סוף סוף "מגברונציק " שמנגן פגז !!!!

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
מדבר בכללי.

יבואן מביא מוצר טוב וכולם עטים עליו ומנסים להוציא לו את המיץ. צריך הרבה סבלנות בשביל זה.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מדבר בכללי.

יבואן מביא מוצר טוב וכולם עטים עליו ומנסים להוציא לו את המיץ. צריך הרבה סבלנות בשביל זה.

אכן חברה טובה , גם אני התעניינתי בה מזמן בתור יבואן .
בהצלחה עופר :) .

מישל .

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מדבר בכללי.

הכל נכון, חוץ מהטרנד האופנתי בכל פעם מחדש להגדיר מוצר כ"הכיטוב", משהו ששאר העולם לא חווה וראה מעודו....

באידיש אומרים "בזיל בדרעק"

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
הכל נכון, חוץ מהטרנד האופנתי בכל פעם מחדש להגדיר מוצר כ"הכיטוב", משהו ששאר העולם לא חווה וראה מעודו....

באידיש אומרים "בזיל בדרעק"
אם שמת לב, זה לא שעופר אמר שהוא מביא את המגבר הטוב בעולם, בסה"כ שניצל רשם את התרשמותו.
ואני לא מכיר את עופר, אבל מסכים איתך שעדיין לא המציאו את הגלגל מחדש

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אם שמת לב, זה לא שעופר אמר שהוא מביא את המגבר הטוב בעולם, בסה"כ שניצל רשם את התרשמותו.
http://www.dtown.co.il/forum/38076-סוף-סוף-מגברונציק-שמנגן-פגז-3.html#post254306

http://www.dtown.co.il/forum/38076-סוף-סוף-מגברונציק-שמנגן-פגז-3.html#post254317

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
http://www.dtown.co.il/forum/38076-סוף-סוף-מגברונציק-שמנגן-פגז-3.html#post254306

http://www.dtown.co.il/forum/38076-סוף-סוף-מגברונציק-שמנגן-פגז-3.html#post254317

אני סתם נודניק, ומהיכרותי עם עופר אני יודע שהוא על הכיפאק, אבל נמאס כבר מ - ג. יפית

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
רבותיי,
אתם לא גרים בהונלולו וגבעתיים זה לא מאחוריי הסמבטיון.
לא ידוע לי כי עופר עינו צרה באורחים אז מה הבעיה לתאם ביקור, לדפוק בנימוס בדלת ולהתיישב על הספה,
לבקש מעופר שילחץ פליי, לסגור עיניים ולפתוח אוזניים :)

נערך לאחרונה ב:

robo7

אוהב את התחום
מעורבות
86
נקודות
28
מגבר מעניין, בהצלחה עופר.
R

FOXY

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
בהצלחה עופר :בעד:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני בסך הכל סיפרתי לך משהו שלא ידעת ! מה זה מפריע לך ?

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
ולעניין,
המגבר שהבאתי עוד לא עבד אפילו 10 שעות.
אחרי שיתבשל קצת ואחרי שיגיעו עוד כמה אחרים מהליין אשמח להדגים לכולם במה מדובר.
עופר, באתר שלהם החבר'ה מלברדין מתעקשים שהמגברים שלהם לא צריכים ברייק אין ושזה תהליך מיותר

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
היה בחור שמכר IS REFERENCE ביד2 וביקר אתו אצלי בבית. מעדות אישית יכול להעיד שיש בו הרבה קסם, שאפשר אולי באמת להשוות אותו למגברי מנורות מסויימים. מצד שני לטעמי ולדרישות שלי היה חסר לו קצת פאנצ' וכוח . יתאים מאד להערכתי (הצנועה - שמעתי כאמור רק על המערכת שלי) לרמקולים לא קשים במיוחד ולמוסיקה "עדינה" מה שנקרא ... למי שעונה על התנאים האלה צפויה חוויה מענגת.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
ברקצ, מדיווחים ברשת לרמקול שלך צריך את ה IT. השבוע אני בודק אותו אצל לקוח עם Harbeth כמו שלך ונראה מה קורה. 86db נכון? את ה VC7 הוא מעיף!
בכל מקרה הוא נחשב לשידוך מעולה ל Harbeth.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני בסך הכל סיפרתי לך משהו שלא ידעת ! מה זה מפריע לך ?
אני מודה ומברך על פרסום התרשמות על מכשירים חדשים ולא מוכרים.
תגובותי התייחסו לאמירות כאילו ואחרות שהמגבר הזה הוא משהו שעדיין לא נשמע, סוג של התגלות.
אתה בטח יודע כמה התגלויות ועל מכשירים"משני משחק" סיפרו לנו פה.....

אני לא מאמין שיש מכשיר שהוא עדיף אבסולוטית על מכשירים אחרים באותו מחיר, וכמו שאני תמיד אומר - אף אחד כבר לא ממציא את הגלגל.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני מודה ומברך על פרסום התרשמות על מכשירים חדשים ולא מוכרים.
תגובותי התייחסו לאמירות כאילו ואחרות שהמגבר הזה הוא משהו שעדיין לא נשמע, סוג של התגלות.
אתה בטח יודע כמה התגלויות ועל מכשירים"משני משחק" סיפרו לנו פה.....

אני לא מאמין שיש מכשיר שהוא עדיף אבסולוטית על מכשירים אחרים באותו מחיר, וכמו שאני תמיד אומר - אף אחד כבר לא ממציא את הגלגל.

:בעד:

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
רוזי,

את הגלגל מישהו המציא, ז"א שאפשר להמציא עוד גלגלים. הגלגל לא ירד אלינו מהשכינה.
לפי התפישה שלך מה שהיה הוא שיהיה, לעולם לא יהיה חדש תחת השמש,
אי אפשר להמציא יותר כלום, מי שטוען שהמציא או חידש משהו צריך לזרוק עליו עגבניות,
אפשר לסגור את הבסטה וללכת הביתה.

כל מה שמבקשים ממך זה לא להיות כל כך ציני. אם זה באמת מעניין אותך אז בוא תשמע בראש פתוח.
אם לא, למה לקלקל ליבואנים את הפרנסה ולאחרים את החשק ?

תחשוב על זה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
רוזי,

כל מה שמבקשים ממך זה לא להיות כל כך ציני. אם זה באמת מעניין אותך אז בוא תשמע בראש פתוח.

תחשוב על זה.

אבל אתה מה איכפת לךשהוא מגיב בציניות וסקפטיות? ,יבואו חברה שישמעו ,הרי ברור יגיבו אחרת ,יתעורר ויכוח ,קרב תרנגולים של חכמי הדור ,בקיצור רעש גדול ,וזה בדיוק מה שאתה צריך -רעש , ולא משנה מאיזה סוג,
הרי מספיק שאודיופיל אחד יאמר לשני " בואנה ראית איזה בלגן בשרשור של הלברדין " וכבר כל מי שצריך לדעת שיש לברדין ,ידע ,ומהר . אז שתוק ותן לריב ,ככה זה העולם האמיתי ,חוץ מזה ,רוזי צודק ,אין פתרון אולטימטיבי למרות הקסם של הלברדין .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
וחוץ מזה גם לי אתה אומר "למה כתבת כך ,זה כמו יריקה בפנים " אז אולי שניצל לא מלוטש ,ולא רואה אף אחד כולל חברים ,אבל יש או אין 2000 צפיות ? חצי מדינה יודעת שיש שבוע לברדין בארץ ? אז מה אתה כל כך כועס ? נכון ,אני התלהבתי !נכון , זה פיקנטי שנירו קנה מגבר שבוע לפני שהגיע מגבר נוסף ,אבל לנירו ממש מתאים הגרייפון שיש לו הרבה יותר סטייל ויוקרה מהלברדינצוק הקטנטן ,חוץ מזה בעולם האמיתי לא הכל ורוד ,אפילו לא החברים!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי,

תחשוב על זה.
כל מה שאני אומר זה שאין מגבר כזה או אחר שמשאיר אבק לכל המגברים האחרים בכל התחומים.
אתה מספר על מגבר שקיים כבר הרבה זמן בשוק,. כלומר אם הוא כזה מתקדם לעומת מגברים אחרים, אז ודאי שהיה לו נתח שוק גדול בהרבה ממה שיש לו היום, ואפילו למדינתנו המפגרת היה מגיע ממזמן.

חלילה לי לפגוע בפרנסה של מי שמרוויח ביושר, אבל אני בהחלט מרשה לעצמי, ולא לצורך הציניות, לעלות תהיות לגבי פרסום מסחרי כזה או אחר, שמבחינתי הוא במקרה הטוב - מוגזם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור