פטיפון בסביבות 33k פרנק שוויצרי.זרוע וראש סביב 13k$

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
ופאקינג 3 כפתורים במחיר שאם תשלם 1000$ תקבל הרבה עודף,
עושים את ההבדל בין טוב לעוד יותר טוב....
אז נכון שדשנו בזה ולעסנו את זה ובכל זאת זה מכה בך שוב..
איך זה ששלושה כפתורים משולים ל הוספת מכשיר,החלפת מכשיר, טיפול ב rc רחמנה לצלן....מישהו יכול להסביר? (רק מי שחושב שאני הוזה שיכתוב לי בפרטי לא כאן,תודה מראש)

תמונות מצורפות

• IMG-20200807-WA0012.jpg
    IMG-20200807-WA0012.jpg
    KB 67.7 · צפיות: 370
  • IMG-20200807-WA0011.jpg
    IMG-20200807-WA0011.jpg
    KB 107.6 · צפיות: 376

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ופאקינג 3 כפתורים במחיר שאם תשלם 1000$ תקבל הרבה עודף,
עושים את ההבדל בין טוב לעוד יותר טוב....
אז נכון שדשנו בזה ולעסנו את זה ובכל זאת זה מכה בך שוב..
איך זה ששלושה כפתורים משולים ל הוספת מכשיר,החלפת מכשיר, טיפול ב rc רחמנה לצלן....מישהו יכול להסביר? (רק מי שחושב שאני הוזה שיכתוב לי בפרטי לא כאן,תודה מראש)
מילה אחת... אקוסטיקה.
בלעדיה אתה יכול לקנות כמה שוויצרים וגרמנים. לא יעזור. תשמע אותו דרעק רק עם צליל יקר יותר. תרתי משמע.
בשתי מילים... אקוסטיקה וחשמל.
בשלוש מילים.. באודיו הכל משנה.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
נמר היה הראשון לזהות מה האלמנט/רזונטור/כפתור הזה יכול לעשות למערכת שלו. "גם אני רוצה דרמה כזאת במערכת שלי אתם יכולים להדגים לי"?
אז זהו הגענו לשלויימה אני ואודי חמושים
במספר אלמנטים שהוצאנו מהחדרים שלנו ,אבל שלמה אמר שהוא כרגע רוצה לשמוע רק אחד. מיקמנו לו את האחד הזה
ובוםםםםםם! זהו אל תזיזו את זה זה מעולה זה נשאר במקום הזה.
אחרי כמה דקות שאלתי את שלמה אם אפשר למקם עוד אחד? לא לא אין צורך זה מספיק לי ככה .נראה לכם שזה נגמר? הלכתי למקם לו עוד אחד והפעם בצד הרמקול. וואוו מה זה?! זה נשאר פה אתם לא לוקחים את זה בחזרה..
האלמנט השלישי ששלמה לקח היה משהו מאד מיוחד, משהו מאד מפתיע באימפקט שלו ששידרג את המערכת של שלמה בצורה בלתי נתפסת, מדהים!
איך יכול להיות ששלושה אלמנטים יעשו כזה מהפך במערכת הכל כך מושקעת של שלמה? שאלה טובה.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
לא מבחין בתמונות במה מדובר :oops:...

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
נמר היה הראשון לזהות מה האלמנט/רזונטור/כפתור הזה יכול לעשות למערכת שלו. "גם אני רוצה דרמה כזאת במערכת שלי אתם יכולים להדגים לי"?
אז זהו הגענו לשלויימה אני ואודי חמושים
במספר אלמנטים שהוצאנו מהחדרים שלנו ,אבל שלמה אמר שהוא כרגע רוצה לשמוע רק אחד. מיקמנו לו את האחד הזה
ובוםםםםםם! זהו אל תזיזו את זה זה מעולה זה נשאר במקום הזה.
אחרי כמה דקות שאלתי את שלמה אם אפשר למקם עוד אחד? לא לא אין צורך זה מספיק לי ככה .נראה לכם שזה נגמר? הלכתי למקם לו עוד אחד והפעם בצד הרמקול. וואוו מה זה?! זה נשאר פה אתם לא לוקחים את זה בחזרה..
האלמנט השלישי ששלמה לקח היה משהו מאד מיוחד, משהו מאד מפתיע באימפקט שלו ששידרג את המערכת של שלמה בצורה בלתי נתפסת, מדהים!
איך יכול להיות ששלושה אלמנטים יעשו כזה מהפך במערכת הכל כך מושקעת של שלמה? שאלה טובה.
מי מוכר את המוצרים האלה?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
Three blind mice
כמה קטנים, ככה הדרמה גדלה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
לא מבחין בתמונות במה מדובר :oops:...
תמונה ראשונה על הארם בורד בבורג המרכזי ישנו כפתור קטן...
תמונה שניה בין מתג ההפעלה לבין הפולי במנוע ישנו עוד כפתור..
השלישי לא צילמתי..

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
מילה אחת... אקוסטיקה.
בלעדיה אתה יכול לקנות כמה שוויצרים וגרמנים. לא יעזור. תשמע אותו דרעק רק עם צליל יקר יותר. תרתי משמע.
בשתי מילים... אקוסטיקה וחשמל.
בשלוש מילים.. באודיו הכל משנה.
אוקיי,אבל איך זה עובד הדבר הזה...נישגב מבינתי..

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
הבנתי. כתבתי על כפתורים שמשפיעים כנראה באופן דומה ועולים גרושים (בקנה מידה של ציוד אודיופילי):
http://www.dtown.co.il/forum/threads/רזונטורים-acoustic-revive-qr8.57464/
במערכת שלי יש כבר קרוב ל-60 הרזונטורים - וכולם ביחד עולים הרבה פחות מ-1000$. זה היה שדרוג הכי מדהים, הכי משמעויתי והכי זול של המערכת שלי בכל התקופה.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
הבנתי. כתבתי על כפתורים שמשפיעים כנראה באופן דומה ועולים גרושים (בקנה מידה של ציוד אודיופילי):
http://www.dtown.co.il/forum/threads/רזונטורים-acoustic-revive-qr8.57464/
במערכת שלי יש כבר קרוב ל-60 הרזונטורים - וכולם ביחד עולים הרבה פחות מ-1000$. זה היה שדרוג הכי מדהים, הכי משמעויתי והכי זול של המערכת שלי בכל התקופה.

ויטלי זה משהו אחר לגמריי. הכפתורים שרכשת לא עושים את מה שאלה עושים.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
שלמה, איך אתה בוחר את המיקום שלהם?
שמתי לב, שהכפתורים ממש על המע'. במקרה אצלך הפטיפון.
הם יכולים להיות גם במרחב החדר?

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
ניסית? אם כן - בטוח ששמת אותם במקום המתאים? הם מאד רגישים למקום.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
ניסית? אם כן - בטוח ששמת אותם במקום המתאים? הם מאד רגישים למקום.
ניסיתי אותם אצלי, יש להם באמת השפעה חזקה ,מצד שני הם גם עשו משהו שלא כל כך אהבתי.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
ניסיתי אותם אצלי, יש להם באמת השפעה חזקה ,מצד שני הם גם עשו משהו שלא כל כך אהבתי.
יתכן ששמת במקומות לא מתאימים או ששמת יתר מדי באזור מסוים. הם יכולים גם לקלקל, צריך להתעסק איתם בסבלנות.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
למה לריב ולהתווכח?
לא מדובר ברמקולים כבדים שקשה לשנע או להזיז...
או מכשירים שיש רק בקטלוג וצריך לקנות לפני ורק אחרי זה לבדוק אם משפיע או לא...
מדובר על ״כפתורים״ או ״פעמונים״ קטנים וקלים מאוד שאפשר
לבדוק בקלות אם משפיעים במערכת או לא.

בנוסף אני בטוח שמי שקונה אותם לא עושה את זה בשביל ״הדאווין״ או להראות שיש
לו את המכשיר הנוצץ החדש המרשים.
זה כל כך קטן שאי אפשר להבחין בו, רק שומעים אותם :בעד:

תתחדש שלמה :שתוי:

Slim1900

אוהב את התחום
מעורבות
114
נקודות
43
כל הנושא האנלוגי מראה לאודיופליה בהגזמה. יש לי מערכת אנלוגית יקרה.כותב מנסיון. אין הגיון. פחות זמינות למוזיקה. רק אילו על תקליטים במצב טוב. לגבי הפטיפון ומסביב-זו תמיד קניה לא מבוססת על האזנה והשוואה באותה מערכת. אז מוכרים ציוד במחירים מטורפים רק כדי להגיע לקהל שמוכן לשלם בכדי לעשות או להרגיש שופוני. לטעמי זה אומר יותר על בעל הפטיפון ומה הוא מחפש מאשר על הפטיפון עצמו. זה כמו לקנות רמקול בלי להאזין ולהשוות
שוב, אני בעל מערכת אנלוגית יקרה וזאת לאחר מספר סבבי שידרוג. ההודעה מיועדת לאילו שלא שידרגו עדיין. אילו ששידרגו-מזל טוב

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
צריך להבין שהאלמנטים האלו אינם כפתורים כמו שמתארים אותם.
זה אלמנטים מחומרים מיוחדים והנראות
שלהם לא מזכירה שום כפתור.
מטפל בתהודת האוויר שנעה בחדר על הקירות והמכשרים כולל הרמקולים. מטפל באותם החזרים מיותרים, מאפשר לנטרל וויברציות מקומיות שפוגמות בסהכ התדרים, מוריד לחץ במיד, ומשחרר אותו בעיקר במקומות שהוא מקבל נטיה לייצר עיוותים. באותה מידה משפר את הקצוות של התחום הגבוה. הבס יותר מפורט וורסטלי. משפיע על הגמישות של כלל התדרים השונים, מפקס , יוצר במה יותר עמוקה וטבעית גורם לרמקולים להעלם. האוויר בין הכלים משתפר.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
כל הנושא האנלוגי מראה לאודיופליה בהגזמה. יש לי מערכת אנלוגית יקרה.כותב מנסיון. אין הגיון. פחות זמינות למוזיקה. רק אילו על תקליטים במצב טוב. לגבי הפטיפון ומסביב-זו תמיד קניה לא מבוססת על האזנה והשוואה באותה מערכת. אז מוכרים ציוד במחירים מטורפים רק כדי להגיע לקהל שמוכן לשלם בכדי לעשות או להרגיש שופוני. לטעמי זה אומר יותר על בעל הפטיפון ומה הוא מחפש מאשר על הפטיפון עצמו. זה כמו לקנות רמקול בלי להאזין ולהשוות
שוב, אני בעל מערכת אנלוגית יקרה וזאת לאחר מספר סבבי שידרוג. ההודעה מיועדת לאילו שלא שידרגו עדיין. אילו ששידרגו-מזל טוב
כן,הבנתי על מה אתה מדבר...נכון מאוד אני רכשתי את הפט רק עבור השפוני למרות ששמעתי לפני כן את אחיו הבכור. וכן אתה גם יכול לומר שעקב הרכישה הזו ,אתה יכול לנתח את האישיות שלי,סחטיין.ישנם עוד כמה ששמעו אצלי את הפט אבל רכשו בשביל השפוני.
אבל לא על כך מדובר בפוסט.זה נושא אחר ואתה יכול לפתוח פוסט נפרד.
אני אשתתף בו.
ודבר אחד אני יכול להוסיף ,שכן אפשר לחיות עם מערכת צנועה מאוד ולהיות חרא של אדם.מכיר כמה כאלה...

Slim1900

אוהב את התחום
מעורבות
114
נקודות
43
אתה מגיב מכיוון אגו. זה שמישהו בוחר לקנות משהו יקר זה לא אומר שהוא אדם טוב או לא טוב.
פטיפון זרוע ראש פטיפון נקנים לרוב ללא האזנה והתרשמות עמוקה והשוואתית כמו מוצרי אודיו אחרים. במצב כזה המחיר חייב להיות גבוהה ומטורף. זה לא עיניין של כמה תיכנון והשקעה היצרן ביצע. זו אסטרטגיה שיווקית

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אתה מגיב מכיוון אגו. זה שמישהו בוחר לקנות משהו יקר זה לא אומר שהוא אדם טוב או לא טוב.
פטיפון זרוע ראש פטיפון נקנים לרוב ללא האזנה והתרשמות עמוקה והשוואתית כמו מוצרי אודיו אחרים. במצב כזה המחיר חייב להיות גבוהה ומטורף. זה לא עיניין של כמה תיכנון והשקעה היצרן ביצע. זו אסטרטגיה שיווקית
אוקיי נניח מכיוון אגו...אבל מה זה המשפט "רכשו בשביל השפוני"
אתה יודע...?שום מוצר אצלי באנאלוג לא נרכש לפני שמיעה...יכול להיות פוקס אבל גם מציאות.ואני מאמין באדיופילים עם נסיון שרוכשים עם נתוח וחישוב מושכל...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור