אה, זה פריט מיוחד מכמה בחינות.
זהו מגבר כוח שפופרתי Citation II של הארמן קארדון - המכשיר הזה הוא משנת 1959 - כמעט בן 65 היום.
זה פיסת ווינטאג' הראשונה שנכנסה אליי לפני כ-20 שנה - באותה נקודת זמן הוא היה "רק" בן 45.
"התגלגתי" אליו בעקבות תובנה והחלטה שאני רוצה לעבור להגברה שפופרתית וחיפשתי מגבר כוח שיצליח להניע רמקולים שהיו לי אז CREMONA של סונוס פאבר.
היה נדרש מגבר חזק עם יכולת דחיפה רצינית וכל האופציות המודרניות היו יקרות. בצעד לא שגרתי (ובהמלצת חבר יקר) זימנתי לבדיקה בביתי את הסיטיישן - הוא היה נראה קצת מרופט אבל הפתיעה עם ביצועים מעולים ותוצאה שלא מביישת שום ציוד מודרני.
אחרי זה כמובן פוזרה עליו אבקת קסם של מיכאל 845, טופל כל מה שהיה דרש ריענון, שפצור קוסמטי, שפופרות חדשות ועוד כמה פצ'פקעס.
הוא שירת בתור מגבר עיקרי תקופה ארוכה מאוד ובמשך השנים דחף את קרמונות, את ROGERS BBC MONITORS וגם L300 של JBL.
עבור LA SCALA הוא OVERKILL מבחינת הספק - ושם מגברים יותר חלשים ועדינים יותר מספקים עונג רב יותר.
אז היום הוא לא מחבור לכן כמובן לא נסקר בכתבה.
בזמנו מגבר הזה יחד עם L300 ועוד כמה דברים הוצג בחדר "ווינטאג'" בתערוכה בכפר המכביה - אני זוכר שאנשים רבים נהנו מהסאונד עד כדי ברמה שלא רצו ללכת
אני חושב שיש לי באיזה מקום תמונה מאז - צריך לחפש ב-NAS...