michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,434
- נקודות
- 113
אנחנו לא מדברים על מערכות בעשרות אלפי שקלים. מדברים על משהו שעושה מוסיקה ונשמע סביר
טלפון עם אוזניות + מחשב (youtube!!!)
כך כל מי שאני מכיר צורך היום מוזיקה
אנחנו לא מדברים על מערכות בעשרות אלפי שקלים. מדברים על משהו שעושה מוסיקה ונשמע סביר
אכן כך. אבל לי זה נראה שזה בין השאר כי אין מוצרים שעושים כיף לשמוע בבית מוזיקה באיכות מספיק טובה ובקלות. אני לא מדבר על אודיו נייד.טלפון עם אוזניות + מחשב (youtube!!!)
כך כל מי שאני מכיר צורך היום מוזיקה
נהדר.אני חותר לדבר הבא: ישנם אנשים שאוהבים להאזין למוזיקה וחשוב להם,במידה כזו או אחרת,האיכות של מה שהם שומעים אבל ישקיעו בעניין השקעה חד פעמית (לפעמים הון רב ולפעמים לא) ובזה נגמר העיסוק בעניין הזה.
מנחם
מסכים.אבל האיש שעליו אתה מדבר הוא עוד נקודה על הספקטרום
אותי מעניין דבר אחד: איך מביאים לאנשים חוויה מוסיקלית קצת יותר טובה ממה שהגועל נפש המיינסטרימי של היום מספק? זה לא אומר שהמטרה היא שהם ישדרגו כל אימת שידם משגת. זה לא אומר שהם צריכים להשקיע עשרות אלפים. התהיה היא בסה"כ אילו מוצרים מנגישים ניגון מוסיקה באופן איכותי יותר מאשר טלפון נייד. אני לא רואה, נכון לעכשיו, מוצרים כאלה שעושים את זה בקלות.
אותי מעניין דבר אחד: איך מביאים לאנשים חוויה מוסיקלית קצת יותר טובה ממה שהגועל נפש המיינסטרימי של היום מספק? זה לא אומר שהמטרה היא שהם ישדרגו כל אימת שידם משגת. זה לא אומר שהם צריכים להשקיע עשרות אלפים. התהיה היא בסה"כ אילו מוצרים מנגישים ניגון מוסיקה באופן איכותי יותר מאשר טלפון נייד. אני לא רואה, נכון לעכשיו, מוצרים כאלה שעושים את זה בקלות
אן חיה כזואת עלות סבירה ! רמקול מדף בסיסי שמתחיל ליצר סאונד סביר מינימום 5000 .מגבר בסיסי איטגריטד יד 2 3-5000 .
מקור .....כבילה סבירה מינוס .....לא יורדים מ15000 . לרוב האנשים זה נשמע הזוי.
למרות שלנו כבל usb. ב3000 זה טריוויאלי.
ד"א לא הבנתי אם זה חובב מתחיל שיש לו כסף.או חובב מתחיל שאין לו כסף.לדעתי התמונה משתנה....
אם נניח אני חובב מכוניות מתחיל שהוציא רשיון אתמול ויש לי כסף,אפשר לקנות ג'ולייטה אלפה.ואם אין לי כסף אסתפק קורולה 2009.
ועדיין אשאר חובב..
בקורולה
אם אני לוקח את הנקודה הזאת לאודיו, אז מי שרוכש מערכת קולנוע ביתית פשוטה/טובה/מדהימה ושומע איתה גם סטריאו לדעתי הוא לא אודיופיל - הוא יכול להיות חובב מוזיקה, אבל לא אודיפיל
כרמי ידידי
אני לא יודע אילו מערכות "קולנוע" שמעת
ואם את עולם הקדם -פרוססורי על אתה מכיר (אילו שחוצים way far את קו ה 10,000$), אני בכל אופן מכיר (ומחזיק והחזקתי שנים ע"ג שנים)
האמן לי לא רק שהם לא נופלים מציוד סטיראו באותה העלות לפעמים גם מתעלים עליהם.
מה שכן ורלוונטי לדברייך ידידי,
אני עובד עם שתי מערכות מופרדות לחלוטין כיום...
בגלל שאני מצפה ליותר בדו ערוצי מהפרוססור שלי.
לגבי רסיברים מצ'וקמקים לקולנוע ביתי - מסכים איתך בהחלט - בינינו גם ב"קולנוע" כמו "בסטיראו קלאסי" הם נחותים מינוס (לפחות לטעמי ואוזניי) .
השאלה הגדולה... עם איזה ציוד מתחילים להגדיר אודיופיל?
למחיר אין כאן שום ערך, רסיברי קולנוע ביתי מושקעים בהרבה יכולות דיגטליות שעולות כסף ובנויים לספק הספק למספר ערוצים רב (שלא מתאים למגבר סטריאו), אם אתה רוצה להאמין שהם נשמעים טוב יותר ומתעלים מעל מגברי סטריאו במחיר קרוב לכך, אתה יכול להאמין בכך. אין לי בעיה, אבל כלל מסכים איתך
זה לא התקציב, זה קשור למה חושב לאודיופיל וקלנוע ביתי עם כל הכבוד (ויש בהחלט כבוד) זה לא זה - אולי יש לחובבי האלו גם שם אבל אודיפיל עבורי זה דו ערוצי בלבד ואם אחד מעדיף להשקיע ברב ערוצי, אין לי בעיה עם זה, פשוט לפי ההגדרה שלי הוא לא אודיופיל ולא יספר לי ששומעים ברסיבר קולנוע ביתי טוב יותר ממגבר סטריאו בטווח מחיר דומה.
אני לא נגד קולנוע ביתי ובזמנו היו לי שני מגברים בבית (לקונוע ביתי וסטריאו), פשוט התחום של הקולנוע ביתי לא מושך אותי לאחרונה - אבל זה בעיה שלי בלבד