היתה לי פעם שיחה עם legal אצלנו, והוא הביא דוגמה כזאת - אם אתה קונה חולצה בשוק ב-10 שקלים, היא שלך. לא משנה מה מוכר עשה, אפילו אם גנב. אז זה חוקי קודם כל
באמת ?
קנייה של סחורה גנובה ביודעין זה חוקי ?
היתה לי פעם שיחה עם legal אצלנו, והוא הביא דוגמה כזאת - אם אתה קונה חולצה בשוק ב-10 שקלים, היא שלך. לא משנה מה מוכר עשה, אפילו אם גנב. אז זה חוקי קודם כל
באמת ?
קנייה של סחורה גנובה ביודעין זה חוקי ?
צודק אם זו קנייה בתום לב.כתבתי שאתה קונה במקום לגיטימי, משלם כסף,.. החוק בצד שלך
אני עוד לא יודע. אבל הם לא מערבבים פוליטיקה כמו אירופאים וארה"ב. מה היה שם עם סיטיפאס בירושלים?
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001285361
לא יודע מה היו השיקולים, אבל במי עדיף להיות תלוי?
זיוף, פותח השרשור לא אמר שזה לא.
אני מבטיח לך שבערך 70 אחוז מהבגדים ומכלי הבית שלך מיוצרים בסין.
יפה להיות נאור ובעל ערכים...
כן, תבקש מהאירופאים שיבנו לך נמל ומנהרה...
הכסף יספיק אולי למעגן יכטות
שלא לדבר שאחר כך הזיופים האלה מתגלגלים בשוק יד 2 ולך תדע....
אומר לך מה ההבדל, שמת לב ללוגו שנמצא על כבל החשמל שפותח השרשור רכש, האם זה מוצר של החברה שהלוגו שלה מתנוסס בגאון על הכבל, לא ולא.
אי לכך כל התפלפלות מיותרת, מדובר בזיוף בין אם נשמע מצוין או מעופש כפי שחברנו נוהג לומר.
שבוע טובבמקרה הזה אין לי שום בעיה עם אנטיגוניזם במיוחד שרוכשים כבלים מזוייפים ובכלל לא שומעים הבדלים עד רבה אשמח מאוד שלא תהיה לי תקשורת עם קהל כזה לא בקטע שלילי בקטע חיובי לגמרי שנקרא ביזבוז זמן לשני הצדדים.
לי יש אובססיה דומה לגבי תוצרת טורקיה....
לא מוכן לקנות שום דבר תוצרת טורקית, לא טסתי עם טורקיש איירלינס גם כאשר הם היו זולים משמעותית מהאלטרנטיבות האחרות.
לא מנסה להיות עורך דין. לעולם לא אצליח בזה. רק הייתי רוצה שייעשה צדק כמו בסרטים והרמאים וגנבים וגזלנים יבואו לידי עונשם (כנראה שזה לא יקרה וזו תשאר רק משאלה). בעולם האמיתי הם מבצעים את מלאכת ההונאה שלהם בחסות החוק. וכן הם כמו ברלנד הנבל הרשע. מנצלים חולשות אנושיות כדי לגזול כסף. אין שום הצדקה למחירים האלה, והם מצליחים להמשיך ולהונות. ואתה ואחרים מצדיקים אותם שזה ממש בסדר. זה לא בסדר וצריך לחשוף את פרצופם האמיתי, אבל אתה הרי עו"ד כמדומני או בתחום המשפטי ותגן על הנבלים האלה כי הם מבצעים את זה באופן חוקי. אפילו לא תגיד עליהם מילה רעה.למה אתה מנסה להיות עורך דין כאשר ברור שאין לך שמץ של מושג בתחום הזה ?
הרב ברלנד מכר תקוות שווא לאנשים נואשים שהגיעו אליו על מנת שיעזור להם.
הרב ברלנד מכר סוכריות כתרופות - מדובר בהונאה, התחזות וניצול מצוקה אמיתית של אנשים.
אנשים נפטרו (!!!) בגלל שהאמינו בסוכריות והפסיקו את התרופות האמיתיות שניתנו להם בהוראתו של אותו עבריין שמכנה את עצמו "רב".
בין זה לבין חברת סילטק שמציעה כבל ב 40 אלף דולר אין שום קשר !
סילטק לא מנצלת שום "מצוקה". יש בשוק המון כבלים בקשת מחירים נרחבת וכל אחד בוחר לפי מה שמתאים לו.
לכן נגד הרב ברלנד יש כתב אישום ונגד סילטק אין כתב אישום ואין גם חקירה.
צר לי שכעסך על מחירים הזויים גורם לך בלבול במינוחים.
שופרסל מוכרת המון סחורה טורקית, מביצים עד נייר טואלט. אתה בודק כל אריזה?
לא מנסה להיות עורך דין. לעולם לא אצליח בזה. רק הייתי רוצה שייעשה צדק כמו בסרטים והרמאים וגנבים וגזלנים יבואו לידי עונשם (כנראה שזה לא יקרה וזו תשאר רק משאלה). בעולם האמיתי הם מבצעים את מלאכת ההונאה שלהם בחסות החוק. וכן הם כמו ברלנד הנבל הרשע. מנצלים חולשות אנושיות כדי לגזול כסף. אין שום הצדקה למחירים האלה, והם מצליחים להמשיך ולהונות. ואתה ואחרים מצדיקים אותם שזה ממש בסדר. זה לא בסדר וצריך לחשוף את פרצופם האמיתי, אבל אתה הרי עו"ד כמדומני או בתחום המשפטי ותגן על הנבלים האלה כי הם מבצעים את זה באופן חוקי. אפילו לא תגיד עליהם מילה רעה.
זה WISHFUL THINKING שיבוא איזה VIGILANTE ויכסח את הרשעים...אתה רציני ?
אתה מצדיק עבירה פלילית אם לדעתך זה "מוצדק"?
נשמע לך הגיוני שכל אחד יחליט מתי עבירה פלילית היא מוצדקת כי ככה נראה לו ?
בשביל זה יש חוק !
.
אני קצת בור וקצת נאיבי, אבל יש לי כעס רב כשמדובר בהונאה.אתה מתעקש להמשיך לכתוב שטויות מתוך בורות וחוסר הבנה.
רמאות וגניבה הם עבירות פליליות.
אם יש לך מידע על ביצוע עבירות פליליות מחובתך כאזרח לגשת למשטרה עם הראיות על מנת שהיא תפתח בחקירה.
אולי זה יעזור לך להבין שהטענות שלך מגוחכות
.
יש לי כעס רב כשמדובר בהונאה.
תחשוב רגע האם זה באמת משנה מה כתוב על הכבל?gandalftw
אכן רשמת הבהרה חשובה
יחד עם זאת, צריך או כדאי לעשות אבחנה בין קניית כבל סיני שלא מתחפש או מתחזה לכבל של מותג מוכר לבין אחד שכן כזה.
תחשוב רגע האם זה באמת משנה מה כתוב על הכבל?