הנה הסבר ,העיקר שלא יתרסק שום דבר.
צודק בקשר לגיאומטרית החדר ומבנה חדר האזנה ,יש אילוצים ,אין מה לעשות ,אולי כאשר אגמור לחתן וללמד הילדים ולסדר אותם טיפה ,אולי אז אתפנה לקראת הפנסיה לשדרג חדר האזנה ,מכיוון שאז אולי אשב יותר שעות מול המערכת ,אבל מה שאני אומר ש"בתנאים שלי" ,ובצרכים שלי כרגע ,גם אם אסחוב הביתה מגיקו גדול או איזה הורן מופלא ,הרמקול שלי הישן ינגן יותר טוב מהם בגלל יכולות ספציפיות שלא קיימות כמעט ברמקולים מיצור חדיש ,לדעתי קימות מעט חברות שמיצרות מכל הלב כמו שיצרו פעם ,וגם החברה שייצרה את הרמקול שלי הולכת ומדרדרת למרות הפרסום על טכנולוגיות חדשות ,בערך כמו להשוות איזה מכונית עם מנוע 9 ליטר ששוקלת 2.5 טון לעומת מכונית טורבו בת 1000 ק"ג ,אני באופן אישי ה"סולידיות "הזו שיוצאת מרמקולים שבנויים "ישן " ,מדברת אלי יותר מכל ה"עפיפונים " המודרנים ועתירי הטכנולוגיה לכאורה ,הבאתי כמה כאלו אלי ,הם מתפרקים בתנאים כפי שציינת עם פתח גדול למטבח וחלל של 80 מטר ,אבל התשע ליטר ממשיכים לנסוע ישר ,מסוגלים לקבל זרם ,אין קירקושים מהקופסה,אין גודש בעוצמות ומוסיקה מורכבת ,ןהעיקר ,לי זה מספיק בזמן הפנוי המצומצם למדי להאזנה ,אולי בפנסיה אחשוב אחרת ?