פאסון ואסתטיקה של המערכת: אני מודה - זה חשוב.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
לא קונים בכל כך הרבה כסך :p, למרות שמישל נפתר מהמלאי.
יום אחד תצטער על הקניה.

תומר

למה אתה עיקש בעמדתך?
רק על שלא שמע בקולך:(

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יוסי,

מתן הוא בחור צעיר, נחמד, למרות שאינני מכיר אותו מספיק. ברמה החברית, הוא שפך והולך לשפוך הרבה כסף על המערכת. באיזה שלב הוא צריך לדאוג לבר מצוות/בת מצוות, לכסף לחתונות ולעזור לילדים (להוציא אותם מהבוץ), כל החיים.

מי כמוך יודע.

תומר

נערך לאחרונה ב:

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
אולי כדאי באמת על הפורום למנות מפקח מטעם הבנק שישגיח על הפסיכים פה

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני מפרגן בכייף לכל אחד שמרים מערכת מושקעת ויודע להוציא ממנה את המקסימום. כי הרי לא מספיק רק לקנות. צריך גם לדעת מה ואיך לשלב ולהעמיד.
נדמה לי שמתן הוא מאלה שבהחלט יודעים לעשות את זה ואפילו היטב.
ומעל לכל, כמובן שכ"א בוחר מה לעשות עם הכסף שהרוויח ביושר ובזיעה, מה גם שמלמרות שכולנו די אינפנטילים, כולנו גם ילדים גדולים ואדונים לגורלם.

אבל כמשקיף מהצד מזה תקופה לא קצרה, חייב לומר שאני יכול בהחלט להבין את מה שכתב כאן תומר, גם אם הדברים לא קלים לעיכול וגם אם אני נשמע כמו איזה סבא טרחן עכשיו.

אולי אחד ההבדלים בין תומר לחלק מהחברים כאן הוא הגיל ונסיון החיים. בארץ שלנו לרכוש דירה ולהתבסס כלכלית הולך ונהיה קשה עד כדי בלתי אפשרי. צעירים, מוכשרים ככל שיהיו, אם לא יקבלו כמה מאות אלפים מכל צד של ההורים, לא יגיעו לדירה בחיים, וכנראה שגם לא לדברים אחרים. וזה רק נהייה גרוע יותר עם הזמן.
לא יודע כמה מהחברים כאן מודעים למשבר הפנסיות שמאיים על עתיד הדור שלנו. זיקנה בכבוד תהפוך בקרוב מאוד למותרות, ובדרך צריך לעזור לילדים שהמדינה הזו מקשה עליהם בשיטתיות. במצב כזה, הגם שאני בעד לחגוג את החיים ולהנות ממה שיש, חשוב שכולכם תחשבו גם על המחר. הוא יגיע מהר משאתם חושבים, ואז צריך הרבה הרבה מזומנים. בקיצור, תהנו, תקנו אבל שימו קצת בצד ואל תשרפו הכל על אודיו שמאבד את ערכו תוך דקות.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
יוסי,

מתן הוא בחור צעיר, נחמד, למרות שאינני מכיר אותו מספיק. ברמה החברית, הוא שפך והולך לשפוך הרבה כסף על המערכת. באיזה שלב הוא צריך לדאוג לבר מצוות/בת מצוות, לכסף לחתונות ולעזור לילדים (להוציא אותם מהבוץ), כל החיים.

מי כמוך יודע.

תומר

תומר,
לדעתי, זאת רק בתנאי שיש לך
ידיעה ברורה ואתה ידע שאתה
עושה את הדבר הנכון שאתה חייב לעשות.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יוסי,

מתן הוא לא מיליונר, הוא עובד קשה בשביל הכסף.

תומר

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
יוסי,

מתן הוא לא מיליונר, הוא עובד קשה בשביל הכסף.

תומר
תומר,
התחלת את השבוע בהצהרות ההון של סוחרי האודיו בארץ, ואתה מסיים אותו עם הדוחות השנתיים של חברי הפורום.
שוקל הסבה מקצועית לרואה חשבון או לפחות לפקיד השומה??

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אני מפרגן בכייף לכל אחד שמרים מערכת מושקעת ויודע להוציא ממנה את המקסימום. כי הרי לא מספיק רק לקנות. צריך גם לדעת מה ואיך לשלב ולהעמיד.
ומעל לכל, כמובן שכ"א בוחר מה לעשות עם הכסף שהרוויח ביושר ובזיעה, מה גם שמלמרות שכולנו די אינפנטילים, כולנו גם ילדים גדולים ואדונים לגורלם.

