matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,619
- נקודות
- 113
ניסיתי לדבר על זה בעקבות הסקירה של ירקוני על הפיוניר, אבל השרשור הלך למחוזות אחרים, אז אני פותח כאן חדש.
המוצר שנסקר - ה"הכל כלול" של פיוניר, העלה בי תהיה חדשה נושנה: בהתחשב באופי הצריכה הכל כך משתנה של מוסיקה בעשור האחרון, איזה אוסף של תכונות צריך להיות לדעתם במוצר שמטרתו להשמיע סאונד באופן איכותי יותר מהנורמה?
כאשר, נורמה = אוזניות של אייפון או הרמקול של הסמארטפון כשהוא על השולחן.
מין הסתם, רוב האנשים יסרבו בימינו להכניס אוסף קופסאות גדולות ומגושמות לסלון. לכן, עושה רושם שכל הפיתרונות הופכים לקומפקטיים ומעוצבים - קודם כל - ונשמעים טוב כעדיפות שניה. עם זאת, בתור חובבים בתחום, על איזה *סוג* של מוצר הייתם ממליצים לדודה או לסבתא כדי להנות מהאזנה למוסיקה באיכות סבירה בבית?
- האם משהו כמו הפיוניר שנסקר כאן? מגבר-נגן-סטרימר-דאק הכל כלול?
- האם רמקול בלותות'?
- האם מערכת מיני?
פיתרון אחר?
עושה רושם ש- DEVIALET עושים נסיונות בכיוון אבל מכוונים גבוה מדי במחיר.
פיוניר, לעומת זאת? פיתרון עממי יותר? אולי... אבל אם לקרוא בין השורות אני רואה שהסאונד שלו בינוני למדי.
האם נתקלתם במוצר שהוא הכל באחד? סטרימר ורמקול סטראו באותה חבילה?
איזה סוג של מוצר אתם הייתם רוצים לראות?
המוצר שנסקר - ה"הכל כלול" של פיוניר, העלה בי תהיה חדשה נושנה: בהתחשב באופי הצריכה הכל כך משתנה של מוסיקה בעשור האחרון, איזה אוסף של תכונות צריך להיות לדעתם במוצר שמטרתו להשמיע סאונד באופן איכותי יותר מהנורמה?
כאשר, נורמה = אוזניות של אייפון או הרמקול של הסמארטפון כשהוא על השולחן.
מין הסתם, רוב האנשים יסרבו בימינו להכניס אוסף קופסאות גדולות ומגושמות לסלון. לכן, עושה רושם שכל הפיתרונות הופכים לקומפקטיים ומעוצבים - קודם כל - ונשמעים טוב כעדיפות שניה. עם זאת, בתור חובבים בתחום, על איזה *סוג* של מוצר הייתם ממליצים לדודה או לסבתא כדי להנות מהאזנה למוסיקה באיכות סבירה בבית?
- האם משהו כמו הפיוניר שנסקר כאן? מגבר-נגן-סטרימר-דאק הכל כלול?
- האם רמקול בלותות'?
- האם מערכת מיני?
פיתרון אחר?
עושה רושם ש- DEVIALET עושים נסיונות בכיוון אבל מכוונים גבוה מדי במחיר.
פיוניר, לעומת זאת? פיתרון עממי יותר? אולי... אבל אם לקרוא בין השורות אני רואה שהסאונד שלו בינוני למדי.
האם נתקלתם במוצר שהוא הכל באחד? סטרימר ורמקול סטראו באותה חבילה?
איזה סוג של מוצר אתם הייתם רוצים לראות?