סוף סוף "מגברונציק " שמנגן פגז !!!!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מישל,

חברה אחת אתה מייבא במקרה?

לא לעניין.

תומר

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מישל,

חברה אחת אתה מייבא במקרה?

לא לעניין.

תומר

תומר לא נסיתי להשוות .
נסיתי להעביר פה שבכל זאת ״חברות עלומות שם״ במושגים שלנו מצליחות להיות מהטובות ביותר בתחום הזה .
הכותב העדיף את שני המוצרים האלו על מוצרים מחברות אחרות .
מישל .

נערך לאחרונה ב:

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
עופר שיהיה לך בהצלחה (ורד).
במדינה זו כמעט לא חסר כלום, אבל מה שבטוח ממנו הוא שיש מלא מגיבים חוצפנים שכל מטרתם ללכלך על כל מיני מוצרים שאולי אף פעם בחיים שלו לא שמע אותם.

עופר הנכבד, אל תתייחס לכל הקשקשנים. נראה כל אחד עושה מעצמו דוקטור בכל תחום שמבין בהכל.
נראה לי שהם עדיין חושבים עצמם חיים במאה ה 16,17 ו 18 ומדמיינים לעצם שהם מבינם בהכל כמו הגאונים שהיו בתקופה ההיא.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תומר לא נסיתי להשוות .
נסיתי להעביר פה שבכל זאת ״חברות עלומות שם״ במושגים שלנו מצליחות להיות מהטובות ביותר בתחום הזה .
הכותב העדיף את שני המוצרים האלו על מוצרים מחברות אחרות .
מישל .

מול מה הוא השווה אותם?

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
יש יתרון מסויים ואולי אפילו מובהק לבלבל במוח ולדבר ארוכות על ציוד ש ... ממש שמעת אותו בעצמך ! (רצוי על מערכת שאתה מכיר).
אם אני לא טועה יש פה בדיוק 2 אנשים (חוץ מהיבואן) שממש שמעו את המכשיר, ואחד מהם (גדול שטוח ומכוסה פירורי לחם) אפילו לא על המערכת שלו.
אני מאד ממליץ לכל מי שיכול ומעוניין ללכת ולשמוע את המגברים המצויינים האלה. יש מי שזה יתאים לו ויש מי שלא , מכל מיני סיבות והתאמות אישיות. אין ספק שזה ציוד מיוחד ושווה בדיקה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור