נפילות יש בשפע, אבל !!! האם יש מציאות?????????

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
כל המציאות שתפגוש הם שמות פחות מוכרים ואין להם הכרה רחבה, הסיפור יהיה שונה במכירת המציאה לעומת קנייתה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אולי הייתי צריך לפתוח שרשור "נפילות באודיו " ,שם יש יותר חומר???

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שמעת את הממיר של הוגו?

לא ! אבל שמעתי את מיטב התוצרת שלהם עם דינהאודיו במינכן ,סוף סוף הפעילו את הרמקול הזה כמו שצריך ,אבל למה אתה מחפש חורים ברשת שמשם בורחים דגים ? עדיאל כתב מאוד יפה עליו ,אז הסתמכתי על התרשמותו ,אבל קצת קשה לומר שלא שמעתי כלום ,לא?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מחפש חורים. אם שמעת אותו אז הייתי שואל אותך באישי מה אתה חושב עליו מכיוון שאני מכיר את המערכת שלך.
דהיינו, יש לי רפרנס. למה? כי אני מחפש dac בשבילי.

למה אתה כל הזמן מחפש חורים ברשת?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
דוגמה ממני למכשיר מציאה , הפיגה 80.2 של איתן, רמקול עצום , נשמע אדיר , במחיר של 14000 אירו , בהתחלה חשבנו שהמחיר לרמקול בודד , אני לא מכיר הרבה רמקולים בגודל הזה וביכולת הזו שלא עולים כפול ויותר - זו מציאה!!!!!

:בעד:
גם אני סבור כך

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מי מכם שמע פה, עם יד על הלב, מוצרים בלי לדעת את מחירם?
או נדייק, שמע, לא שאל, לא ידע, ואז הביע דעה, כתב וכו...?

דוגמא "הפיאג'ה".

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לא ! אבל שמעתי את מיטב התוצרת שלהם עם דינהאודיו במינכן ,סוף סוף הפעילו את הרמקול הזה כמו שצריך ,אבל למה אתה מחפש חורים ברשת שמשם בורחים דגים ? עדיאל כתב מאוד יפה עליו ,אז הסתמכתי על התרשמותו ,אבל קצת קשה לומר שלא שמעתי כלום ,לא?

<נערך על ידי נמר לוי - הבעת דיעה על מוצר מתחרה>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
כל המציאות שתפגוש הם שמות פחות מוכרים ואין להם הכרה רחבה, הסיפור יהיה שונה במכירת המציאה לעומת קנייתה

רב המציאות לדעתי מגיעות מחברות בעלות ניסיון , ידע ומוניטין של שנים שלעיתים מוצרים טובים שלהם נמכרים בכמויות ללא עזרה של הייפים ממגזינים איזוטריים מהאינטרנט כי הם לא צריכים את זה, וזה לא סתם שהם נמכרים בכמויות.
נכון שיש גם זבל כזה מחברות מסוימות בעלות שם חזק, אבל פה כבר צריך לדעת על איזה חברה לסמוך.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
קודם כל אסור לך להביע דיעה על מוצרים שהם אינם ביבוא שלך.
ככה זה כאן. זה לא משנה אם יש או אין יבואן בישראל.
עם זאת, יש יבואן שעתיד להביא אותם לארץ.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מבחינתי מותר לי להביע דיעה על כל מוצר שלא מיוצג בארץ , כי אין פגיעה באף אחד , אף יבואן , " ככה זה כאן ״ , לא מקובל עלי . שהעתיד יגיע אז דבריי יהיו בעבר וזה לא רלוונטי עוד אין יבוא מסודר לארץ .

ואם כבר מדברים על חוקים ואתיקה וכבוד , אז אני מזכיר לך את המקרה של raidho , שנתת את הבמה ליבואן להשתלח ולזלזל להכאיב ליבואן אחר עם פוסט מתחת לכל ביקורת בלי שום הוכחה שיש יבוא למוצר הזה לארץ .

עד עכשיו אני לא רואה שיש באתר שלהם את השם של היבואן החדש ובכל זאת נתת לו במה להתנהל איך שבא לו .

אולי תבדוק את החוקים במקרים כאלו באתר המקביל לפני ההנהלה תטיף לי .

http://www.raidho.dk/dealers

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא רואה שמישהו מציין איזה מוצר שלדעתו מציאה יחסית למחירו ? מה יש לכם ,לא נעים? פוחדים שאיזה גולם יכנס בכם על המערכת הפרטית או משהו דומה? תנו שמות !

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מבחינתי מותר לי להביע דיעה על כל מוצר שלא מיוצג בארץ , כי אין פגיעה באף אחד , אף יבואן , " ככה זה כאן ״ , לא מקובל עלי . שהעתיד יגיע אז דבריי יהיו בעבר וזה לא רלוונטי עוד אין יבוא מסודר לארץ .

ואם כבר מדברים על חוקים ואתיקה וכבוד , אז אני מזכיר לך את המקרה של raidho , שנתת את הבמה ליבואן להשתלח ולזלזל להכאיב ליבואן אחר עם פוסט מתחת לכל ביקורת בלי שום הוכחה שיש יבוא למוצר הזה לארץ .

עד עכשיו אני לא רואה שיש באתר שלהם את השם של היבואן החדש ובכל זאת נתת לו במה להתנהל איך שבא לו .

אולי תבדוק את החוקים במקרים כאלו באתר המקביל לפני ההנהלה תטיף לי .

http://www.raidho.dk/dealers

מבחינתך זה בסדר. אבל פה בחינתך חסרת משמעות. יש חוקים לאתר והם מבחינתינו ולא מבחינתך.

לגבי ריידו. אודיו פידליטי הוא היבואן הרשמי של raidho היום. יש לו מוצרים במלאי, מודגמים בסטריאוטיפ בתל אביב ובאודיוזיפ בנס ציונה. אם פרסמו שם או לא זה לא מעניין אותי. אגב, יש עוד כמה וכמה יצרניות שמיובאות ארצה באופן רישמי אך היצרנית לא דיווחה על זה באתר שלה. לפעמים זה לא מעניין את היבואן כאן.

דבר שני, אודיו פידליטי לא עבר על חוקי האתר ברגע שהפך להיות היבואן של raidho. הוא יכול להגיד על המותג מה שהוא רוצה כל עוד הוא שלו. את ההשתלחויות ההדדיות בינו לבין עופר ערכנו וטיפלנו בהן על פי בקשתו של עופר ועל פי חוקי האתר.

יחד עם זאת. אתה כנראה יודע שהיבואן ההוא לא ממש יכול להגיב לך כרגע. אי לכך, מומלץ להשאיר אותו בצד.

ולגבי אתרים מקבילים. שיעשו הם מה שהם רוצים. זה לא אמור להשליך עלי או על האתר בשום צורה.
אלה החוקים כאן, למרות שאתה עברת על החוקים המון פעמים ולא ערכתי אותך. אני לא מתכוון ללכת אחורה ולהתחיל למחוק את כל הפעמים שדיברת על המוצרים שלך בפוסטים, בפורום אודיו דו ערוצי, מבלי שאף אחד ישאל את דעתך או יזכיר את המוצרים שלך. אז אפרופו כבוד. כבד את העלמת העין שלי ואל תמשוך תשומת לב יתרה.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אין לי שום טענה כלפי היבואן ההוא ולא כיוונתי ליבואן ההוא . הטענה שלי כלפי התנהלות האתר הזה , תמשיך לתת רישוי למי שמעניין אותך . זה כבר מתחיל להסריח .

אגב אני לא היחידי שמזכיר את המוצרים שלי , יש עוד כאלו . אז אל תבוא אלי בטענות וכאילו אתה ואחרים חפים מפשע .

את האמת נמאס כבר פה .

מישל .

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מישל.

אני לא הייתי נשאר במקום ״שמסריח״ לי בו או ש״נמאס״ לי ממנו.
הסק את המסקנות וצא לדרכך.

שא ברכה והצלחה.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מישל.

אני לא הייתי נשאר במקום ״שמסריח״ לי בו או ש״נמאס״ לי ממנו.
הסק את המסקנות וצא לדרכך.

שא ברכה והצלחה.

גם אתה צריך להסיק את המסקנות , כי זו לא לפעם הראשונה שמעירים לך על ההתנהלות באתר .
אתה פשוט מאוד לא ניטרלי ומושך חוטים לכיוון שמתאים לך .

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
שמעתי בטוקיו הדגמה של אלכסנדריה XLF (עלות 200,000$) עם מערכת על של אקיופייז שעולה סכום דומה.
כצפוי היה מדהים נהדר חלומי.
אחר כך חיברו לאותה מערכת את ה KEF LS50 הקטן וממזר.
מבחינתי חוץ מהתחום התחתון שבאמת אין דרך להשוות, הקטן הממזר לא נפל בשום פרמטר אחר מהטי רקס הגדול והמפחיד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מישל.

אז בכלל אין לך מה לחפש כאן אם זה מה שאתה מרגיש.
ומבחינתי אין לך מה לחפש כאן אם זה מה שאתה כותב.

שוב. בהצלחה לך בכל אשר תפנה.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
ישנם פריצות דרך שמשאירות תכנולוגיות אחרות מאחור !
דוגמה השימוש בבפר בממירים הקפיץ את רמת הממירים הזולים יחסית כמה כיתות ובתוך כל המוצרים ניתן לברור כמה שגם מיושמים טוב ונכון .
טכנולוגייה נוספת זה המחשב שבצעדי ענק מיתר את הטרנספורט .
כמובן שתכנולוגיית הריבון כייבל מהמפעל הקטן ליד הרכבת מגמד כבלים מאוד יקרים .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור