איזה הודעה פאתטית ומתחסדת
אילן כתב:
"הדבר 'נולד' לפני חודש או חודשיים, עם התחלת בדיקות ההיתכנות"
"ולשם השקיפות לפני שהתחלתי לשוחח עם יצרנים- פניתי למנהל הפורום ועידכנתי אותו"
ליאור כתב: "אני שמעתי על הנושא הזה רק לפני שבועיים"
ליאור משקר?
חוץ מליאור עלה מנהל הפורום ואישר שהודעתי לו לפני חודשיים- וזה עוד באותו העמוד !
אילן כתב:
"מקווה שנוכל להגשים חלומות אדיופילים לרבים בקהילה".
אתה חושב שמישהו מאמין לזה?
לא, חובת ההוכה תהיה במציאות.
אילן כתב:
"המחירים ב 95% מהמוצרים יהיו במחירי חו"ל (ארה"ב)- או קצת מתחת למחירם בח"ל- כך שלמעשה הלקוחות בישראל יהנו מהנחה ריאלית של 15% עד 20% ביחס למחירי חו"ל".
מחירי חו"ל הם לא בארה"ב אלא בארץ המוצא.
אין מחירי ארץ מוצא ליצוא בסין- אלא מחירון בינלאומי ליצוא, וכך הם מחייבים את המפיצים. סתם לידיעה.
אילן כתב:
"בכל זאת פסיכוזות הן 'השורשים' שלי"
כמה שאתה צודק.
אילן כתב:
"והצלחתי להביא לישראל משהו ממה שפעם היה זמין ונגיש: אדיופיליה לכל כיס".
יבואנים כמו: אמיר ארמה, איל פור, אודיופריק, ניל, עופר שחורי, יגאל לסרי ואחרים, לא מייבאים גם מוצרים לכל כיס?
המצאת איזה גלגל?
לא, אבל כל היבואנים שציינת בנו 'סל' מחירים שונה- והדגשתי היתה על רמות מחירים בסיסיות יותר.
אילן כתב:
"ודבר אחד אני יכול להבטיח לך- כל מה שאני מיתכוון לבצע כמדיניות (ואין לי שום בעיה לפרסם זאת לפני הגעת המוצרים), יהיה הסטאנדרט בתחום"
נהיית מכון התקנים הישראלי?
לא, אלו יהיו דרישות הלקוחות מהרגע שאחד יתחיל במדיניות שמטיבה עם הצרכן / מקלה עליו.
אילן כתב:
"'פתאום' תראה סוחרים אחרים 'מיישרים' מחירים כלפי מטה, תוכניות תשלומים יתחילו 'לפרוח', הארץ 'תוצף' בסוכנויות חדשות של חברות שנותנות תמורה טובה יותר לכסף, 'פתאום' תגלה שיש עוד כמה חברות שמייצרות מוצרי-על אמיתיים."
זה נשמע כמו החזון של הרצל, או לפחות המזרח התיכון החדש של פרס (הבטן כואבת מרוב צחוק).
חזון זה חלק מבניית עסק- נשוחח על הנקודה הזאת בעוד שנה, יהיה לנו מספיק מידע לגבש האם צדקתי או לא.
אילן כתב:
"הנהנים העיקריים מכך יהיו הלקוחות- אבל גם הסוחרים, כי שינוי נכון מביא לצמיחה של התחום".
עכשיו אתה נשמע כמו שר האוצר. 2008 היא שנת בחירות? דחיל רבקום- על מי אתה מנסה לעבוד?
כעיל
אילן כתב:
"דיונים על שינויים ומודיפיקציות שנדרשות בעתיד להתאמת המוצרים למחשבותי, ודיון על המוצרים העתידיים של החברות."
ממש מרק לוינסון הישראלי.
לא מבחין בין מרק למארק לוינסון- אבל העובדות נורא פשוטות, הסינים עושים את עבודתם אבל הם מחפשים קבוצת התייחסות לדיון והיזון חוזר.
ואחרי פחות מחודשיים היכרות הם פנו וביקשו את הדבר- תוך הנחיה / הודעה שכל שינוי / הצעה שתיתקבל יועבר עליה קרדיט מקצועי.
ומצד שני ברמה השיווקית אני הצעתי שינויים / שיפורים שביקשתי שהם הכרחיים / נדרשים לטעמי. חלקם התקבלו וייושמו בעתיד בגרסאות החדשות.
אילן, הפה, דופק אותך.