אשריך שאתה שומר על שנת אבל בלי מוסיקה. עברתי את זה עם אמא ז״ל. לא קל. שלא תדעו צער. שבוע טובאתה מוזמן אליי לשמוע DIY עם דרייברים מודרנים אחרי שתעבור שנת האבל
אשריך שאתה שומר על שנת אבל בלי מוסיקה. עברתי את זה עם אמא ז״ל. לא קל. שלא תדעו צער. שבוע טובאתה מוזמן אליי לשמוע DIY עם דרייברים מודרנים אחרי שתעבור שנת האבל
בשתי הקצוות הוא לא יכול להתחרות-גבוהים ונמוכים אבל במיד יש לו יתרון עצום ועם הגברה מתאימה כאשר הרמקול יורץ יהיה קשה מאוד לעבור אותו מבחינת תמונת המיד. כמי שמכיר את אלדר, הוא יעבור ביניהם מדי פעם בשל הריגוש שזה נותן. לתפיסתי עדיף להחזיק יותר מסטאפ אחד להאזנה, מתי שהוא מתחיל לגרד ואז ההפסדים הכספיים בשל השידרוגים מתחילים להיערם. למי שיש יכולת להחזיק יותר מסט אחד לדעתי זו ברכהרונן.
שלא תדעו עוד צער.
הרמקול נשמע טוב מאוד. נקודה.
חוויה בעיקר מפתיעה לנוכח רמת הגימור ואיכות הסאונד, כל זאת בהשקעה שהיא יחסית קטנה.
הבמה מאוד גדולה. פירוט מצוין. טונאליות טובה.
והכל עובד באופן מרשים בווליום אפסי ממש.
עם זאת, זה לא מגיע לרמות הסאונד של האלבדו, או נכון יותר המערכת הראשית, לפחות בשלב הנוכחי.
אני בוחר להוסיף את המילים בשלב הנוכחי, כי אם רוצים שזה באמת יתחרה במערכת הנוכחית, אז תדרש כאן עוד עבודה וככל הנראה גם הוספת/שינוי מוצרים.
רן
וואלאק משה, נראה לי שאתה יותר מדי מושפע מהתדמית הוינטאג'ית של הדרייבר הזה...מרשים מאוד, בעניין הרגליות זה מיותר המשקל הזה שאתה מוסיף בכל פעם לא נותן כלום מלבד משקל פיזי מיותר, אז תקבע את הרמקולים לריצפה וזהו, אם אתה מרים בגובה יהיה לך פחות בס הדוק\נמוך ויותר בס מרוח שזה אני מאמין לא חסר ברמקול הספציפי הזה.
להוציא בס הדוק - שאפו למתכנן בלי קשר לאיזה יחידה...אם אתה מצליח להוציא בס הדוק ולא מרוח מיחידה של 16 אינץ אשרייך.
יקירי,יחידות איטיות הגדולות, זה לא בנוי לסגנון מוסיקה "מהיר" רוק פופ תשים מייקל גקסון נראה אותך שומע איתם זה בנוי לג'ז ווקאל דברים איטיים בדיוק מהסיבה הזאת.
בפירוש לא טוען שום דבר כזה. בטח לא "יורד" ל-X או Y... אם תקרא שוב מה שכתבתי, לא תמצא זכר לטענה כזאת.אז אתה טוען שהרמקול הנ"ל "מהיר", מתאים לרוק\פופ\80... ו יורד ל 20HZ ?