פאסון ואסתטיקה של המערכת: אני מודה - זה חשוב.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
רציני הספרדי הזה אין ספק.אבל מה שחשוב הוא שיש לו גם פאסון,גם אסתטי,והוא גם מצויין, שזה חשוב מהשניים הקודמים...תתחדש.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אוווווווווווווו!!!!!!!! בא לציון גואל!!!
סוף סוף נכנס לך שכל לראש העקום הזה שלך. אני לקוח את הקרדיט! קפוץ לי.
שנים חפרתי לך על זה ולבסוף זה קרה.
מכתב תודה ניתן לשלוח בליווי שי סמלי.

אלוף אתה יא איש. נראה פצצה!! אני גם עוד יותר שמח שאתה שומע שיפור בביצועים של המערכת. איזה כיף!
תתחדש אחינו!!
על מה אתה מדבר? נהיית גלעד ארדן או נתניהו? לוקח קרדיטים על דברים לא שלך? הקרדיט היחיד שיש לך פה זה המזומנים שנתת לי על קניית הפלאג:). שב בשקט. או תבוא לביקור. ובכל מקרה, תודה כפרה עליך.

מתנוש, תתחדש ותהנה.
וואחד סטנד.

אגב, אני בדעתו של גייל.
דווקא הפטיפון בחלק הנמוך?!
תודה חגי.
אי אפשר לשים את הפטיפון על הסטנד החדש כי הוא גדול מדי. צריך את הפלטה המיוחדת שלהם שעולה עוד איזה 3000 יורו לפני משלוח. גדול עלי. בהזדמנות. חוץ מזה, הסטנד הקיים של הפטיפון הוא ברמה גבוהה גם כן. חוץ מזה2, אם הייתי שם את הפטיפון במדף העליון - גם אם היה מקום - אז הוא היה גבוה מדי ומסתיר כבר את הטלויזיה. אבל זה יקרה מתישהו, ככל הנראה.

מתן,
תתחדש ותהנה! :בעד:
נראה גם שהציוד מתפנק לו שם :D:בעד::בעד:
רק על איזו אסתטיקה אתה מדבר בדיוק? :p
יקירי,
א. תודה.
ב. אסתטיקה היא דבר יחסי. יחסית למה שהיה קודם זה *מאד* אסתטי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
רציני הספרדי הזה אין ספק.אבל מה שחשוב הוא שיש לו גם פאסון,גם אסתטי,והוא גם מצויין, שזה חשוב מהשניים הקודמים...תתחדש.
מעניין אותי מה דעתך על עבודת האלומיניום שם. הבעיה היא שבשביל זה תצטרך להצפין. ואני מניח שפעם בשנתיים מספיק לך :).

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
האמת שישנה מסעדה יחסית פשוטה אוכל ביתי שנקראית פל ים קיבלתי המלצות חמות...אז הכל פתוח בשנה הזו:)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
עוד לפני ששמעתי מוזיקה, רק כשהדלקתי את הוייס ושמעתי את ה"פק" של ההדלקה, זה היה נשמע קצת אחרת.
ם.
תתחדש ותהנה חיפאי יקר.
לפי הנל, אתה מעבר לשיא החירפון;):p

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
אסתטיקה עניין של טעם,
בעיניי שילוב מנצח,
המונובלוקים בעיקר,
כנראה המתינו הרבה זמן,
למשכנם החדש והמפנק,
כל הכבוד על התעוזה שבהחלטה,
תהנה מכל רגע שיש לך,
כי החיים עשויים מרגעים.

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
עכשיו הבנתי למה אתה עושה ניקוי אורוות בסטנדים.
איכשהו, למרות שלא אהבתי את איך שהדברים נראו קודם - עכשיו אפילו נראה אלגנטי ומרשים מאוד.

תתחדש ותהנה! ביקור מתישהו, איכשהו.

השאלה היא, כי אני חייב להיות פארטי פופר - ב-30 אלף ש"ח, לא היה שווה לשקול החלפה של הוויס ותוספת עלות הסטנד כדי להקפיץ את הצד הדיגיטלי לאזור ה-40-70 אלף ש"ח (כן, מודע להפרש, אבל לשם אני רואה שהתקציב שלי הולך להגיע בלית ברירה), אפילו בהמשך?

אני עם הבל קנטו 3.7 שאני מאוד מאוד אוהב, אבל אני מאמין שהשדרוג הבא שלי יהיה הסורס. החלטת להסתפק באנלוג המפגר בינתיים ועם הוויס שאתה כבר אוהב?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
עכשיו הבנתי למה אתה עושה ניקוי אורוות בסטנדים.
איכשהו, למרות שלא אהבתי את איך שהדברים נראו קודם - עכשיו אפילו נראה אלגנטי ומרשים מאוד.

תתחדש ותהנה! ביקור מתישהו, איכשהו.

השאלה היא, כי אני חייב להיות פארטי פופר - ב-30 אלף ש"ח, לא היה שווה לשקול החלפה של הוויס ותוספת עלות הסטנד כדי להקפיץ את הצד הדיגיטלי לאזור ה-40-70 אלף ש"ח (כן, מודע להפרש, אבל לשם אני רואה שהתקציב שלי הולך להגיע בלית ברירה), אפילו בהמשך?

אני עם הבל קנטו 3.7 שאני מאוד מאוד אוהב, אבל אני מאמין שהשדרוג הבא שלי יהיה הסורס. החלטת להסתפק באנלוג המפגר בינתיים ועם הוויס שאתה כבר אוהב?
1. מסכים איתך ועם כולם - האסתטיקה אצלי בהחלט מוטלת בספק. אבל יש לי לב זהב. אשתי תעיד.
2. קודם כל, זה לא עלה 30,000 ש"ח. הרבה פחות. במחיר מלא לא הייתי קונה את זה. לא כי זה לא שווה, אלא כי אין לי כסף.
3. בדקתי מכשירים באזור ה- 40,000 ש"ח. לא היה שווה. אספר לך בפרטי איזה. הם היו מעניינים וליטפו נעים, אבל לא נתנו התקדמות אל מול הוייס. לא יותר, אלא שונה. כנראה שבשביל יותר אני צריך, באמת, בסביבות 70 לפחות. ובשביל זה צריך למכור עוד הרבה ארוניות. גם הוייס + 30 לא היה מתקרב לזה. על הוייס אי אפשר לקבל היום יותר מ- 10-12,000 במקרה הטוב.
4. לא משנה איזה דיגיטל הייתי קונה, זה לא היה נותן לי דברים שהארונית נותנת לי. אי אפשר להצריח בין הדברים. כמו שאי אפשר להחליף תמורה של רמקול טוב יותר, בממיר טוב יותר, כך אי אפשר להחליף את היציבות והסדר שארונית נותנת ע"י החלפת ממיר. זאת דעתי, לפחות.

קפהשחור

חבר מתחיל
מעורבות
1
נקודות
1
תחדש
לגבי האסתטיקה מניח שאתה רווק

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
תחדש

האסתטיקה אצלי בהחלט מוטלת בספק. אבל יש לי לב זהב. אשתי תעיד.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מסכים עם מתן. מעמד עושה דברים שרק מעמד יודע לעשות. זה לא רק סדר אסטטי אלא סדר בסאונד של כל המערכת. ברמה גורפת ועל כל ספקטרום הצלילים.
קשה לכמת את זה במלל. אני עשיתי כמיטב יכולתי על קצה המזלג בסקירה שעשיתי לפני כמה חודשים עם הסוליד טק.
העניין הוא שרק אחרי ששומעים לפני ואחרי מבינים...

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
מסכים עם מתן. מעמד עושה דברים שרק מעמד יודע לעשות. זה לא רק סדר אסטטי אלא סדר בסאונד של כל המערכת. ברמה גורפת ועל כל ספקטרום הצלילים.
קשה לכמת את זה במלל. אני עשיתי כמיטב יכולתי על קצה המזלג בסקירה שעשיתי לפני כמה חודשים עם הסוליד טק.
העניין הוא שרק אחרי ששומעים לפני ואחרי מבינים...

כלומר מבחינתך מעמד המעמד בעינו עומד?

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תחדש
אההה... לא. נשוי באושר ולא בעושר.
לגבי הקיר, יש כאלה שאפילו חושבים שזה נראה לא רע, אגב. לגבי הכבלים שמאחורי הסטנדב אין עוררין על כך שזה מכוער.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
מתנוש, תיאלץ עכשיו לשנות את האווטאר שלך, גוועלד.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
כולם מברכים ואני היחיד שכועס !
אם לא היית קונה את המעמד ,יא מניוק
היום הוא היה נמצא אצלי.
.
על זה נאמר בפרקי אבות ״ אין אדם שאין לו שעה ואין דבר שאין לו מקום״
סחטיין עליך, תהנה , מכל הלב.

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
1. מסכים איתך ועם כולם - האסתטיקה אצלי בהחלט מוטלת בספק. אבל יש לי לב זהב. אשתי תעיד.
2. קודם כל, זה לא עלה 30,000 ש"ח. הרבה פחות. במחיר מלא לא הייתי קונה את זה. לא כי זה לא שווה, אלא כי אין לי כסף.
3. בדקתי מכשירים באזור ה- 40,000 ש"ח. לא היה שווה. אספר לך בפרטי איזה. הם היו מעניינים וליטפו נעים, אבל לא נתנו התקדמות אל מול הוייס. לא יותר, אלא שונה. כנראה שבשביל יותר אני צריך, באמת, בסביבות 70 לפחות. ובשביל זה צריך למכור עוד הרבה ארוניות. גם הוייס + 30 לא היה מתקרב לזה. על הוייס אי אפשר לקבל היום יותר מ- 10-12,000 במקרה הטוב.
4. לא משנה איזה דיגיטל הייתי קונה, זה לא היה נותן לי דברים שהארונית נותנת לי. אי אפשר להצריח בין הדברים. כמו שאי אפשר להחליף תמורה של רמקול טוב יותר, בממיר טוב יותר, כך אי אפשר להחליף את היציבות והסדר שארונית נותנת ע"י החלפת ממיר. זאת דעתי, לפחות.

אה, תראה. שמעתי את ההבדל - עושה הבדל, אין ויכוח. השאלה שלי אחרת - האם הסכום הזה לא צריך להגיע.. אח"כ. כלומר, להשכיב עכשיו גם 17K על סטנד זה לא מעט כסף, ובין החלפה של כבל לבין סטנד, יכול להיות שהייתי הולך על הסטנד באמת - אבל במצב שלך, עם הצד האנלוגי מושקע מכל כיוון והדיגיטלי איפשהו שם בעבר, לא'דע. נראה לי שהייתי עושה קודם את זה ואז סטנד. דיון תיאורטי מן הסתם, אבל בוא נעשה את זה יותר מעניין.

לגבי סורס. כאמור, לא שמעתי את הוויס, אבל את ה-DCS דביוסי שמעתי וגם את ה-MSB ANALOG DAC. הרבה יותר טובים מהבל קנטו שלי - ויחסית, נגיד, במחירים שפויים של 55-60 אלף ש"ח. אח"כ זו עוד קפיצה היסטרית

חוצמזה, ברור. שלח פרטית, או תתקשר. מעניין למה השווית. אני יודע רק על הלמפיזטור.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תתחדש ותהנה. קנית את הסטנד הכי טוב שכסף יכול לקנות.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
השאלה היא, כי אני חייב להיות פארטי פופר - ב-30 אלף ש"ח, לא היה שווה לשקול החלפה של הוויס ותוספת עלות הסטנד כדי להקפיץ את הצד הדיגיטלי לאזור ה-40-70 אלף ש"ח

למה כזה זילזול ל-weiss? זה אחד הממירים הטובים שיש, זכה ל-reference סטטוס בכל מגזין אודיו, בנוי ונשמע מעולה (אם כי אני בסופו של דבר לא קניתי אותו)

ran_carney

אוהב את התחום
מעורבות
118
נקודות
43
חלילה, לא זלזלתי בוויס. יותר מזה, אמרתי, לא האזנתי לו. עם זאת, מה לעשות, יש טובים יותר - בהכרח. גם מתנוש לדעתי מבין את זה, ולכן גם התחיל לרחרח - כנ"ל אני.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור