על מה אתה מדבר? נהיית גלעד ארדן או נתניהו? לוקח קרדיטים על דברים לא שלך? הקרדיט היחיד שיש לך פה זה המזומנים שנתת לי על קניית הפלאג. שב בשקט. או תבוא לביקור. ובכל מקרה, תודה כפרה עליך.אוווווווווווווו!!!!!!!! בא לציון גואל!!!
סוף סוף נכנס לך שכל לראש העקום הזה שלך. אני לקוח את הקרדיט! קפוץ לי.
שנים חפרתי לך על זה ולבסוף זה קרה.
מכתב תודה ניתן לשלוח בליווי שי סמלי.
אלוף אתה יא איש. נראה פצצה!! אני גם עוד יותר שמח שאתה שומע שיפור בביצועים של המערכת. איזה כיף!
תתחדש אחינו!!
תודה חגי.מתנוש, תתחדש ותהנה.
וואחד סטנד.
אגב, אני בדעתו של גייל.
דווקא הפטיפון בחלק הנמוך?!
יקירי,מתן,
תתחדש ותהנה!
נראה גם שהציוד מתפנק לו שם
רק על איזו אסתטיקה אתה מדבר בדיוק?
מעניין אותי מה דעתך על עבודת האלומיניום שם. הבעיה היא שבשביל זה תצטרך להצפין. ואני מניח שפעם בשנתיים מספיק לך .רציני הספרדי הזה אין ספק.אבל מה שחשוב הוא שיש לו גם פאסון,גם אסתטי,והוא גם מצויין, שזה חשוב מהשניים הקודמים...תתחדש.
תתחדש ותהנה חיפאי יקר.עוד לפני ששמעתי מוזיקה, רק כשהדלקתי את הוייס ושמעתי את ה"פק" של ההדלקה, זה היה נשמע קצת אחרת.
ם.
1. מסכים איתך ועם כולם - האסתטיקה אצלי בהחלט מוטלת בספק. אבל יש לי לב זהב. אשתי תעיד.עכשיו הבנתי למה אתה עושה ניקוי אורוות בסטנדים.
איכשהו, למרות שלא אהבתי את איך שהדברים נראו קודם - עכשיו אפילו נראה אלגנטי ומרשים מאוד.
תתחדש ותהנה! ביקור מתישהו, איכשהו.
השאלה היא, כי אני חייב להיות פארטי פופר - ב-30 אלף ש"ח, לא היה שווה לשקול החלפה של הוויס ותוספת עלות הסטנד כדי להקפיץ את הצד הדיגיטלי לאזור ה-40-70 אלף ש"ח (כן, מודע להפרש, אבל לשם אני רואה שהתקציב שלי הולך להגיע בלית ברירה), אפילו בהמשך?
אני עם הבל קנטו 3.7 שאני מאוד מאוד אוהב, אבל אני מאמין שהשדרוג הבא שלי יהיה הסורס. החלטת להסתפק באנלוג המפגר בינתיים ועם הוויס שאתה כבר אוהב?
תחדש
לגבי האסתטיקה מניח שאתה רווק
האסתטיקה אצלי בהחלט מוטלת בספק. אבל יש לי לב זהב. אשתי תעיד.
מסכים עם מתן. מעמד עושה דברים שרק מעמד יודע לעשות. זה לא רק סדר אסטטי אלא סדר בסאונד של כל המערכת. ברמה גורפת ועל כל ספקטרום הצלילים.
קשה לכמת את זה במלל. אני עשיתי כמיטב יכולתי על קצה המזלג בסקירה שעשיתי לפני כמה חודשים עם הסוליד טק.
העניין הוא שרק אחרי ששומעים לפני ואחרי מבינים...
אההה... לא. נשוי באושר ולא בעושר.תחדש
לגבי האסתטיקה מניח שאתה רווק
1. מסכים איתך ועם כולם - האסתטיקה אצלי בהחלט מוטלת בספק. אבל יש לי לב זהב. אשתי תעיד.
2. קודם כל, זה לא עלה 30,000 ש"ח. הרבה פחות. במחיר מלא לא הייתי קונה את זה. לא כי זה לא שווה, אלא כי אין לי כסף.
3. בדקתי מכשירים באזור ה- 40,000 ש"ח. לא היה שווה. אספר לך בפרטי איזה. הם היו מעניינים וליטפו נעים, אבל לא נתנו התקדמות אל מול הוייס. לא יותר, אלא שונה. כנראה שבשביל יותר אני צריך, באמת, בסביבות 70 לפחות. ובשביל זה צריך למכור עוד הרבה ארוניות. גם הוייס + 30 לא היה מתקרב לזה. על הוייס אי אפשר לקבל היום יותר מ- 10-12,000 במקרה הטוב.
4. לא משנה איזה דיגיטל הייתי קונה, זה לא היה נותן לי דברים שהארונית נותנת לי. אי אפשר להצריח בין הדברים. כמו שאי אפשר להחליף תמורה של רמקול טוב יותר, בממיר טוב יותר, כך אי אפשר להחליף את היציבות והסדר שארונית נותנת ע"י החלפת ממיר. זאת דעתי, לפחות.
השאלה היא, כי אני חייב להיות פארטי פופר - ב-30 אלף ש"ח, לא היה שווה לשקול החלפה של הוויס ותוספת עלות הסטנד כדי להקפיץ את הצד הדיגיטלי לאזור ה-40-70 אלף ש"ח