אם היית יודע בתוך כמה אגניות של כעורות ביקרתי היית מת!כמה סיבות,
1. שיושבות בתוך אגניות כעורות
מטורף!
אגב, חזרנו עכשיו מהתאטרון, הקראתי לאשתי (בדכ' לא מוכנה להקשיב יותר מעשר שניות לדברים האלה), וגם היא סיכמה באותה מילה - מטורף. אני רק מקווה שחשבה את זה במובן החיובי, כמוני. בכלל לא בטוח.....
ממש מסקרן מה כל זה עשה לסאונד.
ועוד מעניין - איך יכולים להשפיע הרזונטורים המדליקים האלה + פלטות הבמבוק המושקעות, אם היית מניח אותם על סתם מזנון רגיל. נראה לי שאלה לבד כבר היו עושים עבודה מצוינת.
שאפו לך גיא.
תתחדש ותהנה.
אם היית יודע בתוך כמה אגניות של כעורות ביקרתי היית מת!
גיא יפה בטירוף
בטוח נשמע גם
פרפקציוניסט כמוך לא רואים כל יום
ועוד אחד עם ידע כמו שלך
תתחדשו
והרבה הנאה
ו...תודה לך שנאותה לעזור לי ׳בפרויקט שלי׳
ניר
גיא ידידי.
קיר הוא ממברנה. כעיקרון פחות ״נכון״ לקבע לקיר ונכון יותר להניח על הרצפה.
יחד עם זאת, אני משער שהתכנון מאפס את הבעיה של הממברנה (הקיר) שאמור לכאורה להרוס את שיכוך הויברציות.
אני העדפתי מזנון שניתן לסגור אותו עם דלתות מתקפלות ,האמת בלי ההשקעה המטורפת של גיא ,העמדתי אותו על רגליים של פיניט אלמנט ,ולציוד הוספתי פלטות שיכוך למיניהם ,בעצם מה שיש לי הוא מדף אחד מאוד ארוך שאפשר להסתיר אותו עם דלתות ,והמדף הזה יושב על הריצפה עם רגליים הסטריות ,
צפה בקובץ המצורף 17927
אני גם חשבתי לעשות במפלס התחתון מדף אחד ארוך אבל זה לא היה נראה לי נכון.
חלוקה למקטעים קטנים יותר זה נכון יותר לדעתי.
אתה צודק בהחלט.
הרבה יותר קל לטפל בשטח קטן מאשר בפלטה גדולה מעץ אפילו אם היא כבדה במיוחד.
הגישה שלך במקרה הזה של חלוקה למקטעים היא נכונה לחלוטין.
יחד עם זאת החלוקה הזו מאפשרת לך לטפל אחרת בכל מקטע בהתחשב במוצר העומד עליו.
ממליץ לך לסיים את המלאכה ולקפוץ אלי לקחת מידות של הצלחת , כי היא בעצמה רזונטור מאוד חשוב לריסון תחום תדר מסויים לא זכור לי איזה אבל חושב תדרים בסביבות ה 20-300hz תחום התדר הזה כנראה משפיע הכי הרבה לרעה על הציוד לכן תוכנן ככה אחרי מחשבה וניסויים .
לחבר אולי שניים כאילו מתחת למעמד הצף שלך או יותר .
http://6moons.com/audioreviews/gregitek/gregitek.html
מישל .
הוא מציע שתקנה ממנו שני מדפים.
מישל. מדוע רק אתה עובר על חוקי הפורום?
תקרא נכון נמר בבקשה מה כתוב , אני הצעתי לגיא לבוא לקחת מידות של הצלחת שמתחת לפלטה של GREGITEK וינסה לייצר כאילו ולחבר אצלו מתחת למעמד שלו , אולי ייתן לו עוד יותר שיפור . לא הייתה שום הצעה לקניה ממני שום דבר .
גיא יכול לייצר בעלויות קטנות ואני מציע בחינם ואני חושב שגיא מבין על איזה חלק אני מדבר .
הדבקתי קישור כי אני לא יכול להעלות תמונות פה אין לי מושג למה !!!!
רק אני עובר על חוקי הפורום ? איפה זה כתוב פה בדיוק .....
מישל .
היי גיא,כמה סיבות,
1. כל המערכת מידוף התחתונה צפה. הרזונטורים האקטיביים מורכבים מגולות קרמיות שיושבות בתוך אגניות קעורות ויש להם חופש תנועה.