- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: סיפורו האישי של האודיופיל: ערן שוקרון
מודה....וואי...הדוד ציון שפך את המוזיקה והסגנונות שגדלתי עליהם...מהתחנה המרכזית הישנה ועד טנג'רין דרים.
אתה לא הראשון שאמר לי, קטונתי, סהכ אני באתי לתחום הציור מבורות אומנותית מבורכת וללא ידע מקדים. לפני שנתיים במדריד עשיתי לראשונה בחיי סיבוב מוזיאונים, צמרמורת ( טוב פעם שנייה, אם מחשיבים רבע שעה במוזיאון רמברנדט או ון גוך באמסטרדם שהייתי בן 23 ושגרמו לי לצאת ממוזיאונים למשך 20 שנה הבאות..איזה ילדון טיפש הייתי...) רוצה להאמין שיש לי את הקו שלי ושראוי שהעולם יידע עליו. ימים יגידו . תבוא לתערוכה תראה בעצמךיפה , והיצירות שלך מהממות בעניי , מזכיר לי במשהו את https://www.google.co.il/search?hl=iw&source=hp&ei=3P8CX7bdAe2hrgTEoqKYCw&q=בסקיאט&oq=בסקי&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyBAgAEAoyAggAOggIABCxAxCDAToFCAAQsQM6BAgAEANQ5ytYxT5glFtoAHAAeACAAYcBiAHPA5IBAzAuNJgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab
אז סגרת לי מעגל...בסקרים הטלפוניים...היית פריק מתחיל של אודיו לרכב נכון?פעם עבדתי עם שוקרון היכנשהו...
אני זוכר אותו כאיש מקסים וידען!
גם.אז סגרת לי מעגל...בסקרים הטלפוניים...היית פריק מתחיל של אודיו לרכב נכון?
חחח אין לי מקום כרגע לתקליטים ובכיס....ומכיוון שאני יודע מה אפשר להוציא מפטיפון שמכוון היטב ומקבל את תשומת הלב הראויה והכבוד,מפאת הכבוד הזה לרמה הגבוהה גבוהה שניתן להשיג, אני כרגע משאיר את זה לעתיד. (הרדיו, לעיתים, נותן לי חוויה של פטיפון נחמד...אגב. )טוב הכל טוב...עכשיו הגיע זמן פטיפון.רק לגעת בעטיפה ז חוויה בפני עצמה.דוד ציון בהתחלה יעזור עם תקליטים...
תודה על הפירגון. מוזמן להגיע לתערוכהממש תענוג לקרוא,
מכיר את חננאל למעלה מ 25 שנה,
איש אשכולות אמיתי,רציני,ולא מתפשר.
לשמוע אצלו,ומודה שזה היה מזמן,
עוד לפני השידרוג של הסאבים הבנויים,
זה משהו היסטרי,באמת.
זה לא פשוט לחבר הכול למקשה אחת,שמנגנת הכי קרוב להופעה לטעמי.
יש לך מורה טוב שוקרון,גם איש מעניין ונעים.
מאחל לך המון הצלחה,אהבתי.