אבל כמשקיף מהצד מזה תקופה לא קצרה, חייב לומר שאני יכול בהחלט להבין את מה שכתב כאן תומר, גם אם הדברים לא קלים לעיכול וגם אם אני נשמע כמו איזה סבא טרחן עכשיו.

אולי אחד ההבדלים בין תומר לחלק מהחברים כאן הוא הגיל ונסיון החיים. בארץ שלנו לרכוש דירה ולהתבסס כלכלית הולך ונהיה קשה עד כדי בלתי אפשרי. צעירים, מוכשרים ככל שיהיו, אם לא יקבלו כמה מאות אלפים מכל צד של ההורים, לא יגיעו לדירה בחיים, וכנראה שגם לא לדברים אחרים. וזה רק נהייה גרוע יותר עם הזמן.
לא יודע כמה מהחברים כאן מודעים למשבר הפנסיות שמאיים על עתיד הדור שלנו. זיקנה בכבוד תהפוך בקרוב מאוד למותרות, ובדרך צריך לעזור לילדים שהמדינה הזו מקשה עליהם בשיטתיות. במצב כזה, הגם שאני בעד לחגוג את החיים ולהנות ממה שיש, חשוב שכולכם תחשבו גם על המחר. הוא יגיע מהר משאתם חושבים, ואז צריך הרבה הרבה מזומנים. בקיצור, תהנו, תקנו אבל שימו קצת בצד ואל תשרפו הכל על אודיו שמאבד את ערכו תוך דקות.

אכן יש דברים בפיך!
שני דברים מאימים על הפנסיות
של הצעירים,
1. תוחלת חיים ארוכה יותר,
2.חוסר היכולת לקרנות פנסיה
לצבור רווחים, ולשמור על ערך
הכסף המושקע גם בארץ וגם בחול,
יש אי ודאות לגבי אורך תקופת
מיתון העולמי,
לכן כדאי להפנים את המציאות הזו.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43

מסכים ב 100 אחוז.
מצד אחד צריך לפנק עצמנו ומצד שני צריך לדאוג לעתידנו.
מניסיון של מישהו צעיר מאד, אני נפלתי במלכודת והיום מתחרט הרבה כי לא חישבתי המסלול נכון וטעיתי שלא הקשבתי לשלושה אנשים שהזהירו אותי וביקשו ממני לשמור היטב על הכסף ששפכתי על האודיו.
לאחרונה פתחתי דף חדש והכל מאחורי.

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
רמקול Wilson benesch vector,
כולו מ carbon fiber גם הדרייברים,
הכל מיוצר באותה חברה,
ניטרלי מקבל את האיפיון הסאונד
של ההגברה cj premier12mono
ו cj premier14 pre.

טוב,
הדיון הלך כבר למקומות אחרים לגמרי, ולמרות שאני בטוח שהכוונה של כולם פה טובה - אני לגמרי חושב שהמסר עבר ושאפשר לעזוב את חשבון הבנק של מתנוש במנוחה.

לענייננו - לא יצא לי לשמוע אף אחד משאר הרכיבים במערכת שלך, ולכן לצערי לא אוכל לעזור למרות שמאוד מסקרן לשמוע את הווילסון בנש. הרבה בהצלחה בחיפושים! אם יעזור, אתה מוזמן לקפוץ לשמוע את המערכת אצלי, למרות שאני לא יודע עד כמה זה ייתן לך מדגם על ההבדלים.

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
על איזו פנסיה אתם מדברים????
יש פה חברה צעירים שהפנסיה מעניינת להם תתחת עכשיו.
זה הזמן שלהם לפוצץ.
יהיה להם עוד הרבה זמן לדאוג. עם מערכת ובלי מערכת.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
על איזו פנסיה אתם מדברים????
יש פה חברה צעירים שהפנסיה מעניינת להם תתחת עכשיו.
זה הזמן שלהם לפוצץ.
יהיה להם עוד הרבה זמן לדאוג. עם מערכת ובלי מערכת.
:נגד:

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
חברים, אתם לא חושבים שהגזמתם "קצת" ???

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
"לאחרונה פתחתי דף חדש והכל מאחורי." כתב JABAREEN'
אז אני מבין שאתה יושב עם הגב למערכת.

ברוכים השבים, takeone .

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
"לאחרונה פתחתי דף חדש והכל מאחורי." כתב JABAREEN'
אז אני מבין שאתה יושב עם הגב למערכת.
ממש לא.

אני מרוצה ונהנה מאד ממה שיש לי אבל הקטע הוא שנסחפתי וזה בא על חשבון דברים אחרים חיונים יותר.

בסופו של הדבר אני מבסוט מהסט אפ שבניתי.

כוונתי הייתה, כל מה שהשקעתי בנושא האודיו מאחורי והתחיל הזמן להתפנות ולדאוג לדברים אחרים חשובים יותר.

נערך לאחרונה ב:

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
במילה אחת ניתן לסכם את המלל האחרון הנקראת "פרופורציות"
אבל היא אינה מאחדת את כולנו במידת התנהלות שווה
ועם הזמן גם מקבלת משמעות שונה ביחס להתנהלותינו העצמית ו/או ביחס לסביבתינו
לכן קשה ואולי לא נכון להכנס לכיסו של אדם, ולכל היותר לקטלג זאת "כעצה" טובה שדאגה בצידה
יחד עם זה, אני סבור שאם עסקינן באדם שבאמת מכור לתחום, וכל עוד שאתה בעל אמצעים
באמת שאין שום מניעה להשתולל קצת, כל עוד לא בא על חשבון דברים אחרים, עליהם הצביעו כאן קודם.

איפה הגבול הטוב לדעתי נגמר? בלקיחת הלוואות ארוכות לסיפוק יצרים (להבדיל מצרכים) מיידיים

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
אז לבקש אישור מ"מועצת החכמים" בנושא פיננסי של פורום אודיו דו ערוצי לפני השידרוג הבא??
או יותר טוב, לפני כל הוצאה כספית מעל XXX ש"ח?
או רק אודיו זה ביזבוז?
כי סלולארים \ שעונים \ נסיעות \ בגדים \ רכב \ מסעדות (אין לי כח לכתןב את כל הרשימה, זה לא בגדר הוצאה מיותרת?
give me a brake

הגענו כבר לתחתית או יש עוד :מבולבל:

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
יוסי,

מי כמוך יודע.

תומר
נסחפת מעט. אנשים מבוגרים נחזים לכאלו שיודעים מה לעשות עם כספם, הטפת מוסר צדקנית ופטרונית מהסוג שאתה מביא כאן, כזו שלמען האמת נתפסה אצלי בתחילה כסוג של סרקזם קצת לקוי מצידך, היא גם מיותרת, ודאי לא חברית. ואני מדבר מתוך פוזיציה של מי שלא מפסיק לגרד בפדחת בתמיהה מתסכלת על הכסף הזה שעולות כל הקופסאות והחוטים שמחברים ביניהן, לא מתחבר לזה, אבל להטיף למישהו שאינך מכיר שהכסף שהוא מוציא עכשיו יהיה חסר לו ל"אוכל לילדים", זה באמת מוגזם, שלא לומר חוצפה.

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
אחלה לוק .
אסטתיקה זה חשוב, קל וחומר שאנחנו מבלים מול המערכת שעות רבות.
אין ספק שאסטיתיקה משפרת את חווית האזנה גם אם השיפור בסאונד אינו קיים כלל ואם גם זה קורה אז מרווחים כפליים.
תהנה.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
טוב,
הדיון הלך כבר למקומות אחרים לגמרי, ולמרות שאני בטוח שהכוונה של כולם פה טובה - אני לגמרי חושב שהמסר עבר ושאפשר לעזוב את חשבון הבנק של מתנוש במנוחה.

לענייננו - לא יצא לי לשמוע אף אחד משאר הרכיבים במערכת שלך, ולכן לצערי לא אוכל לעזור למרות שמאוד מסקרן לשמוע את הווילסון בנש. הרבה בהצלחה בחיפושים! אם יעזור, אתה מוזמן לקפוץ לשמוע את המערכת אצלי, למרות שאני לא יודע עד כמה זה ייתן לך מדגם על ההבדלים.

היי רן,
הסקרנות שלך מובנת,
זה רמקול שובר מוסכמות,
אתה מוזמן לתאם איתי ביקור,
לא מצאתי עכבות שלך בפורומים,
לכן הנייד שלי 0544789008

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור