גם לי יש את ה-AVM MP5.2 שהוא פתרון נהדר ומכשיר מאוד ורסטילי. אבל הייתי שוקל עוד אופציה שהיא הממיר החדש של HEGEL ה-HD30/. באופן אישי, מאוד מתחבר לסאונד של הגל.
איך התוצאה עם ה avm ביחס ל HD25 והמחשב עם הספק הלינארי?
הערת אגב לגבי התוצאה בהחלפת הספק הממותג במחשב ללינארי., ספק ממותג מזהם את רשת החשמל. כל ספק ממותג ברשת הביתית, כן גם אצל השכנים.
לכן החלפת ספק ממותג בלינארי במחשב משפיעה לא רק על המחשב אלא גם על רכיבים אחרים כמו מקור והגברה.
מבחינתאיך התוצאה עם ה avm ביחס ל HD25 והמחשב עם הספק הלינארי?
ממש לא נכון. קח את ה-7000 שהשקעת ביד שניה. תוסיף כבל USB איכותי (בערך 1500) וקנה ממיר סבבה (לא סוף הדרך) יעלה לך 10-12 אלפים והגעת למחיר של סטרימר טוב. תמיד עובד, בלי ווינדווס נתקע לי, בלי תוכנות, תכנותים וטלפונים באמצע הלילה כשמשהו לא עובד.
מבחינת
תוצאה שונה. יש את ענין הנוחות, את העניין האסטתי ואת כל המקום שחוסך על המדף. מבחינת צליל, ל-AVM עוד טיפה יותר משקל בנמוכים (ממש טיפה) גבוהים מעט עדינים יותר. הוא יותר מנומס וקשה להוציא אותו מאיזון. אך הוא מעט פחות דינמי. זה בהשוואה לפובר. JRIVER לא עוברת את הסף שלי כי יותר מדי צבועה ומלוכלכת. אם משווה לה, ה-AVM טוב בכל פרמטר בלי ווינדווס וכל כאב הראש הזה.
אני מסכים שמבחינת נוחות הסטרימר "מנצח" ,קל ,פשוט ,אין באגים וכד' .
גיא ,
תודה על ההסבר .
האמת שבאופן טבעי האפשרות של AVM עלתה כמעט באופן מידי .( להזכירך אני בעלים של פייגה ובעבר של הגל).
אני יודע שקיימים מכשירים בשוק שאין להם ממשק יעודי והם פשוט מתמשקים לפובר , JRIVER ואחרים .
מעניין אותי לדעת אלו מכשירים בדקת לפני שרכשת את ה AVM ומה היו השיקולים ? האם בדקת למשל את הסטרימר שמביא ברוך גליסקו של חברת PSAUDIO ? העלות פחות או יותר זהה ?
ארז
לא בדיוק !סטרימר זה לא יותר מחומרה מאד בסיסית שמריצה הפצה חינמית מקוסטמת של לינוקס.
ל avm א לכל חברת אודיו בוטיק אין שום משאבים להתמודד עם תוכנה. במקסימום משלמים לאיזה אוקראיני שיקסטם להם גירסה חינמױת של לינוקס. מוסיף להם איזה לוגו קצת עיצוב וזהו פחות או יותר. אולי קצת הקצנתי אבל בגדול אין לצפות מהשקעה במחקר ופיתוח בתוכנה ובטח לא ב QA רציני.
למי שנמאס מווינדוס אפשר לקנת מחשב ללא מאווררים בפחות מ 100$ להשתמש בו כבסיס לסטרימר ולחבר לאיזה ממיר שרוצים.
לסיכום מי שקונה סטרימר קונה מחשב חלש שמריץ לינוקס במארז אחד עם ממיר, זה הכל.
המחשבים הקטנים -הניוקים הם עם מאוורר אחד ועולים קרוב לאלף 500