סרטון מעניין של Amir מהאתר ASR

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
השרשור התפתח לכיוון אחר וזה סבבה, הבחור מדבר לא יפה, מתלהם ומעליב...
סליחה באמת שפגעתי בציפור נפשך. יפה שאתה מניח הנחות שונות ומשונות לגבי מי אני ומה חוויתי, חוץ מאד הומינם יש לך טיעון קונקרטי או שהכל מסתכם בזה שכבל הרשת שלך מנומס באופן בלתי מדיד?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
סליחה באמת שפגעתי בציפור נפשך. יפה שאתה מניח הנחות שונות ומשונות לגבי מי אני ומה חוויתי, חוץ מאד הומינם יש לך טיעון קונקרטי או שהכל מסתכם בזה שכבל הרשת שלך מנומס באופן בלתי מדיד?
הטיעון העיקרי שלי הוא שאתה דוחה

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
הטיעון העיקרי שלי הוא שאתה דוחה
יופי, פרקת, מקווה שאתה מרגיש טוב יותר. ועכשיו אולי משהו שתורם לדיון ומוכיח שמר אמיר מ ASR מבין בתקשורת פחות ממך?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
יופי, פרקת, מקווה שאתה מרגיש טוב יותר. ועכשיו אולי משהו שתורם לדיון ומוכיח שמר אמיר מ ASR מבין בתקשורת פחות ממך?
אני לא מבין כלום בתקשורת ולא במחשבים, אני כן שומע הבדלים בין כבלי תקשורת וממש היום ערכתי מבחן עיוור בגלל השרשור הזה לחבר שלא מתעניין בתחום וגם הוא שמע והבדיל בין שני כבלים.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אני לא מבין כלום בתקשורת ולא במחשבים, אני כן שומע הבדלים בין כבלי תקשורת וממש היום ערכתי מבחן עיוור בגלל השרשור הזה לחבר שלא מתעניין בתחום וגם הוא שמע והבדיל בין שני כבלים.

אני ורק אני מחזיק מעצמי כאחד שתמיד הייתה לו שמיעה של כלב, גם אם יש הבדלים הם כל כך מינורים וקשים לזיהוי בטח ובטח בכבלי רשת (אם בכלל) ולא מתחברים הגיונית לתיאורים שאתה מתאר פשוט לא הגיוני באמת בלי לזלזל. אתה חייב גם לקבל את העובדה שיכול להיות פה הפקט פסיכולוגי בין כל המבחנים האלה כי בסוף הבדיקות הם בעצם על סמך זיכרון שמיעה שהוא קשה בכל מקרה

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני ורק אני מחזיק מעצמי כאחד שתמיד הייתה לו שמיעה של כלב, גם אם יש הבדלים הם כל כך מינורים וקשים לזיהוי בטח ובטח בכבלי רשת (אם בכלל) ולא מתחברים הגיונית לתיאורים שאתה מתאר פשוט לא הגיוני באמת בלי לזלזל. אתה חייב גם לקבל את העובדה שיכול להיות פה הפקט פסיכולוגי בין כל המבחנים האלה כי בסוף הבדיקות הם בעצם על סמך זיכרון שמיעה שהוא קשה בכל מקרה
הבדל לא פסיכולוגי כי מי שנבחן לא מתעניין בזה בכלל ולא קטן לדעתי.
יותר מזה, אין לי ספק שגם אתה תבחין בהבדל ממש בקלות.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
הבדל לא פסיכולוגי כי מי שנבחן לא מתעניין בזה בכלל ולא קטן לדעתי.
יותר מזה, אין לי ספק שגם אתה תבחין בהבדל ממש בקלות.
אם להזכיר טיעונים שרצו פה על דברים שאנחנו לא יודעים אז:
1. בהנחה ואכן נשמע הבדל לא מדומיין, השינוי שעשית היה מעבר להחלפת כבל תקשורת (ע"ע דברים שאתה לא יודע/מודע אליהם)
2. מאותה מידה מקובל הטיעון של @gandalftw שגם אם הוא ידרוך על הכבל תשמע הבדל בצליל.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אם להזכיר טיעונים שרצו פה על דברים שאנחנו לא יודעים אז:
1. בהנחה ואכן נשמע הבדל לא מדומיין, השינוי שעשית היה מעבר להחלפת כבל תקשורת (ע"ע דברים שאתה לא יודע/מודע אליהם)
2. מאותה מידה מקובל הטיעון של @gandalftw שגם אם הוא ידרוך על הכבל תשמע הבדל בצליל.
הדבר היחיד שעשיתי הוא החלפת כבל תקשורת בין הסטרימר לסוויץ׳, ההבדל לא מדומיין מכייון שמי שהקשיב לא יכול היה לדעת איזה כבל מחובר, הוא גם לא יודע איזה מהכבלים אמור להישמע טוב יותר, מבחן הכי סטרילי שיש.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
בוא נסכים לזה לפחות, במערכת שלך שידרוג של כבל רשת לדוגמא לא משנה את האיכות ברמה של מטוב ליותר טוב כי רע לא שמעת גם אם הכבל מהום סנטר
נ.ב , נא לא להשתמש במשפט טוב זה יחסית :)
אם מדובר על הכבל רשת הספציפי אז ברור שאתה צודק וגם בלעדיו שומעים סבבה. העיניין הוא שאני אוסף שיפורים קטנים, קצת שיכוך, קצת כבלים, קצת אקוסטיקה, קצת חשמל, נגיעה פה נגיעה שם כדי לקבל את המכלול. אם תחליף את כל הכבילה שלי לכבילה מהום סנטר, את מעמד הסטריאו לכוננית מאיקאה ואת כל שאר הטוויקים תוריד ישמעו הרבה פחות טוב...

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אם מדובר על הכבל רשת הספציפי אז ברור שאתה צודק וגם בלעדיו שומעים סבבה. העיניין הוא שאני אוסף שיפורים קטנים, קצת שיכוך, קצת כבלים, קצת אקוסטיקה, קצת חשמל, נגיעה פה נגיעה שם כדי לקבל את המכלול. אם תחליף את כל הכבילה שלי לכבילה מהום סנטר, את מעמד הסטריאו לכוננית מאיקאה ואת כל שאר הטוויקים תוריד ישמעו הרבה פחות טוב...
ברור שהדברים החשובים משפיעים , אני מתכוון רק רשת

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
אין וויכוח
מי שמספיק לו ומספק אותו כבל רשת פשוט מינוס של חצי מנה פלאפל, וואלה חסך, אך גם מראה הרבה על רמת המערכת שלו, שככל הנראה, נחותה ביותר ו/או לא בנויה נכון.

ומי שכבל רשת איכותי מוסיף למכלול ברמת השקט והצלילות, מבין אך לבנות מערכת by the book
כאשר כל "תוסף" (שיכוך/כבילה/חשמל/טוויקים) באם וכאשר מותאם נכון בהחלט מוסיף לחוויה הכללית מה שנקרא תוצאה

שבת שלום.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מי שמספיק לו ומספק אותו כבל רשת פשוט מינוס של חצי מנה פלאפל, וואלה חסך, אך גם מראה הרבה על רמת המערכת שלו, שככל הנראה, נחותה ביותר ו/או לא בנויה נכון.
עכשיו אתה גם מרגיז אחרי שנהיה פה קצת שקט
אתה הרי מתעלם שהראתי שבמשך דקה מוסיקה ממשיכה להתנגן עם כבל בחוץ , לי נראה שמה שחשוב לך יותר זה למי יש גדול יותר ושום דבר אחר. מי ששומע הבדל בסאונד אחרי שדורכים לו על הכבל זה בגלל שיש לו מערכת של הביוקר והיא מערכת resolving ובנויה נכון ומי שלא מסכים שכבל רשת משפיע על סאונד זה כי יש לו מערכת זולה ובנויה לא טוב
ויכוח שלא יגמר לעולם.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
לא מחפש שקט וסתימת פיות

עצם המשל שלך של "הדריכה" על הכבל והזלזול שלך
לא חושב שיש לי כ"כ רצון להתייחס לדבריך.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
עצם המשל שלך של "הדריכה" על הכבל
כאילו שזה יהיה מפתיע אם מישהוא פה יפתח שרשור האם כבל רשת מתחת לפרקט משפיע על הסאונד בגלל שהוא לא חופשי באויר

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אתה הרי מתעלם שהראתי שבמשך דקה מוסיקה ממשיכה להתנגן עם כבל בחוץ
אצלי המוזיקה מפסיקה בשניה שמנתקים את הכבל, ניסיתי למצוא הגדרות של באפרינג בסטרימר ולא מצאתי...
אני מתכוון רק רשת
זה לא משנה, מה שמשנה זה העיקרון, האם יש או אין הבדל שמיע בין כבלי רשת.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אצלי המוזיקה מפסיקה בשניה שמנתקים את הכבל, ניסיתי למצוא הגדרות של באפרינג בסטרימר ולא מצאתי...

זה לא משנה, מה שמשנה זה העיקרון, האם יש או אין הבדל שמיע בין כבלי רשת.

אם הדיון היה על כבל אודיו הייתי שותק וקורא בשקט
אצלי ברשת כבל רשת ״אודיופילי״ לא משפיע על הסאונד בכל צורה שהיא

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
אין וויכוח

ומי שכבל רשת איכותי מוסיף למכלול ברמת השקט והצלילות, מבין אך לבנות מערכת by the book
כאשר כל "תוסף" (שיכוך/כבילה/חשמל/טוויקים) באם וכאשר מותאם נכון בהחלט מוסיף לחוויה הכללית מה שנקרא תוצאה

שבת שלום.
לקבוע את רמת המערכת של מישהו על סמך איכות כבל הרשת שיש לו, מבלי לשמוע את המערכת זה ממש לא רציני.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
אין וויכוח

שבת שלום.
אז מי שלא פראייר ששופך כסף על המערכת שלו לפי איזה שהוא ספר מופלץ לא נחשב. תאכל ותשמע כסף בזמן שהציבור השפוי נהנה מאוכל ומוסיקה. התוצאה היא שהחוויה שלך היא בעיקר דיסוננס קוגניטיבי של פראייר.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
לקבוע את רמת המערכת של מישהו על סמך איכות כבל הרשת שיש לו, מבלי לשמוע את המערכת זה ממש לא רציני.

החלק של "כבל הרשת" הוא חלק קטן מתוך מכלול.
וככל שהמערכת נבנית כאשר כל פרט ופרט חשוב ומשפיע, כך נרגיש כל שינוי.

מי שלא מרגיש
אמרתי כבר.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
אז מי שלא פראייר ששופך כסף על המערכת שלו לפי איזה שהוא ספר מופלץ לא נחשב. תאכל ותשמע כסף בזמן שהציבור השפוי נהנה מאוכל ומוסיקה. התוצאה היא שהחוויה שלך היא בעיקר דיסוננס קוגניטיבי של פראייר.

אך אמרו, דוחה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור