נפילות יש בשפע, אבל !!! האם יש מציאות?????????

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
מגברים של Exposre ו Croft (עם הרמקולים הנכונים/מתאימים כמובן)

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
שמעתי בטוקיו הדגמה של אלכסנדריה XLF (עלות 200,000$) עם מערכת על של אקיופייז שעולה סכום דומה.
כצפוי היה מדהים נהדר חלומי.
אחר כך חיברו לאותה מערכת את ה KEF LS50 הקטן וממזר.
מבחינתי חוץ מהתחום התחתון שבאמת אין דרך להשוות, הקטן הממזר לא נפל בשום פרמטר אחר מהטי רקס הגדול והמפחיד.

נשמע הזוי, אם לא הייתי מכיר אותך אישית, הייתי חושד בסוכן סמוי :שתוי:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
ערן - שלא נבין לא נכון, אם היו לי 200,000$ פנויים, מערכת ששאר חלקיה מתאימים וחלל ראוי - כנראה שהייתי לוקח את האלכסנדריה בכל זאת ...

מה שאני מתכוון הוא זה : נגיד שמסדרים לך סיבוב ב BMW מהסידרות היקרות, מרצדס, אודי, משהו כזה. היית עושה סיבוב ויוצא מהאוטו כשהמושב רטוב מהריר שהשארת. אבל אחרי זה היו נותנים לך ככה בקטנה סיבוב על איזה GTI ממזרי , איזה מיני מדוגמת או אפילו איזו אלפא וינטאג' של פעם. היית מרגיש שלמרות שאי אפשר להשוות עם מיפלצת-הנהיגה שבה נהגת עכשיו, מבחינת הנאת הנהיגה ומבחינת המון פרמטרים אובייקטיבים אפילו (ה GTI יכולה לעשות 0 ל 100 לא פחות מה BMW), לא רק שלא הפסדת אלא היתה לך חוויה לא פחות טובה.

לזה התכוונתי .

(נ.ב: אם יגידו לי איפה מקבלים אחוזים מכל המוצרים שעליהם המלצתי במשך השנים אשמח).

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
ועוד נ.ב: הק(ו)ף LS50 הקטן והממזרי היה מחובר לאלקטרוניקה בשווי 100,000$ או יותר ובחדר מטופל לעילא. זה בטח גם עזר קצת ...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור