על זה אני מדבר.
הוא טוען שלחש לנמר באוזן את העובדה הזו אבל שכח לספר לנו או לסוחרים שאת מוצריהם ביקר.
הוא גם טוען שהוא גילה משהו מדהים-את המוצרים הסינים היחידים ששווים משהו.
וכל או רוב השאר זה חארטה.טענה שיגרתית של אילן ויכולתיו המיוחדות,אז מה חדש?
אל לך להתרגש מטעונים אילו ושיטות קידום מכירות כאילו.
כולנו יודעים שזה תופס ומשכנע בארץ את האודיופיל המצוי.
בלי שום קשר, כמו שכתבתי, הרבה בהצלחה. נראה אם הפה הגדול שלו ימשיך לפעול גם כאשר הוא סוחר וצריך להתחנף להרבה אנשים.
דיז
אתה סוחר ? למיטב זכרוני מירב 'הנפגעים' היו אדיופילים כדוגמתך.
<נערך>
סרבתי עד שילשום להגיד לנמר עם אילו חברות אני משוחח (ולא בגלל חשש לחוסר דיסקרטיות), או לתת לו שם של דגם של מגברים שיתאים לרמקולים שלו, כדי שלא יווצר מצב שבו אני מנסה 'לגנוב' לקוחות מאיל או מכל סוחר אחר לצורך העניין.
חלק מהסוחרים בארץ יודעים על השיחות שלי עם יצרנים כבר למעלה מחודשיים- אנחנו מסתובבים באותם החוגים (ועשרות אנשים היו מעורבים בשיחות / ניתוחים / בדיקות- אך המעגל המרכזי היה 'הטריו' של הדוקטור, טומי ואנוכי), איל פשוט שייך לחוגים חברתיים אחרים.
<נערך>
אני מתכוון להשאר עם 'הפה הגדול' כי לדעתי מה שמוכר זו תמורה, מקצוענות ותמיכה- ולא טכניקת 'מתק השפתיים' שגורם לאנשים לקנות בהתלהבות רגעית, ולאחר מכן להתפכח.
ודבר אחד אני יכול להבטיח לך- כל מה שאני מיתכוון לבצע כמדיניות (ואין לי שום בעיה לפרסם זאת לפני הגעת המוצרים), יהיה הסטאנדרט בתחום. ואם זה יתרחש- אז כנראה ניתחתי נכון את השוק ומגמות השינוי הנדרשות.
'פתאום' תראה סוחרים אחרים 'מיישרים' מחירים כלפי מטה, תוכניות תשלומים יתחילו 'לפרוח', הארץ 'תוצף' בסוכנויות חדשות של חברות שנותנות תמורה טובה יותר לכסף, 'פתאום' תגלה שיש עוד כמה חברות שמייצרות מוצרי-על אמיתיים .
הנהנים העיקריים מכך יהיו הלקוחות- אבל גם הסוחרים, כי שינוי נכון מביא לצמיחה של התחום.
(ולטעמי עידן הקולנוע הביתי במתכונתו הידועה עד כה מאבד ממרכזיותו- ועכשיו ישלטו מערכות ממוחשבות המחוברות לרמקולים שקועים איכותיים, מצד אחד. וסטריאו איכותי מצד שני)
נערך לאחרונה ע"י מנהל: