הסטרימר צריך רק להעביר את המידע הדיגיטלי לדאקהאם יש הצדקה לשדך DAC ברמה גבוהה לסטרימר סטנדרטי או שצריך להשקיע בסטרימר באותה העלות?
מה יחס העלויות המומלץ?
יש לי mibox של שיומי שמשמש אותי גם למוסיקה וגם לנטפליקס וקודי ואני חושב לחבר לו DAC לינגון איכותי של קבצי flac וטידל
הסטרימר צריך רק להעביר את המידע הדיגיטלי לדאק
הרכיב הקריטי זה הדאק
השאלה איך תחבר את השיאומי לדאק.
עד כמה שידוע לי יש לו רק יציאת hdmi
אהבתי את ההחלטיות בניסוח תשובתך.הסטרימר צריך רק להעביר את המידע הדיגיטלי לדאק
הרכיב הקריטי זה הדאק
השאלה איך תחבר את השיאומי לדאק.
עד כמה שידוע לי יש לו רק יציאת hdmi
לדעתי עדיף סטרימר איכותי שכולל בתוכו גם DAC איכותי שמאפשר גם חיבור למקורות אחרים..
כמובן התקציב בהתאם
כלומר הדאק שתוכל לחבר אליו יקבל מקסימום 44השיומי יודע להוציא אודיו ב usb ולהפתעתי הטובה מוציא ב -44.1 (כלומר ללא upsampling ל 48)
ברוראהבתי את ההחלטיות בניסוח תשובתך.
רק שאני חושב שהסטרימר מעביר רק מידע כמו שהרמקול רק מנגן מה שהמגבר מעביר לו.
מניסיוני, הסטרימר חשוב מאוד, לאייכות הסופית, ולכן יש ההבדלים משמעותיים בתוצאה עם סטרימרים שונים.
היה פה בלוחות
bluesound node
גם דאק וגם סטרימר. איכותי ובמחיר נוח.
זאת אינה דיעה, זה מהניסיון שלי.ברור
לא התנסחתי נכון
הכוונה היתה שקודם הדאק צריך לתמוך בקבצי hi res , dsd ואז הסטרימר צריך רק להעביר לו את המידע
אם תיקח שני סטרימרים שמוציאים נניח dsd באותו הקצב עם אותו דאק לא יהיה הבדל בסאונד (לפחות לפי נסיוני)
אין לי כוונה להתווכח עם אלו שמאמינים שכבל usb עושה הבדל בסאונד אני שייך לאלו שחושבים שלא אבל מכבד את דעתם ברוח ממשלת האחדות
זה לא עניין של דעה בכלל! יש הבדל שמיע וממש לאחרונה החלפתי כבל דיגיטלי בין הסטרימר לדאק שלי אחרי שבדקתי וההבדל היה כזה שלא השאיר לי ברירה אלה להחליף. מעבר לכך, ממש לא מזמן (בעקבות פוסט פה בפורום) שמתי את הסטרימר על משכחים רק כדי לבדוק ורק בגלל שהיו לי כאלה בבית וההבדל היה כל כך משמעותי וכלכך נוגד כל היגיון שממש נהנתי לשים ולהוריד כדי לשמוע שוב ושוב איך דבר שנראה כל כך שולי עושה כזה הבדל.ברור
לא התנסחתי נכון
הכוונה היתה שקודם הדאק צריך לתמוך בקבצי hi res , dsd ואז הסטרימר צריך רק להעביר לו את המידע
אם תיקח שני סטרימרים שמוציאים נניח dsd באותו הקצב עם אותו דאק לא יהיה הבדל בסאונד (לפחות לפי נסיוני)
אין לי כוונה להתווכח עם אלו שמאמינים שכבל usb עושה הבדל בסאונד אני שייך לאלו שחושבים שלא אבל מכבד את דעתם ברוח ממשלת האחדות
אצלי מחוברים השיאומי מיהבוקס וסטרימר פיוניר אנ 50.
שניהם מחוברים לדאק של תדי שהוא טוב משמעותית מהדאק שבפיוניר.
בהשוואה בין השיאומי לפיוניר הפיוניר נשמע טוב יותר וזה אומר שלפחות אצלי בבית, הסטרימר משמעותי לאיכות הצליל.
אריה
אין לי בעיה עם הנסיון שלךזאת אינה דיעה, זה מהניסיון שלי.
שוב, לא מתווכח עם אלו ששומעים הבדליםזה לא עניין של דעה בכלל! יש הבדל שמיע וממש לאחרונה החלפתי כבל דיגיטלי בין הסטרימר לדאק שלי אחרי שבדקתי וההבדל היה כזה שלא השאיר לי ברירה אלה להחליף. מעבר לכך, ממש לא מזמן (בעקבות פוסט פה בפורום) שמתי את הסטרימר על משכחים רק כדי לבדוק ורק בגלל שהיו לי כאלה בבית וההבדל היה כל כך משמעותי וכלכך נוגד כל היגיון שממש נהנתי לשים ולהוריד כדי לשמוע שוב ושוב איך דבר שנראה כל כך שולי עושה כזה הבדל.
מכך אני מניח ודי בביטחון שסטרימר איכותי ייתן תוצאה הרבה יותר טובה מסטרימר לא איכותי אף על פי שלא ניסיתי אף סטרימר חוץ מזה שיש לי.
ההבדל הוא לא באזניים, ההבדל הוא במערכת, במערכת לא שקופה לא תשמע את כל הניואנסים וההבדלים ולכן יש את הוויכוחים האלה, זאת גם הסיבה שרכיבים צריכים להיות כולם באותה רמה כי אין שום טעם לשים למגבר אינטגרייטד פשוט (בלי לציין מותגים ודגמים) עם זוג רמקולים פשוטים כבל חשמל אודין של נורדוסט, לא ישמעו את ההבדל!שוב, לא מתווכח עם אלו ששומעים הבדלים
אני בדקתי המון רכיבים ולעולם לא שמעתי הבדל בכבלים דיגיטלים וגם בכבלי חשמל לכן לא השקעתי בזה מעבר לכבל שיהיה בנוי טוב
מי ששומע הבדל ברור שישקיע
כתוב כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות
אולי גם כשם שהאוזניים שונות כך השמיעה שונה.
זה ויכוח מיותר שממלא את כל הפורומים ברשת בלי סוף
כנראה שיש דברים מעבר למה שאנחנו מבינים
יש לי סט סביב 80000 שחההבדל הוא לא באזניים, ההבדל הוא במערכת, במערכת לא שקופה לא תשמע את כל הניואנסים וההבדלים ולכן יש את הוויכוחים האלה, זאת גם הסיבה שרכיבים צריכים להיות כולם באותה רמה כי אין שום טעם לשים למגבר אינטגרייטד פשוט (בלי לציין מותגים ודגמים) עם זוג רמקולים פשוטים כבל חשמל אודין של נורדוסט, לא ישמעו את ההבדל!
יש לי סט סביב 80000 שח
החלפתי כבלי usb וכבלי מתח במחירים פסיכים מול כבל במחיר סביר לא שמעתי הבדל
שנים שאני שומע הדגמות תאמין לי כל היבואנים בארץ ניסו להוכיח לי אבל אני לא שומע
אולי סוג של נכות לא יודע בכל מקרה ביטוח לאומי לא מכיר בזה