ההתנצחות וההלנה היא לא על המכשיר. היא על המידע אפשר ללמוד אודותיו מהסקירה. ובניגוד לארז אני דווקא חושב שטוב עשה ירקוני שסקר אותו, וטוב עשו המנהלים שיזמו סקירה של מכשיר כזה. אבל ברוח דבריו של ארז - אם עשו בדו ערוצי, מין הראוי שיתנו התייחסות הולמת לאיכות הצליל של המכשיר.
ואם אני רשמתי איפשהו 6K (אין לי כוח לחפש) והמחיר הוא 5500, אז - אני מתנצל. טעות שלי.
טוב, מיצינו קצת, נכון? עד שיבוא נמר ויתן לי חזרה בראש, ואז יקבל בראש, ונפתח את זה מחדש?
מה לא הבנת מהכתבה מתנוש. בוא נעזור לך.
הוסבר של על כל הפונקציות שלו, על מערכת השליטה, על איכות הבניה ואפילו כמה הוא מתחמם (במידה ותרצה לדחוף אותו במזנון).
הוא נבחן עם סאב וסטליטים ודוחח משהו אחד, הוא נבחן עם זוג מוניטורים ודווח משהו אחר והוא נבחן עם רמקולי רצפה יקרים וגדולים ודווח ש-וואלה, איזה קטע, קשה לו למתוקי.
הוא גם סיפר לך שהמסך שלו הוא 3.5 אינטש מה שבעצם לא ממש מאפשר לך לראות את התכנים מרחוק.
הוא גם מדווח לך שהמגבר הזה הוא בעל יחידת כוח דיגיטלית, יציאה לסאב אקטיבי בלבד וdac מסוג זה וזה.
הוא דיווח על האפליקציה החדשה של המכשירים המודרנים של פיוניר (אש שחורה), הוא גם סיפר דרך איזה קטגוריה במכשיר הוא שמע את המוסיקה (סטרימר, ממיר, נגן תקליטורים) ודיווח על התוצאות.
הוא תאר את ההבדלים בין שימוש בשלט הרחוק המגיע עם המוצר ביחס לאפליקציה. הוא גם למד לאהוב אותו יותר ויותר ככל שהאזין לו שעות מרובות יותר. זה מלמד על כך הוא כנראה לא מעייף להאזנה.
מי המתחרים?
קיבלת תשובות בהמשך.
ואז הגדלת וסיפרת לנו שאם אין השוואה ראש בראש אז זו פרסומת. ואת זה מתנוש אני צריך לקחת ברצינות ועם טענה כזו אני בעצם צריך להתמודד. אז איך מתמודדים איתה? אין לי מושג. אתה יודע למה? כי לא חשבתי שמישהו יטען דבר כזה אווילי על ביקורת. אבל הזה, תמיד יש פעם ראשונה. אז ישבתי וחשבתי לעצמי איך עונים על זה. ולהלן תשובתי.
באתר הזה לא היה ולא יהיה מאמר פרסומי ללא מידע מפורש על כך. מודעות פרסומיות מסומנות ככאלה ומובאות כלשונן על ידי הכותב שאינו חלק מצוות האתר. ההתערבות שלנו במודעה פרסומית היא אך ורק התזמון שלה, המיקום שלה באתר ומשך הזמן שהיא תופיע - זהו!
אם לא נכתב במפורש שמדובר במאמר פרסומי אז הוא אינו כזה. בכלל, הטינוף המכוער הזה על שררה הוא די מאוס. אבל נראה שיש כאלה שהם כל כך חדים, כל כך מיוחדים ובעלי תובנות על אנושיות, מוסר אדיר שמידי יום מציל חיי אדם מהכתבים הנוראיים הללו שמביאים את התחום הזה למקומות שלא אתה מתן (אתה כן?) ולא קונטיינר עמוס בכמוך מסוגלים רק לדמיין. וזו אינה הפעם הראשונה ובטוח שלא האחרונה. הרי יש כאלה שמכורים לזה, מכורים לתחושה הזו של להנמיך את האחר ולדווח שמה שהוא כותב אינו נכון, מוטה, שיקרי. זה קטע כזה שאיציק יאלץ ללמוד ולחיות איתו. זה קורה עכשיו וככל שהוא יגדל זה יקרה יותר.
אני מוכן להבטיח לו שזה יגיע למצב בו יקום איזה דראג קווין מקנדה, יעלה פוסט נגוע בהיטרלסטיות תשפוכתית במקום שאיציק לא מסוגל להגיב בו, וישפוך עליו את כל הטענות הכי דוחות, שיקריות, נמוכות, גזעניות ומה לא. העיקר שזה הנורא מכל (כתב שלא ממש בא לך עליו) ייגע בראש העץ. הוא חייב להיות למטה, נמוך, על מנת שלא יחשוב חס וחלילה שנסיונו עלול להביא אותו להיות שם דבר בתחום.
אני מגבה את הכתבים שאני בוחר ואת איציק אני בחרתי. הכתבות שלו מצויינות לטעמי. כתבה כזו היא מעולה! מתאימה למי שמחפש מוצר שעושה הכל מבלי להתפלסף יותר מידי על מונחים. ואני מודיע לך חגיגית שכל המוצרים ״הכל באחד״ האלה נשמעים בערך אותו הדבר - לא מספיק טוב למה שאנחנו מחפשים) והקהל שלהם מחפש בדיוק את זה. השילוב של מחיר, טכנולוגיה, יכולות סוניות טובות והדברים הללו יצאו ברורים לכל בר דעת מהביקורת.
מי שמחפש לקשקש ולא להבין, ימצא עוד הרבה דברים כאלה בכל ביקורת. אני יכול לשלוף כאלה אפילו מהפוסטים שלך ולהוכיח לך שגם אותך אפשר ״להפיל״. אני לא חייב באמת לא להבין למה התכוונת בשביל לנגח אותך. תמיד אפשר לנגח לשם הניגוח.