זה נכון כמו שמשאית לא תתקשה להוביל מכתבים ועדיין משתמשים ברכב מסחרי בשביל לשנע מכתבים מעיר לעיר...מצד שני, מערכת שיודעת להשמיע תזמורת שלמה כמו שצריך לא תתקשה להעביר כל סגנון אחר.
מתקשה עם הדוגמא.זה נכון כמו שמשאית לא תתקשה להוביל מכתבים ועדיין משתמשים ברכב מסחרי בשביל לשנע מכתבים מעיר לעיר...
ארז
מתקשה עם הדוגמא.
ראה הודעתי הקודמת.למה ?
מי ששומע ג'אז צריך מערכת שיודעת להעביר תזמורת שלמה (מוזיקה קלסית ) ?
אני רואה שכתבת "מערכת נכונה מנגנת הכל".
זאת לא השאלה.
השאלה היא האם מערכת המיועדת לנגן ג'אז ומסבה לבעליה עונג רב בניגון ג'אז, היא לא מערכת נכונה עבורו ועבור הייעוד שלה ?
העובדה שהיא לא מנגנת כהלכה תזמורת שלמה פוסלת אותה או מעידה שהיא "לא נכונה"?
זאת הייתה הכוונה באנלוגיה למשאית שיכולה לשנע מכתבים מעיר לעיר במקום מסחרית ייעודית...
ארז
רק אני שמתי לב שהחבר הצבעוני והקולח מתנוש הפך לקורא פסיבי?
ובכל זאת,לא בטוח שסט נמדד ביכולתו לנגן הכול...
בנטלי לא תככב בנסיעה במדבר,והאמר פחות מתחבר לאוטוסטרדות.
אני נמנע במפגיע לשמוע מטאל,וגם סימפוניות גדולות,לא עושות לי את זה,
מקסימום איזה אדג׳יו להמונים או כנר על הגג...
מה לעזאזל איכפת לי,אם הרמקול יתן או לא יתן ״עבודה״ בפורמטים הללו.
אם ינגן טוב מטאל,יזרח בג’אז...
מכוון את הסט עד כמה שיכול למה שאני שומע.
לא צריך להפוך את התחום לפסדו-מדעי,
תשאירו קצת מקום לאומנות.
סליחה באמצע ההמולה חייב לברר עניין ,
ארז וחני מי מהם הכותב/ מגיב ?
אם ארז , זה מקובל על חני ? והפוך גם ?
אתה מתחנף לנמר כדי שבבוא היום יעשה לך מחיר כשימכור את הטידל שלו?כככככככפפפפפפפפפפפרהההה.
בדיוק באתי לכתוב, איזה קטע. גרמת לי להרגיש חשוב.
אני חושב שזה ענין של גישה לתחום ולתחביב. אני נמנה עם אלו (הנרגנים, בהיותי כזה גם) שחושבים שמערכת טובה צריכה לנגן הכל טוב. מערכת שמנגנת רק סוג מוסיקה אחד טוב, זה אומר לי שהיא לא מספיק מאוזנת - או שהיא לא מדוייקת ונותנת בראש כדי לנגן מטאל טוב, אבל פשוט לא מסוגלת להעביר ניואנסים, או שהיא צובעת ומייפייפת כדי לשמוע ג'ז ווקאלי, אבל עם תחום דינמי מוגבל ושהכל בה נשמע אותו דבר. ואגב, אם כבר, אני מעדיף את המערכת הראשונה. השניה משעממת הרבה יותר מהר.
זאת הסיבה שאני מאד אוהב רמקולים מהירים (ולא אכפת לי מאיזה חומר הם עשויים).
אם יזרקו אותי על אי בודד, ויכריחו אותי לבחור בין המערכת המנסרת אך המדוייקת להחריד של נמר לזו המלטפת, הענקית והמוסיקלית של שלמה - אני אבחר בשל נמר. למרות שלעיתים היא פחות מענגת, הדיוק שבה הוא כיוון שבאופן אישי אני יותר מתחבר אליו. עם זאת, אצל שלמה אני תמיד נהנה יותר, פשוט כי הוא יותר בן אדם.
זה בגלל שההגדרה שלנו ל"טוב" שונה.לא שמעתי עד היום מערכת אחת שמנגנת את כל סגנונות המוסיקה טוב.
כבר ויתרתי על זה. לנמר כנראה אין כסף לקנות אגורה, ולי אין כסף לקנות טוויטרים מיהלוםאתה מתחנף לנמר כדי שבבוא היום יעשה לך מחיר כשימכור את הטידל שלו?
כבר ויתרתי על זה. לנמר כנראה אין כסף לקנות אגורה, ולי אין כסף לקנות טוויטרים מיהלום
כפרה, לדעתי אגורה זה שתי כליות. נדמה לי שהמחיר בשוק הפתוח זה סד"ג של $60,000.אהבתי את ה״כנראה״. אז חדשות לי בשבילך מתן. זה לא כנראה, הרכישה הבאה שלי היא מערכת מיקרו של שרווד, החלפת ה-x5 החדשה ביונדאי. וזה רק במידה שלא תסכים שאני אמכור את אחת הכליות שלך.
כפרה, לדעתי אגורה זה שתי כליות. נדמה לי שהמחיר בשוק הפתוח זה סד"ג של $60,000.
אני מוכן רק בשבילך לוותר על הכליות ............ של מתןאז תהיה חבר אמת. תן לי אותן!
אני מוכן רק בשבילך לוותר על הכליות ............ של מתן