al2813
אוהב את התחום
- מעורבות
- 168
- נקודות
- 43
אנחנו קרובים לסיומו של שיפוץ נרחב של ביתנו. כחלק מהשיפוץ חדר האודיו הישן שלי יעבור שינוי משמעותי. החדר החדש יהיה גדול יותר (אזור ההאזנה יהיה 5x3,5) ואני מתכוון לרהט את החדר ולטפל בו אקוסטית על מנת להוציא ממנו את המקסימום שאוכל באמצעים העומדים לרשותי. השיפוץ יסתיים עוד כחודש וחצי אבל אני כבר מתחיל לחשוב על עיצוב החדר והבעיה הראשונה שבה נתקלתי היא חוסר הסימטריה בין שני הצדדים.
כמו שאתם יכולים לראות בתמונה בצד ימין הרחוק (וזהו המקום שבו אציב את הרמקולים) יש בליטה. אני מעריך את העומק ב-15 עד 20 סנטימטרים. הקירות כמובן לא נראים כאן אבל הם ימתחו בדיוק באותה הצורה שניתן לראות בתמונה. איני מומחה לאקוסטיקה אבל נראה לי שהבליטה הזאת תשפיע על הסאונד בשל חוסר הסימטריה אבל אין לי מושג עד כמה והאם יש דרך לצמצם או לבטל את ההשפעה של הבליטה.
כמו שאתם יכולים לראות בתמונה בצד ימין הרחוק (וזהו המקום שבו אציב את הרמקולים) יש בליטה. אני מעריך את העומק ב-15 עד 20 סנטימטרים. הקירות כמובן לא נראים כאן אבל הם ימתחו בדיוק באותה הצורה שניתן לראות בתמונה. איני מומחה לאקוסטיקה אבל נראה לי שהבליטה הזאת תשפיע על הסאונד בשל חוסר הסימטריה אבל אין לי מושג עד כמה והאם יש דרך לצמצם או לבטל את ההשפעה של הבליטה.