michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
מכשיר טוב, ובמחיר מעולה.
תתחדש !!! ושנה טובה !!
אבל שונא את התוכנה שלו
תתחדש !!! ושנה טובה !!
אבל שונא את התוכנה שלו
בינתיים הספקתי להגשים חלום ישן. התחדשתי ב-LINN KLIMAX DS. אחלה דרך לסיים שנה ולהתחיל אחת חדשה.
תודה לשניצל שעזר לזה לקרות.
בינתיים הספקתי להגשים חלום ישן. התחדשתי ב-LINN KLIMAX DS. אחלה דרך לסיים שנה ולהתחיל אחת חדשה.
תודה לשניצל שעזר לזה לקרות.
אולי זו תהיה גם אופציה עבורי ....
יודע מה המחיר?
יש כאלה שלא משנה להם..
אבל בכל זאת אולי תאמר לנו ?
89,000 ש"ח ??
תתחדש מבין שמדובר במכשיר מדהים לצערי עדיין לא יצא לי לשמוע.
יש לי את ה majik dsm מחובר לשני lk140 אקטיביים שמחוברים ל keilidh
הdsm שלי משמש גם כpre
לאיזה setup ה klimax שלך מחובר?
האם יצא לך לשמוע את הmajik? מעניין מה ההבדל ביניהם? הklimax אמור להשמע הרבה יותר טוב
גיא ערב טוב ,
אני קצת מבולבל , הבנתי שרכשת לאחרונה את ה AVM ואף שיבחת אותו. עכשיו רכשת סטרימר נוסף ?
מה ההבדלים ? האם שמעת אותו לפני שרכשת ?
אולי זו תהיה גם אופציה עבורי ....
תודה
ארז
משהו כזה
20K$ + אני יודע שבדגם הזה שודרג ספק (ואולי לוח, לא בטוח) לאחר מכן.
לפני מס' שנים הייתי מנהל המותג של LINN בחברת AVCS. אני מכיר את כל הליין. חייתי תקופה די ארוכה עם ה-MAJIK DS. מכשיר מעולה מכל הבחינות. מפורט מאוזן ומוזיקלי. ה-AKUATE היה יותר יבש ועוד יותר מפורט אבל איבד את המוזיקליות. ה-KLIMAX בליגה אחרת. דינמיות אינסופית ופוקוס מטורף אך גם הרבה יותר מוזיקלי. מחובר אצלי לציוד שפופרתי של מיכאל 845 ורמקולים SPENDOR D7. הקליימקס הספציפי נשלח ללין לשדרוג על ידי אז מכיר טוב את ההיסטוריה שלו.
חשבתי גם לחבר ישירות לפאוורים אבל לא מוצא את האופציה בתוכנת ה-KONFIG של LINN. אשחק עם זה השבוע.
אין מה להיות מבולבל. שנים חלמתי על KLIMAX DS, הצלחתי להגשים את החלום. לא שמעתי אצלי אך שמעתי כחלק מאחת המערכות הטובות ששמעתי בארץ. בזמנו היו אצלי ה-MAJIK DS וה-AKURATE DS אך במערכת שונה. עם הקליימקס היה לי נסיון בשוטף כשעבדתי ב-LINN.
השילוב עם הקליימקס מצריך FINE TUNING של כל המערכת מחדש אבל זה חלק מהכיף. בינתיים החזרתי את הספייקים לרמקולים כדי למתן מעט את הבאס.
נשמע שונה מ-AVM וגם הרבה פחות ורסטילי. עדיין משבח את הפתרון הכללי ש-AVM נותנים. דנו בזה קודם.
עם מערכת כמו שלך הייתי בודק גם את ה-AVM 6.2 מסדרת ה-OVATION הגבוהה יותר או אפילו ממתין שייצא ה-8.2 אם אתה איש של שפופרות.
תרצה לבוא יום אחד להשוואה? אתה מוזמן.