שנשאלתי על כך לפני כמה שנים.

אם יש הסבר אחר לתגובה שלך, תעדכן.
שבת שלום,

זיו

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
גיא,
יש usher b10 למכירה,אצל דני בכור,רמקול נפלא עם באס רך ומלא ויחידות בריליום למיד ולגבוהים.
שווה בדיקה.
ללוני יש רמקול גדול למכירה של Neat,עם באס מאסיבי ומדויק.

אם אין לך בעיה עם רמקול צהוב יפיוף,יש רמקול שהיה שייך לי בעבר פון שוויקרט db 99,רמקול מוגבר בבאס,ונשמע מעולה,עם תוספת של שני סופר טוויטרס של טאוזנט אודיו.
אצל אייל פור יש vamps גדול,רמקולים שיצא לי לשמוע בדנמרק,ונשמעים מעולה.
אצל ארמה,רמקול נוסף שהיה ברשותי בעבר-אסקלנטה פרמונט גדולים,אולי ימצאו חן באוזנייך.
או להמתין בסבלנות...יהיו הזדמנויות.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בחיפוש.
ואתה מוזמן לבקר

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
בקשר לדריברים של אודיו טכנולוגי, אולי טובים ,אבל קיבלתי לאחרונה סעיף מהנימוס שלהם ,חלאס הם משעממים ,אין התרחשות ,על שקיפות ופרוט לא שמעו שם ,צריך לבוא לשמוע אותם על הבוקר ,אחרת אתה נרדם !

:) שניץ כפרה מה ששמעתה איתי לא דרייברים של אודיו טכנולוג'י.
עזוב אודיוטכנולוג'י אחלה דרייברים.

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
מה עם MONTANA

גדולים טובים ומחיר טוב

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שניצל, גיא כתב שהוא לא מצפה למשהו ב20,000 ש"ח עם דרייברים ברמה של סקאנינג/מחבר WBT/קבל מונדורף..
אז כל זה קיים ב"זיפונים" שלי (עם מידוופר קרבון ברמה יותר גבוהה מAT .
אם היית שומע אותם לפני שהיית משמיץ אותם, הייתי חושב אחרת.
מצד שני יכול להיות שזאת לא התגובה שלך, אלא ידו של אתה יודע מי, מכוונת את המקלדת שלך.
ומצד שני, לא נראה לי שגיא מחפש לקנות איזה פרנקנשטיין שפורק/הורכב/הולחם/הוארק/קיבל הצעה מעליבה מחבר קרוב לטרייד-אין. אבל אני שמח לשמוע שרונן שכנע אותך סופסוף להחזיר את הפורטים לפי התכנון של אלברט וון שוויקרט אחרי שנשאלתי על כך לפני כמה שנים.

אם יש הסבר אחר לתגובה שלך, תעדכן.
שבת שלום,

זיו

לא ברור לי למה התגובה שלך כזו? לא יודע מה רונן המליץ לי לפי התכנון של אלברט ,ולא מבין ידו של מי מכוונת אותי ,אני מניח שאתה מתכוון לעופר ,עופר לא מכוון אותי בכלום ,היתה סתם התבדחות בקשר לזיפונים ואין סיבה להעלב .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מה זה הפרנקנשטיין הזה ? תגיד ממה אתה לחוץ ? ומי בכלל שאל אותך על הפורטים ?,בטח שלא אני ,כל הכתיבה מלאה רמיזות והמנעות מלהעליב ישירות ,דבר חופשי !
מה זה ההצעה המעליבה מחבר ? על מה אתה מדבר רבאק ,

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
לא ברור לי למה התגובה שלך כזו? לא יודע מה רונן המליץ לי לפי התכנון של אלברט ,ולא מבין ידו של מי מכוונת אותי ,אני מניח שאתה מתכוון לעופר ,עופר לא מכוון אותי בכלום ,היתה סתם התבדחות בקשר לזיפונים ואין סיבה להעלב .

שניצל, כתבת "לא ברור לי... "לא מבין...." לא יודע...." ושוב "לא מבין...." ו "מניח ש..." .
אז לי כן ברור, אני כן יודע ומבין, ולא מניח הנחות.
כשאני כותב במקום ציבורי, זה לא למטרת ניסיון פאתטי להקטנת האחר.
כבר תירצת בעבר שיש לך פליטות מקלדת מוקדמות בגלל אופי חם או השטח הגדול ביפו, או השד יודע מה..

עכשיו תאר לך שמישהו מחפש רופא שיניים.
באחת התגובות מישהו מתלוצץ, ושולח אותו שילך ל"איזה מרפא שיניים*, או לאיזה שניצל".

*"במדינות מסוימות, בעיקר במזרח אירופה, היה אפשרי גם מסלול מהיר, טכני, ללא צורך בלימודי רפואה מקיפים, ובוגריו נקראו "מרפא שיניים" או "Dentist", שהיה מוסמך לבצע טיפולים פשוטים בהנחיית רופא."
הציטוט באדיבות ויקיפדיה.

מקווה שעכשיו זה יותר ברור/ידוע/מובן ונטול הנחות.
אם לא, זה גם בסדר, יש לי סבלנות ,אני מוכן להסביר שוב עד שהמידע ייקלט.
זיו

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
מה זה הפרנקנשטיין הזה ? תגיד ממה אתה לחוץ ? ומי בכלל שאל אותך על הפורטים ?,בטח שלא אני ,כל הכתיבה מלאה רמיזות והמנעות מלהעליב ישירות ,דבר חופשי !
מה זה ההצעה המעליבה מחבר ? על מה אתה מדבר רבאק ,

2 תגובות כל כך שונות במרווח של שעה וחצי...
אז או שזה משהו בי-פולארי, או שאמרו לך משהו בסגנון "איך אתה נשאר חייב ככה?!"
אז הרשה לי לאמץ את שיטתך ממקודם ו"להניח", שמדובר באופציה השניה.

ועכשיו, ברשותך (או לא ברשותך), סעודת השבת ממתינה.

שבת שלום.

זיו

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
לפותח הפוסט,

לא מכיר אותך, למה ההתעקשות על רמקול מאד גדול?
מה גודל החדר שבו אתה רוצה לנגן?

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
גם אני לא ממש מבין את זה. מנסיון, רמקול בוחרים לפי גודל החדר. הבילוי והקרבה לשניצל כנראה השפיעו.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אולי בגלל משהו שרמקול גדול עושה שקטן לא יכול לעשות ? חוץ מזה לגיא יש חתיכת סלון מחובר לחתיכת מטבח וגם לחתיכת הול ,ככה שיש לו לפחות שישים מטר פתוחים , אז הוא לא יכול לקנות ממש קטן .

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
הזיפונים רמקולים נהדרים.
תענוג לשמוע דרכם מוסיקה, במיוחד המוסיקה הסופנית שזיו מביא בתקליטים.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
כי הגודל כן קובע.
יש דברים שרמקול גדול עושה טוב יותר ויש גם דברים שרק גדול יכול לעשות.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אולי בגלל משהו שרמקול גדול עושה שקטן לא יכול לעשות ? חוץ מזה לגיא יש חתיכת סלון מחובר לחתיכת מטבח וגם לחתיכת הול ,ככה שיש לו לפחות שישים מטר פתוחים , אז הוא לא יכול לקנות ממש קטן .

גדול גם יכול ליצור בעיות גדולות. לחץ גדול ופתאום יסתבר שגם המגבר לא מסםיק גדול ואולי שגם שמרוב שעסוקים בגדול, מאבדים פרופורציות.

היינו אצלו יחד, היה נחמד אבל כמעט כל רמקול סביר אחר, ישמע טוב יותר.זו רק דעתי. אתם לא חיבים להסכים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
גדול גם יכול ליצור בעיות גדולות. לחץ גדול ופתאום יסתבר שגם המגבר לא מסםיק גדול ואולי שגם שמרוב שעסוקים בגדול, מאבדים פרופורציות.

היינו אצלו יחד, היה נחמד אבל כמעט כל רמקול סביר אחר, ישמע טוב יותר.זו רק דעתי. אתם לא חיבים להסכים.
יכול להיות?

liorms

חבר משקיען
מעורבות
57
נקודות
48
כי הגודל כן קובע.
יש דברים שרמקול גדול עושה טוב יותר ויש גם דברים שרק גדול יכול לעשות.
לא אמרת "מה רק גדול יכול לעשות", לא כתבת מה גודל החדר וכ"ו.
אני לא מנסה להתנגח איתך - אבל בהכרזות כלליות ואי ירידה לפרטים ע"מ לאפיין את ה"אתגר" לא עושים התקדמות.
אני שמעתי אצל גבי מסאונדקווסט (עוד בביתו לפני המעבר לחנות), בסלון מצורף למטבח בגודל כולל היסטרי - כל הרמקולים מילאו את החלל בצורה מצויינת, כולל הספנדורים הקטנים ביותר. (בכוונה אני משתמש בדוגמא של סוחר עם תצוגה יותר ממספקת).
יש כמה "יתרונות" שתוכל לקבל מרמקול ענקי - ביניהם באס מוגזם ובלתי נשלט שצריך לתקן עם RC (ולא הכוונה לא לשניצל דווקא - אבל גם הוא דוגמא טובה לכך).
ולא, הכי גדול הוא לא הכי טוב בשבילך - אלא אם תכננת אולם קונצרטים במקום סלון ישראלי טיפוסי \ או טיפוסי גדול יותר.
והנה אני אחבר לך עוד משהו שדובר כאן - לך לזיו מאודיו זיפ, שם יש חדר שתוכנן כהלכה והתוצאות בהתאם - הרמקול שנשמע שם הכי טוב הוא ה"זיפון" המדובר והוא רמקול מדפי בכלל, נותן מוזיקליות + בס עדיף מרמקולים פול סייז שעולים הרבה ממנו (סליחה על הקלישאה, במקרה זה - זה גם נכון).

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113

עזוב, הייתם אבל לא שמעתם כלום.
אני הגעתי הביתה רבע שעה לפניכם ואתם הייתם שפוכים מתים...
גם אם היו שם XLF לא הייתם שומעים כלום.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור