קודם כל תודה, אין לי שום כוונה לרמות אף אחד במידה וירצה למכור (מה שלא יקרה ) , בעבר פירסמתי כבלים למכירה וציינתי במפורש במודעה שזה לא כבל מקורי
אני גם בטוח שאני לא היחיד שקונה מסין כבלים או דברים אחרים
אין סיכוי בעולם שהקנה כבל חשמל באלפי דולרים , לא יקרה אף פעם שומעים או לא שומעים זה לא חשוב , מודה אני כניראה לא אודיופיל וזה בסדר
מה שאין כמובן קשר בין אודיופיל לאוהב מוסיקה
שבת שלום
היי
קדם כל אתה לא היחיד שלא ישים אלפי דולרים על כבל חשמל , ואני מודיע לך שאני מוכר כבל חשמל
הולנדי , כלומר ממפעל ליד הבית שלך ב 1,290 שח , וגם ב 2,000 שח ,וגם יפנים במחירים כאלו ואגב לא חסרים כבלי חשמל טובים ומקוריים של מייטב החברות במחירים של בין 250-500 יורו , ככה שזה לא נכון שכבל חשמל איכותי חייב לעלות אלפי דולרים , ואני יכול לבשר לך חגיגית שרוב כבלי החשמל לאודיו נמכרים במספרים כאלו למעט אודיופילים קשים עם מערכות של מאות אלפי שח שכן משקיעים אלפי דולרים על כבל בכפוף למבחן !
כמי חיי את המותגים יום יום אני יכול להבין את את הגישה לחיכויים ואהבה שיש לך למוצרים.
זה כמו מי שימכור מכוניות יוקרה ויכנס מישהוא לחנות אם רפליקה של אוטו רכב
אני כניראה לא אודיופיל שזה גם בסדר אבל באמת לא נהנה לשמוע מוסיקה פחות ממך וגם עם כבל זבלה מסין
אודיופיל ומי שאוהב מוסיקה זה 2 דברים שונים, ברור שאפשר להיות גם שניהם, אני פחות
זה אגב בסדר שאתה לא אודיופיל , ואף אחד לא בא אליך בטענות ובטוח שאתה נהנה ממוסיקה לא פחות מכל אחד אחר חוץ מאלה שחשוב להם איכות סאונד גבוהה בנוסף.
לפרסם בפורום של אודיופילים על רכישה של מוצר לא מקורי, מוצר המהווה חיקוי והפרת זכויות יוצרים בלשון שאינה מכובסת, לא משהו שאמור להיעשות כאן
בהנחה שמדובר בפורום של אודיופילים יש במה שגיא אומר משהו , בדיוק כמו שבפורום שעוני יוקרה יכתוב מישהו שהחיקוי דומה למקור ומראה את אותה השעה ושהוא נהנה מהפוזה של השעון לא פחות ממי שיש לו שעון מקורי ....
אבל זו מדינה חופשית ותכתוב מה שמתאים לך , ומן הסתם תקבל תגובות לכאן ולכאן , הרי זו מטרת הפורום .