סט אפ שנשמע מעולה ב 10k כולל כבלים ! (לא כולל רמקולים)

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
חשבתי שזה יכול לעניין אנשים שרוצים לשמוע מעולה בכל סוגי המוסיקה, ולא רוצים לשפוך כסף ולהשתגע אבל כן לשמוע בסט-אפ שקוף מפורט ומאוזן עם מיד עשיר, תחום תחתון בשרני וגבוהים לא חותכים ולא צורמים אבל כן מפורטים.
אחרי כמה וכמה דברים שעברו אצלי וקצת סבלנות הצלחתי להרכיב סט-אפ משני בסכום שהוא לגמרי אפשרי למרבית האוכלוסיה בארץ וזה בעצם נראה לי הקריטריון הכי חשוב.
הוא סט אפ צנוע במראהו ובגודלו ובכל זאת יש בו הקפדה על הגברה לכל ערוץ, פרה מינימלי ביותר כדי לשמור את הסיגנל עם כמה שפחות הפרעות, מקור איכותי וכבלים טובים.
אני גם מאוד שמח שהרכיב העיקרי בו מיוצר בארץ, לי באופן אישי זה מחמם את הלב.
הכל נרכש ביד 2 חוץ מספק כוח לממיר.
הסט-אפ הזה גם אמין מאוד בשל פשטותו ולא דורש טיפול והוצאות שוטפות, לא רכישת מדיה וכן הלאה. נטו שמיעת מוסיקה.
ההגברה שהיא הרכיב היקר יותר והמורכב יותר בתוכו, מיוצרת בארץ ואני רגוע כי במקרה הלא סביר שאתקל בבעיה, תדי ידוע בשירות המצוין שלו ובהגינותו.

אז ככה:

הגברה, מונובלוקים של Teddy Pardo - הדגם העדכני ששופר בתחום התחתון ובעוד כמה פרמטרים.
https://positive-feedback.com/reviews/hardware-reviews/teddy-pardo-mb100-amplifiers/

פרה-אמפ, פסיבי של חברה פולנית מצויינת עם כניסה ויציאה אחת בלבד. (אטנואטור נגדים משודרג) אפילו כולל שלט.
http://vi.vipr.ebaydesc.com/ws/eBay...descgauge=1&cspheader=1&oneClk=1&secureDesc=0

dac קטן ומפתיע musical fidelity v90
https://www.stereophile.com/content/musical-fidelity-v90-dac-da-processor

ספק כוח יעודי לממיר של Tera dak

כבלים
כבלי חשמל ו usb של wireworld
http://positive-feedback.com/Issue46/wireworld.htm
אינטרקונקט MIT

כבל רמקולים arcolink
מפצל חשמל שנבנה על ידי שניצל
לא נכנסתי ממש לפירוט של הכבלים אבל אלו דגמי ביניים+
ו..מנוי לטידל ב 60 שח לחודש

הממיר מחובר ללפטופ שלי, אבל הוא משמש אותי במקביל לעבודה וממש לא נקנה בעבור המוסיקה אז לא כללתי אותו בחישוב.
רמקולים - אני משתמש באלו של הסט-אפ הראשי אבל ממילא זה הרכיב הכי מושפע מטעם, אפשר בעוד 5000 שח לקנות ביד 2 רמקולים מדפיים מצויינים ואז הסט-אפ כולו מסתכם ב 15k ואפשר כמובן ביותר.

הסט-אפ הזה יכול לעבוד מעולה עם כל סוגי הרמקולים, אולי למעט אלקטרוסטטיים\פלנריים, לא בדקתי.
יש חסרון מסויים שבטידל אין כ"כ מוסיקה ישראלית אז למי ששומע אפשר דרך היוטיוב או פתרון אחר כלשהו.

מוזמנים לפרט גם סט-אפים מעולים במחירים שפויים.

אני מרגיש שזה קו שכדאי מאוד לחזק כאן, בתחום שבו אנחנו (אני כולל גם את עצמי לצערי..) נוטים לעיתים לאבד קצת את המצפן בכמות הכסף שנשפכת , בפטיש שלנו למכשירים ובתחרות למי יש יותר גדול.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אחלה פוסט.

מעניין לאן יתפתח.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
להרכיב מערכת בתקציב נמוך, בלשונם של קורין אלאל ומאיר גולדברג "זאת חצי אומנות".

זה קשה מספיק בתקציב גבוה, אז בתקציב רצפה זה...וואלה.

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
NAIM ATOM all in one חדש 10000 שח.הודגם בתערוכה עם neat קטנים ןנשמע פנטסטי אחריות 5 שנים של naim.איך אומרים,NO CONTEST.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
בהחלט דוגמא יפה לכך שגם בתקציב צנע ונגיש ניתן לקבל מערכת מוסיקאלית ומהנה, משהו שקצת אבד לרובנו בשנים האחרונות, תודה רבה על השיתוף. :בעד:

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
LIVING VOICE R2
HEGEL H70
HEGEL HD12

הכל יד שניה

גולת הכותרת:
כמקור אני משתמש ב raspberry עם יציאת SPDIF של Allo . נקנה בעלות לא שפויה של 600 שקלים שלמים+ 400 ש"ח לספק לינארי של Terakdac.
לפי פורומים בחו"ל נותן פייט למקורות כמו aurender . aurelis וכדומה. לא יודע אם נכון. לא השוותי אבל מרוצה עד הגג מהסאונד והסינגיה.

אני כנראה לא אוכל לתת קפיצה גדולה יותר אלא אם אשקיע כמה עשרות אלפי שקלים. אבל מעדיף לנסוע לתיאלנד במקום...

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
יש לי כרגע מגבר בבית שבקרוב יעמוד למכירה (לא של .אורח) classdaufio 470c . מגבר דיגיטאלי 300w ב8 אום מכפיל ב4 אום למחירו המגוחך כחדש 670 דולר ואני מניח משומש 1500 שח אני פשוט מתקשה להאמין אך הוא סוחב את המפלצות הלא נצילות שלי בלי זכר לדיגיטאליות בדינאמיות ושקט מפתיעים ובס פאאאק הבס כמו ........
לא נראה לי שיש משהו היום שמדגדג לעלות תועלת של המוצר הזה שיכול לפאר כל מערכת מתחילים ומתקדמים

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
NAIM ATOM all in one חדש 10000 שח.הודגם בתערוכה עם neat קטנים ןנשמע פנטסטי אחריות 5 שנים של naim.איך אומרים,NO CONTEST.

נראה לי שממש לא לזה התכוון מחבר הפוסט, מדובר על לנסות להגיע לרמה שמגרדת רמת היי-אנד בתקציב צנוע.
רק ההגברה של תדי עולה כ 10,000 שח והיא נחשבת על ידי כתבי האודיו מובילים בעולם לכזו שצריך תקציב לפחות כפול כדי להשיג שיפור לעומתה. מן הסתם גם כי היא נמכרת ב"שיווק ישיר" וחוסכת את הכפלות המחיר של המשווקים\יבואנים.

שמענו את המערכת של ניים בתערוכה הזו וגם את זו של תדי בתערוכה הקודמת. לפי התגובות לתערוכות יש הסכמה די רחבה שזה לא באותה ליגה, כמה וכמה מדרגות מפרידות ביניהן גם מבחינת צליל וגם מבחינת עלות ייצור, תכנון, רכיבים וכולי.
גם לא כל כך הגיוני להשוות ביניהן, זו השוואה לא הוגנת.

הסט אפ של תדי היה אולי הסט אפ הכי מרשים בתערוכה הקודמת והוא עמד מול מערכות רציניות במאות אלפי שח.
נכון שכשהיצרן והמתכנן של המכשירים שמכיר כל נגד וקבל בהם מעמיד ומכוון את הסט-אפ זה יתרון גדול מאוד לעומת יבואני מכשירים ובכל זאת.
הסט אפ של ניים-ניט בתערוכה הזו היה לא מרשים, סתום, חסר איזון ועוד. אפשר להניח כי סבל מבעיות העמדה,חיבור ועדיין.
מעניין יהיה לראות עוד דוגמאות לסט-אפים מצויינים שהרכיבו חברים בתקציב צנוע.

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
תודה רבה על הפרגון !!

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
הסט המתואר של ניים בתערוכה(הסט הקטן אטום+ניט) זכה לשבחים מכל מי ששמע ונבחר לסט המוצלח מס 1 בהדגמת הפסנתר,לא צריך לקפוץ מיד כששומעים את השם ניים,מטרתר הפוסט להראות שאפשר להרכיב מערכת צנועת מחיר באיכות מוסיקלית מוצלחת,אם יש לך מה לתרום בנושא אז בבקשה

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
כל הדוגמאות לעיל הם של אנשים "בריאים בנפשם" מהבחינה האודיופילית.
העניין הוא שכמה שאתה חופר יותר בפורומים ונפגש עם "חברים" הסיכוי שלך לחלות במחלת "השדרגת" גדל באופן ניכר ואז לפתע פתאום אתה "לא מרוצה"...

החוכמה להנות ממה שיש ולדעת שאין גבול לטרוף הזה. הכל בפרופורציה.
לא יקרה כלום אם לא תשמע 24 הרץ אלא רק 50 הרץ:D

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
משהו מפעם בתקציב צנוע שנשמע מעולה!

012.JPG

תמונות מצורפות

• 012.JPG
    012.JPG
    KB 98.6 · צפיות: 1,211

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
הסט המתואר של ניים בתערוכה(הסט הקטן אטום+ניט) זכה לשבחים מכל מי ששמע ונבחר לסט המוצלח מס 1 בהדגמת הפסנתר,לא צריך לקפוץ מיד כששומעים את השם ניים,מטרתר הפוסט להראות שאפשר להרכיב מערכת צנועת מחיר באיכות מוסיקלית מוצלחת,אם יש לך מה לתרום בנושא אז בבקשה

ניים זה חרה.
על הגל או אקיופז אפשר לכתוב ספרים.
תיכנס לזרם המרכזי. אני כבר הבנתי מזמן שחבל להזכיר פה את השם Naim.

אריה

סחבק

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
באופן אישי אני שמעתי איזה הימהום במיד.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
ניים זה חרה.
על הגל או אקיופז אפשר לכתוב ספרים.
תיכנס לזרם המרכזי. אני כבר הבנתי מזמן שחבל להזכיר פה את השם Naim.

אריה

ממש לא חרא. יש להם קהל לקוחות נאמן שאוהב את החתימת סאונד שלהם.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
אני לא מכיר כאלה, אתה מכיר?

אריה

חוץ ממך אף אחד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור