זה הדבר המקומם ביותר שאפשר לעשות: לתקוע בפקקים ולגרום נזקים -- החל בעצבים והרגשה פיסית לא נוחה וכלה באיחור לפגישות ולפעמים הפרעה להצלת נפשות או ללידות -- לאנשים שאינם גורם לסכסוך, שאינם בהכרח מעורבים, ולאו דווקא יש להם עניין בנושא.
בכל פעם שאיזה שמ*ק החליט לחסום כבישים, זה עורר אותי נגדו, גם אם לפני כן חשבתי שמה שהוא רוצה לקדם הוא "נכון" "צודק" וכאלה. סביר שייש עוד אנשים כמוני בעניין זה, ושהאמצעי הזה עובד הפוך מהרצוי.
די עם תרבות הענשת לא מי שאשם!
עמיר
עמיר לצערי ,עידון המחאה לרמת המיילים לכנסת ופקס לנוגעים בדבר הם עניין שבשיגרה ועובדתית לא עשה כלום.
כנראה שזה לא מספיק חשוב לך או לאנשים עם דיעה כמו שלך בנוגע לעניין זה (או אחר...).
ואסביר - אם הרי עכשיו הממשלה היתה מוציאה חוק שנוגע אליך אישית נניח שבת זוגתך שתבדל תחוייב ללבוש רעלה ולבוש צנוע,
אז היית שוקל "אולי באמת כדאי להתקע בפקק"
ואם נניח "כל בן הבכור היאורה תשכליהו" אז בטוח היית מוכן לעמוד בפקק ולאחר לפגישות שבסדר יומך.
אבל שמדובר במחאה שהיא נראית אולי שולית אתה כבר לא מוכן לסבול...
ואם תבחן טוב את הדברים ,מה שקורה לנו במדינה היא תחילתה של התפוררות...כן אני יודע שזה נשמע אפקוליפסי אבל תראה לאן הגענו בעשרים שנה האחרונות..
בטחון לאומי ופנימי-פקקט,אוייבנו מזהים את התפוררות תרצה או לא ,זה לא אותו ערבי פלאח ,היום האוייבים שלנו מזהים את החולשות ואחת החולשות זה חוסר היכולות שלנו להתנגד למחות.
מינויים הזויים במשטרה,בריונות שוטרים,איפוטנציה מוחלטת לפשע המאורגן.
כלכלה- העשירים הלכו וניהיו עשירים יותר,המחייה כאן התייקרה ,מלא עניים...נקרע הלב לראות חדשות ואת אותם מסכנים מפשפשים בפחי אשפה בשווקים ...
נגיד שכביכול הכי טוב בעולם זורק אימרות אוויליות מדי יום לנוכח הבועה ההולכת וגדלה ...והוא פשוט לא מבין שזה לא הבועה זה מה שמעניין,מה שמעניין זה שרוב האוכלסייה לאט לאט היא מחוץ לבועה ..היא רק יכול לבהות בבועה ולא להשתתף במשחק - כי במחיר חודש שכירות באיזור ז' ,אם חד הורית צריכה לעבוד בזנות כדי לעמוד בתשלומים.
ועוד כל מיני הנפצות בסגנון אשמתם של הורים לזוגות צעירים שמעוניינים לקנות לילדהם בתים...
רווחה- אלימות ,נשים נרצחות,אימהות רוצחות,אבות רוצחים - טירוף!!
תראה את מה שקורה בפוליטקה-שרים נכנסים ויוצאים מהכלא (ועוד יחזרו להנהגה),שרים בממשלה שחוברים/באים למשפחות פשע,שר שמבריח סמים,שרה מזייפת תעודות השכלה גבוהה,נשיא שחשוד באונס ולא אחד,ראש ממשלה חשוד בשוחד,שר שגונב מניצולי שואה ,שר עם האשמות בהטרדה מינית,מינויים קרובים ועוד ועוד ועוד...
אני יכול לרשום עוד המון המון דוגמאות אבל אתה כבר מודע למה שקורה - בדיוק כמו כל אזרח
במדינה שלנו שקם בבוקר ומרגיש מרומה מרגיש שמשהו לא מתנהל נכון...
אלא אם כן אתה איש פשע או עובד בשחור.
פולטיקאי מלוכלך אצלנו זה לא תפוח רקוב,אני מאמין שאנשים במסגרת הוגנת,בטח ובטח נבחרי העם ושיש חוקים ברורים ואנשים טובים,הסיכוי להתקל באנשים כאלה הוא אפסי ,אבל כנראה שזו הרוח הנושבת במסדרוניתהם - אין מה לעשות ,לא סביר שבבית הנבחרים נמצא עברות מסוג זה.
איפה המדינה ואיפה החזון???????????????
בקיצור- כצאן לטבח...היינו וכך נשאר