פוסט תודה לגבי מסאונדקווסט

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
לדעתי אתה טועה.
אם אתה מדבר על הפאור H30 אז אכן הם מייצרים אותו כבר כמה שנים...
אם אתה מתכוון לדאק HD30 אז למיטב ידיעתי מייצרים אותו כשנה והוא החליף את HD25 שנמצא בבתים של רבים..

לגבי סוס - לא יודע. אף פעם לא היה לי.

יתכן שהנורווגי התכוון שהם מייצרים
את הדאק כבר שמונה שנים ובכל דגם
יש שיפורים ופטנטים חדשים,
בכל מקרה הופיע בתערוכות 2015,
ב 2017 קיבל הכרה ופרסים מ EISA
אירופי וגופים אחרים.

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
הגל לא ממש מגבר איכותי ומדוייק טונאלית אבל ערמות של פאן,.
מה זה לא איכותי? מה כן איכותי בעינייך?
אני מת על הקביעות האלו. אי אפשר לסתור אותן, וגם לא צריך להוכיח כלום. מתי שמעת? באיזה סטאפ? למ השוואת?
בכל מקרה כנראה שנחמד יותר להיות בצד של פאן, מאשר בצד הקודר של האודיופיליה

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
יתכן שהנורווגי התכוון שהם מייצרים
את הדאק כבר שמונה שנים ובכל דגם
יש שיפורים ופטנטים חדשים,
בכל מקרה הופיע בתערוכות 2015,
ב 2017 קיבל הכרה ופרסים מ EISA
אירופי וגופים אחרים.
הוא התכוון לפאואר H30.

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
תתחדש העיקר שאתה נהנה ,את גבי היכרתי לראשונה בתערוכה ,איש נחמד ולבבי ,אהבתי את מה ששמעתי אצלו, לטשתי עיניים על הכבלים של נורדוס ,אצטרך פעם לשמוע אותם.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
מה זה לא איכותי? מה כן איכותי בעינייך?
אני מת על הקביעות האלו. אי אפשר לסתור אותן, וגם לא צריך להוכיח כלום. מתי שמעת? באיזה סטאפ? למ השוואת?
בכל מקרה כנראה שנחמד יותר להיות בצד של פאן, מאשר בצד הקודר של האודיופיליה

1. הייתי בעלים של מגבר שלהם במשך שנה ושמעתי נוספים בסיטואציות שונות.
2. כמו שנציגם אמר שהם לא מייצרים היי אנד ובסוף הסתבר שזה בדיוק מה שכתוב על השאסי מאחורי המכשירים כך קביעתם שהם הצליחו לשחזר במדויק את צלילם של כלים אקוסטיים רחוקה מהמציאות ואת זה אני אומר כאיש סאונד שעבד שנים בקונצרטים, מהיום שהמגבר שנחת אצלי בבית (גם אצל אחרים לשם השוואה שאין אצלי בעיה) סקסופון, כינור, גיטרה למשל, אף אחד מהם לא נשמע לי טבעי אלא משוחזר.
3. יפה שאנחנו מסכימים על פאן, הדינמיות של מגבריהם פנומנאלית והסאונד הכללי אאופוני לכן איני קוטל אותם באופן גורף.
4. איכותי בעיניי זה משהו שיתן ברמת המחיר הזו את שילוב הגורמים של צליל נכון ודינמיות, כיוון שקשה מאוד להשיג זאת בעשר אל"ש לא הייתי מתפשר על נכונות הצליל אבל יש כמה שעושים עבודה סבירה ודווקא לא אפרט את שמותיהם שאולי תאמרו שאני מוטה.

ey_sharon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מנסיון שלי עם שני h80 ו h300 (כמשולבים ללא שימוש בממיר פנימי), אני יכול להודות שכדי להגיע לתוצאה טובה בשחזור כלים יש להשקיע בשיכוך איכותי (במקרה שלי מדף אוויר של acoustic revive) , כבילה יקרה ביחס למחיר המגבר, וחשמל נקי (רגנרטור במקרה שלי). וויתור על כל אחד מן המרכיבים יפגע בתוצאה בצורה ניכרת. גם ב reviews של המשולבים של החברה מדגישים את איכות הכבילה והשיכוך כפרמטר חשוב לתוצאה הסופית. אפשר לטעון שההשקעה ללא פרופורציה למחיר המגבר, אבל בהחלט ניתן להגיע לשחזור כלים מוצלח עם ההגל.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
"אני יכול להודות שכדי להגיע לתוצאה טובה בשחזור כלים יש להשקיע בשיכוך איכותי (במקרה שלי מדף אוויר של acoustic revive) "

אני דווקא זוכר שבביקורת של נמר על ה H80 נאמר שהרגליות שלו כ"כ טובות שניתן גם להעמידו על קוביות קרח והוא ינגן מדהים.

"למרות שהוא לא ממש מתחמם, מרגישים עדיין פליטת חום, כך שרצוי להעמידו במקום מאוורר. אבל זה ברור לכל בר דעת. הסיפור כאן הוא לא רק מקום מאוורר אם כי משוכך היטב. המגבר הזה מסוגל לשנות את אופיו מקצה לקצה כאשר מעמידים אותו על ספייקים שונים ממה שהוא מגיע איתם במקור. פשוט לא לגעת. הרגליים המקוריות שלו מושלמות עבורו. יש לי ממש תחושה שניסו כמה וכמה רגליות והחליטו על אלה. אחרת, אני לא מוצא סיבה לשינוי הזה ולבחירה של הרגל הבאמת טובה ביותר עבורו. איכות הרגליות שלו מאפשרות לי לזרוק אותו פשוט היכן שנוח לי: על מדף עץ, רצפה, קוביית קרח או פח של חבית. העיקר ששלושת הרגליים יעמדו על המשטח. "

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
תוכל לשתף באיזה כבילה השתמשת ואיזה רגנרטור?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
במקום להתאמץ עם כבלים, משככי אוויר ומאמצים כבירים, קנו נגן יד 2 של ניים, מגבר יד 2 של ניים. הציוד מגיע עם כבלים מתאימים. גם תפסיקו להתאמץ כל כך וגם תשמעו איך סקסופון צריך להישמע.

אריה

ey_sharon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לגבי השיכוך,
זה הניסיון שלי, השינוי היה דרמטי במיוחד בתלת מימדיות ודיוק, (מוזמן להגיע להתרשם).
אני משתמש ברגנרטור psaudio power plant 5 עם המדף של החברה powerbase.
לגבי כבילה purist audio design
Interconnect and speaker cable מסדרת venustas
וכבלי חשמל מסדרת corvus, aureus.
לדעתי החשמל והשיכוך יתרמו משמעותית לכל מגבר איכותי ללא קשר ליצרן

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
במקום להתאמץ עם כבלים, משככי אוויר ומאמצים כבירים, קנו נגן יד 2 של ניים, מגבר יד 2 של ניים. הציוד מגיע עם כבלים מתאימים. גם תפסיקו להתאמץ כל כך וגם תשמעו איך סקסופון צריך להישמע.

אריה
לי יש מגבר שהוא יותר סוג של רתכת ( Aragon 4004 II) אכן, כשאני שומע איתו סקסופון נשמע לי יותר בכוון של חצוצרה , שם דיסק של קולטרן שומע מיילס דייויס ואני ב-Kind of blue מזה ....הבעיה שכדי להפעיל את הרמקול שלי אני צריך כ-5-6 ניימים במקביל......באסה.

נערך לאחרונה ב:

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
לי יש מגבר שהוא יותר סוג של רתכת ( Aragon 4004 II) אכן, כשאני שומע איתו סקסופון נשמע לי יותר בכוון של חצוצרה

אז תקשיב לאבוב בכדי לשמוע סקסופון..:)
עכשיו ברצינות,
אתה לא מצליח לכוון את האיקווליזר שישמע סקסופון בחזרה??

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אז תקשיב לאבוב בכדי לשמוע סקסופון..:)
עכשיו ברצינות,
אתה לא מצליח לכוון את האיקווליזר שישמע סקסופון בחזרה??
הייתי ציני בתגובתי , המגבר שלי משמיע אחלה סקסופון, איך מגבר עם כמעט 0 עיוותים יכול לשנות צליל של כלי ?
כדי לשנות גוון של צליל נדרש ליצור הרמוניות חדשות והמנגנון שיוצר הרמוניות חדשות הוא עיוותים ....או בשפה המקצועית - Harmonic Distortion.

אקווליזר יכול להדגיש/להוריד תחומים קיימים הוא לא יוצר תחומים חדשים או להבדיל הרמוניות חדשות.

נערך לאחרונה ב:

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
קצת הרחקת לכת. בעולם של specs מושלמים התאוריה שלך היתה נכונה, גוון סאונד זה תכנון המעגל גם סלקציה של רכיבים ושעל הנייר הם זהים למקביליהם והדיזיינר בוחר אותם או אחרים ליצור house sound . במקרה של הגל ההישג הטכני של מקדמי שיכוך אדירים הקשה על המתכננים כאשר קיבלו מחיר מטרה גם ליצור צליל נייטרלי, הרוב המוחלט של מגברים כיום בעלי אחוז עוותים שולי, זו לא הסיבה.

nivim

אוהב את התחום
מעורבות
35
נקודות
28
גם אני רכשתי מגבי ציוד(רמקולים של PMC) ואני מסכים עם חגי .
מאחל לחגי שנים רבות של הנאה עם המערכת ולגבי המון הצלחה בעסק :)

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
הייתי ציני בתגובתי , המגבר שלי משמיע אחלה סקסופון, איך מגבר עם כמעט 0 עיוותים יכול לשנות צליל של כלי ?
כדי לשנות גוון של צליל נדרש ליצור הרמוניות חדשות והמנגנון שיוצר הרמוניות חדשות הוא עיוותים ....או בשפה המקצועית - Harmonic Distortion.

אקווליזר יכול להדגיש/להוריד תחומים קיימים הוא לא יוצר תחומים חדשים או להבדיל הרמוניות חדשות.
לשנות גוון זה קל מאד.

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28

אריה
כמה שאתה צודק אבל ברמות הנמוכות , נייטים ,ברמות הגבוהות מתחילות ה״צרות״ ,מאחל לכל אחד צרות כאלה ,צריך לחשב מיקום של הקופסאות , צריך לדעת למקם את הכבלים ,אחרת נכנסים לאי שקט בקשר לביצועים אבסולוטיים ,וחלק מתחילים להחליף את הכבלים לקורד ,סיפור יקר בפני עצמו .

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
כמה שאתה צודק אבל ברמות הנמוכות , נייטים ,ברמות הגבוהות מתחילות ה״צרות״ ,מאחל לכל אחד צרות כאלה ,צריך לחשב מיקום של הקופסאות , צריך לדעת למקם את הכבלים ,אחרת נכנסים לאי שקט בקשר לביצועים אבסולוטיים ,וחלק מתחילים להחליף את הכבלים לקורד ,סיפור יקר בפני עצמו .
דווקא לי יש שקט נפשי שנמשך כבר עשרות שנים עם מוצרים של ניים. מי שלא מצליח לייצב ניים, שיעבור להגל. בשביל מה להחזיק מערכת שדורשת התעסקות שלא נגמרת?

אריה

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
דווקא לי יש שקט נפשי שנמשך כבר עשרות שנים עם מוצרים של ניים. מי שלא מצליח לייצב ניים, שיעבור להגל. בשביל מה להחזיק מערכת שדורשת התעסקות שלא נגמרת?

אריה

אריה, לצעוד במקום זה ללכת לאחור ;)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור