לא קונים בכל כך הרבה כסך , למרות שמישל נפתר מהמלאי.
יום אחד תצטער על הקניה.
תומר
למה אתה עיקש בעמדתך?
רק על שלא שמע בקולך
נערך לאחרונה ב:
לא קונים בכל כך הרבה כסך , למרות שמישל נפתר מהמלאי.
יום אחד תצטער על הקניה.
תומר
יוסי,
מתן הוא בחור צעיר, נחמד, למרות שאינני מכיר אותו מספיק. ברמה החברית, הוא שפך והולך לשפוך הרבה כסף על המערכת. באיזה שלב הוא צריך לדאוג לבר מצוות/בת מצוות, לכסף לחתונות ולעזור לילדים (להוציא אותם מהבוץ), כל החיים.
מי כמוך יודע.
תומר
תומר,יוסי,
מתן הוא לא מיליונר, הוא עובד קשה בשביל הכסף.
תומר
אני מפרגן בכייף לכל אחד שמרים מערכת מושקעת ויודע להוציא ממנה את המקסימום. כי הרי לא מספיק רק לקנות. צריך גם לדעת מה ואיך לשלב ולהעמיד.
נדמה לי שמתן הוא מאלה שבהחלט יודעים לעשות את זה ואפילו היטב.
ומעל לכל, כמובן שכ"א בוחר מה לעשות עם הכסף שהרוויח ביושר ובזיעה, מה גם שמלמרות שכולנו די אינפנטילים, כולנו גם ילדים גדולים ואדונים לגורלם.
אבל כמשקיף מהצד מזה תקופה לא קצרה, חייב לומר שאני יכול בהחלט להבין את מה שכתב כאן תומר, גם אם הדברים לא קלים לעיכול וגם אם אני נשמע כמו איזה סבא טרחן עכשיו.
אולי אחד ההבדלים בין תומר לחלק מהחברים כאן הוא הגיל ונסיון החיים. בארץ שלנו לרכוש דירה ולהתבסס כלכלית הולך ונהיה קשה עד כדי בלתי אפשרי. צעירים, מוכשרים ככל שיהיו, אם לא יקבלו כמה מאות אלפים מכל צד של ההורים, לא יגיעו לדירה בחיים, וכנראה שגם לא לדברים אחרים. וזה רק נהייה גרוע יותר עם הזמן.
לא יודע כמה מהחברים כאן מודעים למשבר הפנסיות שמאיים על עתיד הדור שלנו. זיקנה בכבוד תהפוך בקרוב מאוד למותרות, ובדרך צריך לעזור לילדים שהמדינה הזו מקשה עליהם בשיטתיות. במצב כזה, הגם שאני בעד לחגוג את החיים ולהנות ממה שיש, חשוב שכולכם תחשבו גם על המחר. הוא יגיע מהר משאתם חושבים, ואז צריך הרבה הרבה מזומנים. בקיצור, תהנו, תקנו אבל שימו קצת בצד ואל תשרפו הכל על אודיו שמאבד את ערכו תוך דקות.
אני מפרגן בכייף לכל אחד שמרים מערכת מושקעת ויודע להוציא ממנה את המקסימום. כי הרי לא מספיק רק לקנות. צריך גם לדעת מה ואיך לשלב ולהעמיד.
נדמה לי שמתן הוא מאלה שבהחלט יודעים לעשות את זה ואפילו היטב.
ומעל לכל, כמובן שכ"א בוחר מה לעשות עם הכסף שהרוויח ביושר ובזיעה, מה גם שמלמרות שכולנו די אינפנטילים, כולנו גם ילדים גדולים ואדונים לגורלם.
אבל כמשקיף מהצד מזה תקופה לא קצרה, חייב לומר שאני יכול בהחלט להבין את מה שכתב כאן תומר, גם אם הדברים לא קלים לעיכול וגם אם אני נשמע כמו איזה סבא טרחן עכשיו.
אולי אחד ההבדלים בין תומר לחלק מהחברים כאן הוא הגיל ונסיון החיים. בארץ שלנו לרכוש דירה ולהתבסס כלכלית הולך ונהיה קשה עד כדי בלתי אפשרי. צעירים, מוכשרים ככל שיהיו, אם לא יקבלו כמה מאות אלפים מכל צד של ההורים, לא יגיעו לדירה בחיים, וכנראה שגם לא לדברים אחרים. וזה רק נהייה גרוע יותר עם הזמן.
לא יודע כמה מהחברים כאן מודעים למשבר הפנסיות שמאיים על עתיד הדור שלנו. זיקנה בכבוד תהפוך בקרוב מאוד למותרות, ובדרך צריך לעזור לילדים שהמדינה הזו מקשה עליהם בשיטתיות. במצב כזה, הגם שאני בעד לחגוג את החיים ולהנות ממה שיש, חשוב שכולכם תחשבו גם על המחר. הוא יגיע מהר משאתם חושבים, ואז צריך הרבה הרבה מזומנים. בקיצור, תהנו, תקנו אבל שימו קצת בצד ואל תשרפו הכל על אודיו שמאבד את ערכו תוך דקות.
רמקול Wilson benesch vector,
כולו מ carbon fiber גם הדרייברים,
הכל מיוצר באותה חברה,
ניטרלי מקבל את האיפיון הסאונד
של ההגברה cj premier12mono
ו cj premier14 pre.
על איזו פנסיה אתם מדברים????
יש פה חברה צעירים שהפנסיה מעניינת להם תתחת עכשיו.
זה הזמן שלהם לפוצץ.
יהיה להם עוד הרבה זמן לדאוג. עם מערכת ובלי מערכת.
ממש לא."לאחרונה פתחתי דף חדש והכל מאחורי." כתב JABAREEN'
אז אני מבין שאתה יושב עם הגב למערכת.
נסחפת מעט. אנשים מבוגרים נחזים לכאלו שיודעים מה לעשות עם כספם, הטפת מוסר צדקנית ופטרונית מהסוג שאתה מביא כאן, כזו שלמען האמת נתפסה אצלי בתחילה כסוג של סרקזם קצת לקוי מצידך, היא גם מיותרת, ודאי לא חברית. ואני מדבר מתוך פוזיציה של מי שלא מפסיק לגרד בפדחת בתמיהה מתסכלת על הכסף הזה שעולות כל הקופסאות והחוטים שמחברים ביניהן, לא מתחבר לזה, אבל להטיף למישהו שאינך מכיר שהכסף שהוא מוציא עכשיו יהיה חסר לו ל"אוכל לילדים", זה באמת מוגזם, שלא לומר חוצפה.יוסי,
מתן הוא בחור צעיר, נחמד, למרות שאינני מכיר אותו מספיק. ברמה החברית, הוא שפך והולך לשפוך הרבה כסף על המערכת. באיזה שלב הוא צריך לדאוג לבר מצוות/בת מצוות, לכסף לחתונות ולעזור לילדים (להוציא אותם מהבוץ), כל החיים.
מי כמוך יודע.
תומר
טוב,
הדיון הלך כבר למקומות אחרים לגמרי, ולמרות שאני בטוח שהכוונה של כולם פה טובה - אני לגמרי חושב שהמסר עבר ושאפשר לעזוב את חשבון הבנק של מתנוש במנוחה.
לענייננו - לא יצא לי לשמוע אף אחד משאר הרכיבים במערכת שלך, ולכן לצערי לא אוכל לעזור למרות שמאוד מסקרן לשמוע את הווילסון בנש. הרבה בהצלחה בחיפושים! אם יעזור, אתה מוזמן לקפוץ לשמוע את המערכת אצלי, למרות שאני לא יודע עד כמה זה ייתן לך מדגם על ההבדלים.