שמעת את הממיר של הוגו?
דוגמה ממני למכשיר מציאה , הפיגה 80.2 של איתן, רמקול עצום , נשמע אדיר , במחיר של 14000 אירו , בהתחלה חשבנו שהמחיר לרמקול בודד , אני לא מכיר הרבה רמקולים בגודל הזה וביכולת הזו שלא עולים כפול ויותר - זו מציאה!!!!!
מי מכם שמע פה, עם יד על הלב, מוצרים בלי לדעת את מחירם?
או נדייק, שמע, לא שאל, לא ידע, ואז הביע דעה, כתב וכו...?
דוגמא "הפיאג'ה".
לא ! אבל שמעתי את מיטב התוצרת שלהם עם דינהאודיו במינכן ,סוף סוף הפעילו את הרמקול הזה כמו שצריך ,אבל למה אתה מחפש חורים ברשת שמשם בורחים דגים ? עדיאל כתב מאוד יפה עליו ,אז הסתמכתי על התרשמותו ,אבל קצת קשה לומר שלא שמעתי כלום ,לא?
כל המציאות שתפגוש הם שמות פחות מוכרים ואין להם הכרה רחבה, הסיפור יהיה שונה במכירת המציאה לעומת קנייתה
מבחינתי מותר לי להביע דיעה על כל מוצר שלא מיוצג בארץ , כי אין פגיעה באף אחד , אף יבואן , " ככה זה כאן ״ , לא מקובל עלי . שהעתיד יגיע אז דבריי יהיו בעבר וזה לא רלוונטי עוד אין יבוא מסודר לארץ .
ואם כבר מדברים על חוקים ואתיקה וכבוד , אז אני מזכיר לך את המקרה של raidho , שנתת את הבמה ליבואן להשתלח ולזלזל להכאיב ליבואן אחר עם פוסט מתחת לכל ביקורת בלי שום הוכחה שיש יבוא למוצר הזה לארץ .
עד עכשיו אני לא רואה שיש באתר שלהם את השם של היבואן החדש ובכל זאת נתת לו במה להתנהל איך שבא לו .
אולי תבדוק את החוקים במקרים כאלו באתר המקביל לפני ההנהלה תטיף לי .
http://www.raidho.dk/dealers
מישל.
אני לא הייתי נשאר במקום ״שמסריח״ לי בו או ש״נמאס״ לי ממנו.
הסק את המסקנות וצא לדרכך.
שא ברכה והצלחה.