נראה לי שהפואנטה היא שאפשר ליהנות לא רק מהמוזיקה עצמה אלא גם מהסאונד, גם אם המוזיקה אינה כזו שהיית בוחר להאזין לה בסאונד פחות טוב.נדיר, החיים קצרים מידי בשביל לבזבז את הזמן על מוזיקה שלא נהנים ממנה.
אני מאוד מתחבר למה שאתה רושם - גם אצלי זה ככה .נראה לי שהפואנטה היא שאפשר ליהנות לא רק מהמוזיקה עצמה אלא גם מהסאונד, גם אם המוזיקה אינה כזו שהיית בוחר להאזין לה בסאונד פחות טוב.
לי קרו מקרים שסאונד טוב גרם לי להתחיל לאהוב מוזיקה שבסאונד בינוני לא נמשכתי להקשיב לה.
הדוגמה שאני זוכר כרגע היא הדיסק Waltz for Debby עם Bill Evans Trio.
קראתי באיזשהו ספר שזו אחת מהקלטות הג'אז הגדולות ביותר בכל הזמנים, אז קניתי את ה-CD, ודי השתעממתי.
מכרתי או החלפתי אותו, ושכחתי מהעניין.
אחרי כמה שנים, קניתי בהמלצת חבר את ה-SACD של Analogue Productions, ונלכדתי. זו הפכה להיות ממש חוויה חושנית צלילית, ששינתה לגמרי את ההתייחסות שלי למוזיקה.
צפה בקובץ המצורף 59987
יש לי את זה גם ב-SACD במיקס 5.1 בהוצאת (Naxos International (Far East, אבל הוא נשמע הרבה פחות טוב.
הזוי לגמרי….
בוא תאיר את עיניינו מה אתה שומע על בסיס יום-יומי. הניחוש שלי,שמוסיקה קלאסית וג'אז לא נימצאים ברשימה.מעניין כולם כותבים לא מה פתאום רק במצב נדיר וכל ההקלטות שמעלים פה זו מוזיקה הזויה שאף אחד לא באמת שומע.
הזוי זו מחמאה בשביל היצור הזה.הזוי לגמרי….
אולי זה נשמע הזוי, באותה מידההזוי זו מחמאה בשביל היצור הזה.
זה לא שהוא מאמין במה שהוא אומר... עוד מספר מעשיות ציני שרוצה צומי אינטרנטי. סיינטיפיק עאלק.
יוסי,אולי זה נשמע הזוי, באותה מידה
אנחנו לא יודעים מה שאנחנו לא יודעים, אל תגיבו כאילו יש לכם מה
להפסיד.
אחוז מסויים מהחוויה של האודיו היא פסיכולוגית; לפעמים נהנים מההדלקה של המערכת ולפעמים לא (או פחות). אולי באותו יום בא לו לא טוב אז הוא פיתח תיאוריה חדשה.יוסי,
לא מפריע לי שזה נשמע הזוי, אני בעד החופש להזות .
מפריע לי שזה נשמע בלוף מ-א' ועד ת'.
רועי
אולי. עזוב, בוא נרד מזה פה. יש נושא לשירשור...אחוז מסויים מהחוויה של האודיו היא פסיכולוגית; לפעמים נהנים מההדלקה של המערכת ולפעמים לא (או פחות). אולי באותו יום בא לו לא טוב אז הוא פיתח תיאוריה חדשה.
אחוז מסויים מהחוויה של האודיו היא פסיכולוגית; לפעמים נהנים מההדלקה של המערכת ולפעמים לא (או פחות). אולי באותו יום בא לו לא טוב אז הוא פיתח תיאוריה חדשה.
תשובה מתחכמת. לשמוע מוסיקה אין זמן ולכתוב תגובות לא לעניין יש ???למי יש זמן בכלל לשמוע מוזיקה ?!
ענקתשובה מתחכמת. לשמוע מוסיקה אין זמן ולכתוב תגובות לא לעניין יש ???