לא עניין של משקה. ומעבר לסתם פילוסופיה.בוודאי, אבל רק אם היין שלו קטן....יגידו הפסיכולוגים
בן 32 הוא סוג של ינוקא במושגים אודיופיליים.......20 KHz סחתיין.....תהנה עכשיו מהאוברטונים של המצילות לפני שתגיעהגעתי עד ל 20khz ומנגד עד ל15hz ופשוט קיבלתי סחרחורת
בן 32
בן 32 הוא סוג של ינוקא במושגים אודיופיליים.......20 KHz סחתיין.....תהנה עכשיו מהאוברטונים של המצילות לפני שתגיע
לגיל 50-60
בן 46(יום הולדתי לפני שבועיים) שומע עד 16 בווליום סביר. שומע איזה טינטון מעצבן שמזכיר את הרעש מטלביזיות שפופרת כאשר לא הייתה כניסה מחוברת(תמונת שלג בווליום נמוך)
אצלי שעוני הגז שבבניין מווברצים ב200HZ . מעצבן ביותר.
אתה חושב שהנאה ממערכת זה איזה תדרים המאזין שומע וזהו?לא כל כך קשור לעניין הטינטון אבל קשור לאוזניות, לדעתי אני שומע היום רק עד 14.5 KHz בגלל פגיעה בשמיעה עקב ווליומים אדירים שהייתי שומע ובעיקר באוזניות.
בהמון השוואות A/B שבצעתי לעצמי כאשר ההחלפה היא מיידית (עם ממסר יעודי) הכי קל לזהות הבדלים בציוד עם רעש לבן........רעש לבן בווליום גבוה הוא "מזמבר" שמיעה רציני ובעיקר בתדרים הגבוהים.
לחברים הצעירים - שמרו על האוזניים שלכם !! למען שכשיהיה לכם כסף....ברבות השנים....ותוכלו לרכוש "אחלה מערכת" תוכלו גם באמת להנות ממנה ולא רק מהמראה המצודד שלה.
האינפורמציה של האמביינט (אווירה), הבמה ואפקטי הסטריאו נמצאת בתדרים הגבוהים ומכאן חשיבותם (אכן לא בתדרים הסופר גבוהים אלא רק הגבוהים).אתה חושב שהנאה ממערכת זה איזה תדרים המאזין שומע וזהו?
אריה
אתה טועה בגדול בכל מה שקשור בהנאה ממוסיקה.האינפורמציה של האמביינט (אווירה), הבמה ואפקטי הסטריאו נמצאת בתדרים הגבוהים ומכאן חשיבותם (אכן לא בתדרים הסופר גבוהים אלא רק גבוהים).
ההבדלים בתוצאות עקב ווליומים שונים בבדיקה או מיקום שונה של האוזניה על הראש ?אני בן 50 וחצי. ניסיתי כמה טסטים וקיבלתי תוצאות מ 14.5 עד 17 קילוהרץ.
לא יודע למה אתה מתכוון בסרטוני בדיקה, יש אתרים באינטרנט שיש בהם אוסילטור (לינק), הכי טוב להשתמש בהם.ההבדלים התקבלו בין סרטוניי בדיקה שונים ללא שינוי בווליום או מיקום אוזניות על הראש. איזה מהם יותר אמין,-אלוהים יודע ???
אל תשמח כל כך מהר, גם אני שומע באתר הזה עד 16 ק״ה אבל זה לא נכון.וואוו !!!..... אני מרוצה מעצמי !!! בניגוד למה שכתבתי בעבר שאני שומע עד 14.5 KHz באתר הזה שיש בו Tone אוסילטור (לינק) אני שומע עד 16.7 KHz .......ואני חתייאר בין 60 !!!
.......הולך עכשיו לבדוק את עצמי...... אולי בכל זאת אוכל לשמוע אינטרקונקטים
בני אדם - תעשו את הבדיקה ותעדכנו את הפורום.....שוב פעם (הלינק) לאוסילטור !!!......ותוודאו שהאוזניה שאתם משתמשים בה מספיק איכותית, ולא מופעל האקוולייזר במחשב/מערכת/סלולרי.
אסור כמובן לשמוע שום תדר נוסף , יתכן והמגבר של הטלפון מעוות או האוזניה.......אני מקווה שזה לא BlueTooth רצוי "אוזניה פשוטה עם כבל" ......בבדיקה זו צריך להשתמש בציוד איכותי כדי לשקף "את האמת"......אני השתמשתי באוזניה Sennheiser HD600אל תשמח כל כך מהר, גם אני שומע באתר הזה עד 16 ק״ה אבל זה לא נכון.
עשיתי את הבדיקה באייפון ולדעתי התדר לא נקי כך שגם בגבוהים נשמע תדר נמוך יותר שמטעה וגורם לתחושה ששומעים את הגבוהים.
אריה