סטרימר היי הנד

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מכשיר טוב, ובמחיר מעולה.
תתחדש !!! ושנה טובה !!
אבל שונא את התוכנה שלו :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תתחדש!
סטרימר מדהים!

hornless

חבר משקיען
מעורבות
381
נקודות
83
תודה!

20160101_082659.jpg

תמונות מצורפות

• 20160101_082659.jpg
    20160101_082659.jpg
    KB 79.7 · צפיות: 284

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
בינתיים הספקתי להגשים חלום ישן. התחדשתי ב-LINN KLIMAX DS. אחלה דרך לסיים שנה ולהתחיל אחת חדשה :).
תודה לשניצל שעזר לזה לקרות.

אז מה - עכשיו יש לך גם וגם? :)

תוכל לתאר את ההבדלים - אם יש.

שנה אזרחית טובה

orlr

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
תתחדש מבין שמדובר במכשיר מדהים לצערי עדיין לא יצא לי לשמוע.
יש לי את ה majik dsm מחובר לשני lk140 אקטיביים שמחוברים ל keilidh
הdsm שלי משמש גם כpre
לאיזה setup ה klimax שלך מחובר?
האם יצא לך לשמוע את הmajik? מעניין מה ההבדל ביניהם? הklimax אמור להשמע הרבה יותר טוב

EREZ100

אוהב את התחום
מעורבות
48
נקודות
28
בינתיים הספקתי להגשים חלום ישן. התחדשתי ב-LINN KLIMAX DS. אחלה דרך לסיים שנה ולהתחיל אחת חדשה :).
תודה לשניצל שעזר לזה לקרות.

גיא ערב טוב ,

אני קצת מבולבל , הבנתי שרכשת לאחרונה את ה AVM ואף שיבחת אותו. עכשיו רכשת סטרימר נוסף ?
מה ההבדלים ? האם שמעת אותו לפני שרכשת ?
אולי זו תהיה גם אופציה עבורי ....
תודה
ארז

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
יודע מה המחיר?

יש כאלה שלא משנה להם..
אבל בכל זאת אולי תאמר לנו ?

89,000 ש"ח ??

hornless

חבר משקיען
מעורבות
381
נקודות
83
תתחדש מבין שמדובר במכשיר מדהים לצערי עדיין לא יצא לי לשמוע.
יש לי את ה majik dsm מחובר לשני lk140 אקטיביים שמחוברים ל keilidh
הdsm שלי משמש גם כpre
לאיזה setup ה klimax שלך מחובר?
האם יצא לך לשמוע את הmajik? מעניין מה ההבדל ביניהם? הklimax אמור להשמע הרבה יותר טוב

לפני מס' שנים הייתי מנהל המותג של LINN בחברת AVCS. אני מכיר את כל הליין. חייתי תקופה די ארוכה עם ה-MAJIK DS. מכשיר מעולה מכל הבחינות. מפורט מאוזן ומוזיקלי. ה-AKUATE היה יותר יבש ועוד יותר מפורט אבל איבד את המוזיקליות. ה-KLIMAX בליגה אחרת. דינמיות אינסופית ופוקוס מטורף אך גם הרבה יותר מוזיקלי. מחובר אצלי לציוד שפופרתי של מיכאל 845 ורמקולים SPENDOR D7. הקליימקס הספציפי נשלח ללין לשדרוג על ידי אז מכיר טוב את ההיסטוריה שלו.
חשבתי גם לחבר ישירות לפאוורים אבל לא מוצא את האופציה בתוכנת ה-KONFIG של LINN. אשחק עם זה השבוע.

גיא ערב טוב ,

אני קצת מבולבל , הבנתי שרכשת לאחרונה את ה AVM ואף שיבחת אותו. עכשיו רכשת סטרימר נוסף ?
מה ההבדלים ? האם שמעת אותו לפני שרכשת ?
אולי זו תהיה גם אופציה עבורי ....
תודה
ארז

אין מה להיות מבולבל. שנים חלמתי על KLIMAX DS, הצלחתי להגשים את החלום. לא שמעתי אצלי אך שמעתי כחלק מאחת המערכות הטובות ששמעתי בארץ. בזמנו היו אצלי ה-MAJIK DS וה-AKURATE DS אך במערכת שונה. עם הקליימקס היה לי נסיון בשוטף כשעבדתי ב-LINN.
השילוב עם הקליימקס מצריך FINE TUNING של כל המערכת מחדש אבל זה חלק מהכיף. בינתיים החזרתי את הספייקים לרמקולים כדי למתן מעט את הבאס.

נשמע שונה מ-AVM וגם הרבה פחות ורסטילי. עדיין משבח את הפתרון הכללי ש-AVM נותנים. דנו בזה קודם.
עם מערכת כמו שלך הייתי בודק גם את ה-AVM 6.2 מסדרת ה-OVATION הגבוהה יותר או אפילו ממתין שייצא ה-8.2 אם אתה איש של שפופרות.

תרצה לבוא יום אחד להשוואה? אתה מוזמן.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
381
נקודות
83
משהו כזה

20K$ + אני יודע שבדגם הזה שודרג ספק (ואולי לוח, לא בטוח) לאחר מכן.

גם וגם :)

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
מדהים התחום הדיגיטאלי .
העולם הזה מתפתח בצעדי ענק ותפס אחיזה בתחום האייאנד .
אני בזמן האחרון משוטט בעולם הפנטזיה אצל יצרני ממירים שהחליטו לבנות מוצרים פורצי דרך ללא הגבלת תקציב . מוצרים מוטרפים מבחינת רמות הבנייה .
כמו המגבילה האנלוגית של פטיפונים שהתפתחו למפלצות ששוקלות 100 קילו על תושבות מחומרים אקזוטיים וזרועות בבמחירים שמימיים . רק מה כולי תיקוה שבתחום הדיגיטאלי ההתקדמות שהיא בעקרה תכנולוגית (בניגוד לצלחת פטיפון ששוקלת 60 קג מאורניום מועשר שלא ניתן להוזילו כי משקל זה משקל ) ירדו המחירים והפיטוחים המוטרפים האילו יהפכו להיות נחלת הכל ! כן יהי רצון אמן ואמן סלע חמשה חמשה ......

EREZ100

אוהב את התחום
מעורבות
48
נקודות
28
לפני מס' שנים הייתי מנהל המותג של LINN בחברת AVCS. אני מכיר את כל הליין. חייתי תקופה די ארוכה עם ה-MAJIK DS. מכשיר מעולה מכל הבחינות. מפורט מאוזן ומוזיקלי. ה-AKUATE היה יותר יבש ועוד יותר מפורט אבל איבד את המוזיקליות. ה-KLIMAX בליגה אחרת. דינמיות אינסופית ופוקוס מטורף אך גם הרבה יותר מוזיקלי. מחובר אצלי לציוד שפופרתי של מיכאל 845 ורמקולים SPENDOR D7. הקליימקס הספציפי נשלח ללין לשדרוג על ידי אז מכיר טוב את ההיסטוריה שלו.
חשבתי גם לחבר ישירות לפאוורים אבל לא מוצא את האופציה בתוכנת ה-KONFIG של LINN. אשחק עם זה השבוע.

אין מה להיות מבולבל. שנים חלמתי על KLIMAX DS, הצלחתי להגשים את החלום. לא שמעתי אצלי אך שמעתי כחלק מאחת המערכות הטובות ששמעתי בארץ. בזמנו היו אצלי ה-MAJIK DS וה-AKURATE DS אך במערכת שונה. עם הקליימקס היה לי נסיון בשוטף כשעבדתי ב-LINN.
השילוב עם הקליימקס מצריך FINE TUNING של כל המערכת מחדש אבל זה חלק מהכיף. בינתיים החזרתי את הספייקים לרמקולים כדי למתן מעט את הבאס.

נשמע שונה מ-AVM וגם הרבה פחות ורסטילי. עדיין משבח את הפתרון הכללי ש-AVM נותנים. דנו בזה קודם.
עם מערכת כמו שלך הייתי בודק גם את ה-AVM 6.2 מסדרת ה-OVATION הגבוהה יותר או אפילו ממתין שייצא ה-8.2 אם אתה איש של שפופרות.

תרצה לבוא יום אחד להשוואה? אתה מוזמן.

תודה גיא ,
נתאם בפרטי .
ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור