טוב......מה אתה רוצה?......אתה "ילד עם שמיעה בתולית" בעולם של המבוגרים כאן.צפה בקובץ המצורף 47715 שימוש באוזניות שסופקו עם ה A70.
לא נגעתי בשום ערך, ברירת מחדל.
אכן יש חשיבות לציוד, בלינק שצרפת הצלחתי לשמוע בלי בעייה וצליל נקי עד 14 קילו (תדר נמוך מ 13 הרץ) (בן 62 )אסור כמובן לשמוע שום תדר נוסף , יתכן והמגבר של הטלפון מעוות או האוזניה.......אני מקווה שזה לא BlueTooth רצוי "אוזניה פשוטה עם כבל" ......בבדיקה זו צריך להשתמש בציוד איכותי כדי לשקף "את האמת"......אני השתמשתי באוזניה Sennheiser HD600
שלום
תמיד סיקרן אותי לדעת היכן xxx שלי ממוקמם ביחס לאחרים. אני בן 48 וכמעט ולא מצליח לשמוע מעבר ל 12.5kHz. בדקתי בעזרתה של אשתי ובכל פעם שהיא לחצה על PLAY מיד הגשתי בצליל של 16 קילו, אבל זה הצריך מאמץ וריכוז.
לא כל כך קשור לעניין הטינטון אבל קשור לאוזניות, לדעתי אני שומע היום רק עד 14.5 KHz בגלל פגיעה בשמיעה עקב ווליומים אדירים שהייתי שומע ובעיקר באוזניות.
בהמון השוואות A/B שבצעתי לעצמי כאשר ההחלפה היא מיידית (עם ממסר יעודי) הכי קל לזהות הבדלים בציוד עם רעש לבן........רעש לבן בווליום גבוה הוא "מזמבר" שמיעה רציני ובעיקר בתדרים הגבוהים.
לחברים הצעירים - שמרו על האוזניים שלכם !! למען שכשיהיה לכם כסף....ברבות השנים....ותוכלו לרכוש "אחלה מערכת" תוכלו גם באמת להנות ממנה ולא רק מהמראה המצודד שלה.
אתה חושב שהנאה ממערכת זה איזה תדרים המאזין שומע וזהו?
אריה
אין קשר לבריאות.איפה היית כשהייתי צעיר, חברים צעירים: זה הפוסט הכי חשוב שתקראו בחיי האודיופיליה שלכם!
באמת אריה ?!?!?!? מדובר על בריאות, למה התגובה הזאת?
לא שמעתי באוזניות בכלל מאז תקופת הצבא. בכללי ,העוצמה של הטינטון המעצבן הזה משתנה, כשאני עייף יותר הוא מתעצם. אממה מבחין בשנייה באם המקור הוא מחשב או נגןשיואו רונן זה בדיוק מה שקרה לי שהתחיל אצלי הטינטון שזה היה בתקופת מסכי ה CRT (שפופרות) ולקחתי את הטלוויזיה לשתי מעבדות שהחליפו אוסצילטורים שיוצרים את התדר הזה וזה לא עזר, החלפתי טלוויזיות, בזבזתי כסף ואז הגיעו המסכים השטוחים והבנתי שזה אצלי באוזן, בדיקות אין ספור ללא ממצאים, כדורים מכדורים שונים בעיקר SSRI שטוענים שעוזרים-בולשיט, תופעות לוואי והטינטון המשיך, ביו פידבק-חחח, מכה שלא כתובה ונראה לי שהרבה מהאופי החרא שלי קשור לכך.
האם שמעת הרבה דרך אוזניות בתקופה ההיא ?
לא רע ......אם כך אתה יכול להנות מתדרי הבס של העטלפיםroberts עשיתי בדיקה עם הלינק,שצירפת דרך מחשב ביתי מעפן עם כרטיס קול מובנה ואוזניות ultrasone hfi-450 ומעדכן אותך,שעד 15 קילוהרץ שומע צליל ברור ומגיע עד 18.2 קילוהרץ בריכוז גבוהה.
אתה לא רציני אתה, אם ה BMW שלך אתה מגיע להרבה יותר......
אתה לא רציני אתה, אם ה BMW שלך אתה מגיע להרבה יותר......
נמר, תגיד משהו.....אני אוהב, ממש אוהב לשמוע בווליומים שקורעים את האוזניים והבטן....בעייני/אוזני זה כיף ....איך אתה בעניין הזה? , האם גם אתה "אוהב ווליומים" ?.....כמובן עם המוסיקה הנכונה.
רוברט, הבטחתי... אז מקיים.
אגב, אין לי מושג תכלס מה אומר הגרף.
(דהיינו מה מציינים המספרים).
מכון שמר.
X אוזן שמאל.
O אוזן ימין.
מהשמיעה או מאיפה שאתה משתין ?דווקא הבודק התפעל.
מהשמיעה או מאיפה שאתה משתין ?